Opublikowano 10 kwietnia 200916 l Fabularnie nawet zapowiada się ciekawie. Ciekawa lokacja w czasoprzestrzeni, fantasy zmieszane z jakąś wariacją współczesności, coraz bardziej mnie ta gra zaczyna interesować.
Opublikowano 10 kwietnia 200916 l Ja tam czekam na Bayonette z wypiekami na twarzy! Kocham slashery, a niestety na PS3 nie ma poki co nic "WIELKIEGO" z tego gatunku. Heavenly Sword delikatnie mowiac zawiodlo i to w podstawowych aspektach - kieprawy system walki, dropy animacji, brak secretsow, Ninja Gaiden Sigma korzeniami tkwi w poprzedniej generacji konsol, a Devil May Cry 4 okazal sie gra jedynie bardzo dobra, bez wiekszych przejawow geniuszu. O Genji sie nie wypowiem. W tym roku na szczescie bedzie jednak w co siekac, i to doslownie! Bayonetta zapowiada sie na prawde rewelacyjnie, Ninja Gaiden Sigma 2 rowniez juz dzis jest niczego sobie. A calosc przypieczetuje God of War 3, ktory, choc jest bardziej gra action/adventure niz siekatorem, to jednak walka to glowny element gameplay'u tej gry
Opublikowano 10 kwietnia 200916 l Świetnie nowy trailer z Bayonetty, sam również nie mogę się doczekać premiery gry, bo lubię takie lekko zwariowane klimaty i japońskie slashery
Opublikowano 23 maja 200915 l Wyciekł nowy trailer. zShare jakby z Youtube usuneli. http://i40.tinypic.com/2nqy8a0.gif MOC :1pl:
Opublikowano 23 maja 200915 l Ani przez chwile ta gra mnie nie zachecila do siebie Nie moge po prostu(ot polaczenie pani profesor od matematyki, ktora obejrzala czarodziejke z ksiezyca, a nastepnie zagrala w DMC i NG )Ehh ta Bagnetta po prostu nie moge zniesc jej designu(a mowi to czlowiek lubiacy siekac japonskie potworki w jrpg-ach )
Opublikowano 23 maja 200915 l E panowie, spokojnie. Przecież my jeszcze nawet jej dobrze nie "widzieliśmy".
Opublikowano 23 maja 200915 l Ani przez chwile ta gra mnie nie zachecila do siebie Nie moge po prostu(ot polaczenie pani profesor od matematyki, ktora obejrzala czarodziejke z ksiezyca, a nastepnie zagrala w DMC i NG )Ehh ta Bagnetta po prostu nie moge zniesc jej designu(a mowi to czlowiek lubiacy siekac japonskie potworki w jrpg-ach ) Tak na dobrą sparawę to chyba tylko Kamiyi podoba się design Bayonetty. Fetyszysta mały :twisted2: Tak na poważnie, jej design można przeboleć bo wygląda na to, że szykuje się nam niezły hit.
Opublikowano 23 maja 200915 l Bardzo mozliwe, ze masz racje Z tego koka na glowie niezlego head'a moglaby sprzedac A nie jakimis przerosnietymi piachami i szpilkami atakowac
Opublikowano 23 maja 200915 l Design jest akurat ok. Uwielbiam takie efekciarskie i przegięte na maksa klimaty. MOC!!!!!!!!!!!!!!!
Opublikowano 23 maja 200915 l Ani przez chwile ta gra mnie nie zachecila do siebie Nie moge po prostu(ot polaczenie pani profesor od matematyki, ktora obejrzala czarodziejke z ksiezyca, a nastepnie zagrala w DMC i NG )Ehh ta Bagnetta po prostu nie moge zniesc jej designu(a mowi to czlowiek lubiacy siekac japonskie potworki w jrpg-ach ) Dokładnie. Na łamach PSX Extreme Kali(?) wychwalał to co najbardziej zniechęca do tej produkcji - design postaci oraz większość scen z jej udziałem. Z początku myślałem, że jest to jakaś drugoplanowa postać. Devil May Cry 3 przekroczył pewną granicę dobrego smaku a ta gra jest duchowym następcą tego badziewia. Devil May Cry 4 starał się wrócić do korzeni ale widzę, że jest popyt na tego typu bezguście. Te kretyńskie popisy nie są ani widowiskowe ani tym bardziej śmieszne. Po zobaczeniu sceny z uruchamianiem motoru magicznym fuckiem nie wiem co napisać. Pierwsza myśl: "To musi być żart któregoś z fanów". Problem w tym, że ten film przedstawia fragment gry. Czy was to bawi, śmieszy bo mnie nie?
Opublikowano 23 maja 200915 l Ta gra będzie żalem, skierowanym do pryszczatych nastolatkow. Przepraszam, ale może jakbym miał 12 lat, to bym kupił grę, gdzie bohaterka rzuca tekstami 'chcesz mnie dotknąć', 'sex sex du.pa cycki', itd. A to magiczne fakju... Żenada kompletna.
