tukan 1 917 Opublikowano 8 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2009 tym razem calosc dep'a na scenie, chyba z ośmiu chłopów. Dwie perkusje. Ale rozpierdol Ano. Piękna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 8 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2009 bez przesady ;] podoba mi sie perspektywa znad sceny, poczulem sie jkabym to krecil. troche ch,ujowy ten wymuszony skok na perkusje ;o Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 8 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2009 troche ch,ujowy ten wymuszony skok na perkusje ;o Dziadzia Tręt zobaczył ze tamten jeden rozpier.dala bęben i rzuca gitarą to też chciał się popisać, a co ;f Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tk Opublikowano 12 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2009 Ja (pipi)ę, ale miazga: http://vimeo.com/3521751 (wish) Jak to zripować do mp3? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2009 Ja (pipi)ę, ale miazga: http://vimeo.com/3521751 (wish) Jak to zripować do mp3? Stereo mix i audacity. Cytuj Odnośnik do komentarza
Totamten 123 Opublikowano 19 września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 września 2009 (edytowane) Za nuta.pl: Grupa Dillinger Escape Plan pracuje nad nową płytą. Fani będą mogli na bieżąco śledzić postępy. - Co tydzień będziemy zamieszczać wideo blogi ze studia - wyjawili muzycy. - W każdy poniedziałek lub we wtorek rano, jak się zrobi za późno. Longplay zatytułowany "Option Paralysis" ukaże się w 2010 roku. Z myspace'a natomiast: Recording Updates.....Video From Studio...ETCNot much time. Busy with this record. Fuck Yeah Fest was killer, the last two NIN shows we played were killer, our new album's gonna be killer, we're killer, you guys are killer, blah blah. Below is the first in our series of weekly video blogs from the studio....they'll be coming every Monday(or Tuesday morning if it's a little late!) throughout the entire time we're in the studio. If you want more real time access to our studio progress while we're in there...check out the following twitter accounts. Steve Evetts(Our Producer) Ben Liam Greg Ok.....we'll be back soon. The last two Limited Edition Ire Works T-Shirts(When Acting As A Wave, and Mouth Of Ghosts), as well as the Remix EP we've been working on, are forthcoming. Sorry I don't have more for you right now, we're just BUSY getting this record done. Talk to you guys soon, hope you all are doing great! -Greg PS....You know what's hilarious? The fact that people are losing their minds over Kanye West doing whatever he did while Taylor Swift was accepting her award for best whatever at the VMAs(didn't they stop showing videos like a decade ago?!) without realizing that when they talk about that shit they are OUTING THEMSELVES AS ACTUALLY HAVING TUNED INTO THE VMAS! DORKS!!! DOOOOORKSSS!!!! Next time someone tries to talk to you about that shit just cut them off by yelling a short powerful "DORK" in their face and quickly walking the other way as if you just ran into a forcefield of inpenetrable dorkness. Works like this and saves you from time wasting idiocy: Some Idiot: "Dude did you see what Kanye W-" You: "DORK!!!!!" (immediately head in opposite direction of said dork) Edytowane 19 września 2009 przez totencham Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 września 2009 "We need to record drums NOW" . Daj znać jak wykopiesz wideo z nagrywania wokali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Totamten 123 Opublikowano 18 października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 października 2009 (edytowane) W sumie to spodziewałem się jakiś bardziej pro nagrań (coś jak filmy ze studia beheszmota), a nie nastoletnich wygłupów trzydziestoletnich gości. Na szczęście fragmenty gdzie akurat słychać nową muzę wypadają bueno. Edytowane 18 października 2009 przez totencham Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 18 października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 października 2009 jedyne co jest w tym dobre to utwor Xenakisa na poczatku, ktory zapie rdolili i mysla, ze sa fajni Cytuj Odnośnik do komentarza
Totamten 123 Opublikowano 22 października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 października 2009 (edytowane) O tym Xenakisie pisałeś już raz przy okazji zlewania toola za prostotę. Obczaiłem gościa i wyszło, że projektuje nie tylko fajne chałupy, ale i konkretnie komponuje. Także plusik. Edytowane 22 października 2009 przez totencham Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 27 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2009 The Dillinger Escape Plan - Farewell, Mona Lisa http://www.youtube.c...h?v=ryYWG3h28ms http://www.megaupload.com/?d=1CIMR7XJ Full song from radio. Single will release 19 january Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 27 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2009 Warto słuchać? Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 27 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2009 Posłuchałem. Nie jest AŻ TAK źle. No ale mówię to jako osoba, która uwielbia "Crack the Skye". Ale szczerze mówiąc, to cieszę się, że ostatnia płyta Coalesce jest taka dobra, że praktycznie lepsza od Dillingera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 27 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2009 boze jaki nudny syf xD Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 27 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2009 Chyba Wy. Oni nie mają słabych płyt ;x Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 27 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2009 Muzyka dla motlochu, przesluchalem tego kawalka i dillinger chce sprzedac ludziom ten sam materiał z innymi melodiami. Cytuj Odnośnik do komentarza
marjano 161 Opublikowano 28 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2009 w koncu muzyka do radia Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 28 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2009 Wg. mnie ten jeden numer przebija całe "Ire Works", ale w sumie to dawno nie słuchałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 28 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2009 Zapewne przebija całe "Ire Works"... lecz cóż z tego? Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 28 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2009 Zdanie fanów mastodona się nie liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 5 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2010 (edytowane) Tak z angielska powiem - ten track na mnie urósł. Słucham non stop, nie mogę się doczekać nowej płyty. Znowu zajawka kipi gęsta na Dillingera. Fajne popowe przyśpiewki od 1:40. Edytowane 5 stycznia 2010 przez Walter_Cronkite Cytuj Odnośnik do komentarza
_Shaman_ 867 Opublikowano 12 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2010 niestety kawałek jest słaby, moim zdaniem gorszy niż każdy z "ire works". za długi, nic nowego, a nawet się cofnęli, jest dość prosty jeśli chodzi o rytm, muzycznie wcale nie jest ciekawiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 13 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2010 Jak się nie mylę to zapowiadali że wrócą trochę do stylistyki Calculating Infinity ;x Mnie się tam kawałek podoba. Niech do(pipi)ią jeszcze trochę takich elektronicznych trzasków jak na Ire Works i będzie git ;x Cytuj Odnośnik do komentarza
Totamten 123 Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 (edytowane) meczace, dillinger to juz 2 liga. napisze wiecej, to jest (pipi)owe, to jest przewidywalne, to jest kotlet, nawet nie sciagne plyty. Edytowane 2 marca 2010 przez caps_LOCK_masta Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi