Skocz do zawartości

The Dillinger Escape Plan

Featured Replies

• Odpowiedzi 96
  • Wyświetleń 15,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Teledysk nudny strasznie, nie umywa się do tego z krzesłem. Kawałek nadal podtrzymuje, że zaje.bisty.

Opublikowano

zdążyłem już przesłuchać, nie komentuję tej płyty

To może Ja tak po krótce:

Ire Works >>>>>>>>>>>>>>> apszyn paralajzys

Przyznaje rację Milanezowi ;f

Opublikowano

Płytka fajna, przyjemnie się słucha. Nie nazwałbym tego obniżeniem formy. Jest sporo chaosu, dziwnych rzeczy bez sensu, no ale zawsze tak było. Zespół idzie w jakimś kierunku, to zawsze cieszy. Wiadomo, że "OX" to nie jest, ale wstydu Dilindżerowi nie przynosi.

Opublikowano

No kurde, naprawdę nikt nie ma opinii o nowym Dilidżerze? Moje ulubione kawałki to te popowe: Gold Teeth on a Bum i Widower. Ogólnie sporo melodii na tej płycie, ale niezłych. Ten album to ich "Crack the Skye". W każdym razie na pewno dużo lepsze od "Ire Works".

Opublikowano

Gold Teeth On The Bum super. Ogólnie płytka ok.

Edytowane przez Walter_Cronkite

Opublikowano

Poebao was? Przecież te melodie są syfniejsze od lady gagi (nie obrażając jej). Kawałki są tak przewidywalne, że normalnie wiedziałem że Greg wejdzie w danym momencie z growlem. Nic ciekawego na tej płycie nie pokazali, perkusista niby szybszy ale gra jakieś metalowe umcumc przez połowę utworów. A wszystko to z wyważeniem i wrażliwością godną Trenta Reznora (czyt. żadną). A Crack The Skye mi się podobało (w przeciwieństwie do tego czegoś).

Podsumowując

Irony Is A Dead Scene = Ire Works > Calculating Infinity >>> Miss Machine >>>>>>> Option Paralysis

Opublikowano

pewnie nigdy nie sciagne tej plyty, za bardzo sie szanuje, twardy dysk tyz.

Opublikowano

Nie no lepiej słuchać Slayer'a.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Nie no lepiej słuchać Slayer'a.

Oj zdecydowanie ;]

Opublikowano

Ej, to nie miało być trollowanie, taką informację dostałem to się podzieliłem, ale chyba przedwcześnie.

Więc jeśli zbyt pochopnie się zachowałem to sorki, ziomki.

• 2 lata później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Początek chu.jowy, potem jest spoko, bardziej spójnie.

Opublikowano

dałem sie nabrac olszmyc