Opublikowano 23 maja 200915 l No to żeście się rozpisali, ja tam Bayonettę mam na mojej liście najbardziej oczekiwanych tytułów na ten rok. Design jest świetny, akcje zakręcone, oby tylko system walki był w miarę rozbudowany, a mi więcej nie będzie trzeba. W końcu dobrych "nawalanek" nie ma ostatnio zbyt dużo więc tym bardziej cieszę się z tej produkcji. Zresztą nie każda gra musi być strasznie poważna i dorosła, troszkę luzu i sexapilu jeszcze nikomu nie zaszkodziło. A że klimat zalatuje lekkim kiczem i prze bajerowaniem to dla mnie żaden problem, gdyż nie ma to jak jakaś odmiana od strzelanin które hurtowo zalewają konsole... Edytowane 23 maja 200915 l przez Paliodor
Opublikowano 23 maja 200915 l Ani przez chwile ta gra mnie nie zachecila do siebie Nie moge po prostu(ot polaczenie pani profesor od matematyki, ktora obejrzala czarodziejke z ksiezyca, a nastepnie zagrala w DMC i NG )Ehh ta Bagnetta po prostu nie moge zniesc jej designu(a mowi to czlowiek lubiacy siekac japonskie potworki w jrpg-ach ) Zgadzam się! Te kurewskie okularki i morda suki nauczycielki. Nie przeboleje chyba tego...
Opublikowano 23 maja 200915 l DMC3 był widowiskowy, God Hand w swoim kiczu miejscami zabawny, Bayonetta z kolei zapowiada się po prostu żałośnie. Jeżeli kiedykolwiek istniała granica dobrego smaku to ta suka właśnie pokazała jej soczystego faka.
Opublikowano 24 maja 200915 l Mi sie od samego poczatku ta Bayonetta nie podobala, po prostu nie moje klimaty. Wiem tez ze z Nariko w HS bylo podobnie, ale sie przemoglem i ujrzalem u niej to co najpiekniejsze (bez podtekstow prosze XD), w koncu mnie schrupala. Mysle ze bedzie podobnie z Babajaga "fuck you" la' Morda matematyczki.
Opublikowano 24 maja 200915 l A że klimat zalatuje lekkim kiczem i prze bajerowaniem to dla mnie żaden problem, gdyż nie ma to jak jakaś odmiana od strzelanin które hurtowo zalewają konsole... "Zalatuje lekkim kiczem"? O Resident Evil 5(w którego gram już ponad 2 tygodnie) można powiedzieć, że zalatuje lekkim kiczem. Bayonetta jest kiczem samym w sobie. Rozumiem, że jest to japońska produkcja ale trzeba mieć jakiś umiar i trochę samokrytyki. Po słabym DMC 4 czekałem na kolejne tego typu produkcje ale widzę, że się nie doczekam.
Opublikowano 24 maja 200915 l Dobra panowie, tylko spokojnie. Zobaczymy jak gra będzie wyglądać w finalnej wersji, lepiej zagrać i wtedy ocenić, niż skreślać grę jeszcze przed jej wypuszczeniem na rynek, czasem pozory mylą... Ehh, czuję się jakbym był jedyną osobą której ta gra się podoba Edytowane 24 maja 200915 l przez Paliodor
Opublikowano 24 maja 200915 l A nie sądzicie, że to był zamierzony efekt twórców? Mi nawet ten kicz się podoba, ale fakt faktem, że design postaci jest troszeczkę przesadzony.
Opublikowano 24 maja 200915 l Hmm możliwe, że masz rację. Może od początku zakładali taki design i poziom kiczu (jak to brzmi hehe ), jak tak się przyglądam to przekichane mają się ci którzy chcą zrobić grę wychodzącą poza określone trendy,kanony i normy. Fakt, Bayonetta przekracza pewne granice, ale czy z tego powodu mamy ją gnoić, nie lepiej dać jej szanse i zobaczyć jak się będzie w nią grać. W końcu oglądanie filmików/zdjęć, a granie w dany tytuł może nieść całkiem inne wrażenia.
Opublikowano 24 maja 200915 l Hmm możliwe, że masz rację. Może od początku zakładali taki design i poziom kiczu (jak to brzmi hehe ), jak tak się przyglądam to przekichane mają się ci którzy chcą zrobić grę wychodzącą poza określone trendy,kanony i normy. Fakt, Bayonetta przekracza pewne granice, ale czy z tego powodu mamy ją gnoić, nie lepiej dać jej szanse i zobaczyć jak się będzie w nią grać. W końcu oglądanie filmików/zdjęć, a granie w dany tytuł może nieść całkiem inne wrażenia. Masz racje trzeba dac jej szanse, mimo, ze ona Tobie(mi i innym graczom) pokazuje Magic F**k'a Jednak mimo to moze gra bedzie tak swietna, ze nie bedziemy zwracac uwagi na "Ugly Betty"
Opublikowano 24 maja 200915 l Mnie tez Bayonetta w ogole nie zachwyca. Moze jakies 5 lat temu jak czlowiek jaral sie laskami z rozkladowek i manga to tak.. Mialem nadzieje ze tworcy pojda bardziej w strone Okami niz DMC ale niestety zapowiada sie tragedia..Trailery i główny bohater- żenua..
Opublikowano 24 maja 200915 l (pipi) wy tylko o tej lasce, jak by ona miała być jedynym elementem gry. Ja tam czekam, liczę na miodną grę. Po za tym ocena wstępna w Extremie fajnie nastawia do tego tytułu.
Opublikowano 24 maja 200915 l a ile wstepnie dostala gra? btw. gra moze byc calkiem znosna [pomijajac gl. bohaterkę]... gra wydaje sie intensywna i calkiem szybka. moze sie skusze jak stanieje do ~80zl ;]