qb3k 946 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 Kiedy instrumenty pojawią się w Polsce albo chociaż w Europie??? Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 W Polsce nigdy, w Europie miały być w połowie grudnia, będą pewnie kiedyś tam w najbliższych 2 miesiącach. Cytuj
Świrol 0 Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 A co się stało z AC/DC Live track pack? Mialo to wyjsc na plytce, nie jako DLC do sciagniecia i co? Sluch zaginal? Nie jestem wielkim fanem pioruna ale na gitarce fajnie by sie w to porzepolilo. Kiedys to wyjdzie w europie czy raczej nie ma szans? Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 (edytowane) Miałem o tym pisać. Na dvd.co.uk całkiem przypadkiem trafiłem na ten tytuł. Premiera praktycznie już była - czekają na towar od dostawcy. Cena: Ł39,90 Z tego co wiem, to i tak w pudełku dostajemy po prostu kod na ściągnięcie tego pakietu z Marketplace, więc domyślam się, ale nie jestem pewien jednocześnie, że równie dobrze można kupić to to w USA i poprosić o przesłanie mailem samego kodu. Może ktoś zweryfikować moje podejrzenia ? edit: Małe inwestygejszyn zweryfikowało moją teorię: gra jest na płycie, a do każdej kopii dodawany jest kod na eksport tych piosenek na dysk. Edytowane 21 grudnia 2008 przez Keymaker Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 TUTAJ masz za 25 funtów. Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 Szukacie za daleko ; ) Na allegro jest w całkiem znośnej cenie: http://allegro.pl/item509212805_ac_dc_live...ord_0zl_wy.html Cytuj
Świrol 0 Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 Hmm, tam jest napisane ze jest to "standalone game" czyli cos tak jak GH:Metallica, nie DLC. Nic nie kumam. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 150 zł. Boże, co za pazerne żydy. Gdyby było to za max 70-80 zł może bym kupił. Bo taka cena jest zdecydowanie za duża, skoro brak jakichkolwiek bonusów. Tak odbiegnę od tematu. Czy ktoś już kiedyś zamawiał jakieś "zcichacze" na perkusję od jedynki? Jak tak to gdzie, ile i czy mógłby mi takie coś załatwić :]. Cytuj
skypawel 2 Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 Zamawialem od tego goscia z allegro rock band2. Doszlo, wszystko ok (nawet komenta pozytywnego wystawil od razu po wplaceniu kasy, co mi sie jeszcze nie zdarzylo cos takiego), ale niestety paczka szla 2tyg. Ale moze to tylko ten okres przedswiateczny.. Cytuj
Świrol 0 Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 Daruje sobie AC/DC. Fakt gra jest niezalezna. Ale brak tam opcji Tour, Challenges, gry online, no fun jednym slowem. W pudelku jest kod do transferu piosenek do RB 2. Ale cena? 35-40 funtow czyli jakies 3500-4000 MSP za kilkanascie piosenek pioruna? Toz to chore. Podwojna plyta Red Hotow kosztuje 1600 MSP. Go to "Hell" z takimi wyskokami. Po co wogole wydaja to w pudelku? Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 150 zł. Boże, co za pazerne żydy. Gdyby było to za max 70-80 zł może bym kupił. Bo taka cena jest zdecydowanie za duża, skoro brak jakichkolwiek bonusów. Tak odbiegnę od tematu. Czy ktoś już kiedyś zamawiał jakieś "zcichacze" na perkusję od jedynki? Jak tak to gdzie, ile i czy mógłby mi takie coś załatwić :]. Ja sobie okleiłem pałeczki. Na końcówkę watę i to taśmą, żeby się trzymało. Dalej słychać uderzenia ale jest dużo ciszej. Cytuj
Kukles 8 Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 Ja juz zamowilem sobie GH:WT BUNDLE PACK zeby miec sama gitare a gre sprzedalem i zamowilem RB2. Teraz czekam na mozliwosc kupna perkusji z RB2 i bedzie fajny komplecik. Mam nadzieje ze na tworcach GH3 sie nie zawiode. Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 Na allegro jest sama gra. Ja myślę o zestawie gra+gitara+perka. Cytuj
Kukles 8 Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 No to tylko import z usa. Ja czekam az perkusja sie pojawi w europie z RB2 i biore do kompletu. Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 AC/DC Live Track Pack, jeśli by to była normalna paczka do ściągnięcia z live'a, to zapłacilibyśmy koło 100 zł, no ale to AC/DC, więc podwyżka jest normalna, ja pewnie kupię. Wychaczyłem właśnie mikrofon za 49 zł na allegro, nówka, super cena. Teraz będę pisał właśnie do areck_uk, które sprzedaje stuff do RB, czy po premierze instrumentów w UK możliwe będzie kupno u niego zestawu Gitara z RB1 + perka z RB2 za sumę koło 500 zł + 30 zł kurier UPS, wtedy bym to broł. Cytuj
Kukles 8 Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 A która gitara jest najlepsza? Ja czytałem ze podobno własnie z GHWT z tym panelem dotykowym. Cytuj
keetiv 5 Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 Mam nadzieje ze na tworcach GH3 sie nie zawiode. Jeśli Ci chodzi o gry, to Harmonix zrobiło GH i GH II, III jest już Neversoftu (i to najsłabsza część, wg mnie). Jeśli o sprzęcik (gitarę), to faktycznie, ta do III części była lepsza od Xplorera z II (cichsze frety i bezprzewodowość). Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 Co Ci po panelu dotykowym w RB? To tylko bajer przynajmniej w RB. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Co Ci po panelu dotykowym w RB? To tylko bajer przynajmniej w RB. No właśnie. A jak chcesz grać w RB to imo lepszym patentem są fretbuttony do solówek w gitarce od RB- oczywiście jeżeli będziesz grał w RB Cytuj
Kukles 8 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Czemu bajer? Nie działa z gra? Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Raczej działa, ale na co ci to? Nie ma to jakiejś konkretnej funkcji, nie gra się pewnie łatwiej . Za to możliwość nie-strumowania w przypadku Fendera z RB jest przydatna imo Cytuj
Kukles 8 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 (edytowane) Z recenzji na amerykanskich stronach i video recenzji ludzie polecaja wlasnie gitare z GHWT ( nie tylko o panel dotykowy chodzi), natomiast zestaw perkusji z RB2 bo ten w GHWT jest chu*a wart. Jak narazie mialem tylko stycznosc z gitara Les Paul i gralo sie fajnie Edytowane 22 grudnia 2008 przez Kukles Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Ja, jako iż preferuję RB, wolałbym Fendera, gdyż ma opcje, które ułatwiłyby mi życie i jest chyba tańszy od gitary z GHWT. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi