ping 9 042 Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 praktykuj, praktykuj. Kiedyś ostro tłukłem w Drum Manię na automatach więc za pierwszym posiedzeniem przy RB na perkusji wrzuciłem sobie expert, reszta graczy musiała mnie co chwilkę ratować więc spoczęło na mediumie/hardzie. Przy drugim posiedzeniu zaliczałem już większość kawałków na hardzie i robiłem podwaliny pod expert. Jestem pewien że jak posiądę perkę na własność to zniszczę grę na expercie. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 Na czym polega to ratowanie? (wystarczy jak powiecie ogólnie ) Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 Kiedy koleś zaliczy faila możesz go 2 razy uratować overdrivem(star power). Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 Skonczylem medium na perce i w sumie problem mialem tylko z enter sandman. Zaczalem hard i zobaczylem ze pojawia sie tam duzo akcji ze stopa typu 1)Stopa+beben 2)Stopa 3)Stopa+talerz I jak zapiernicza to szybko to bardzo mnie to z rytmu wybija i nie umiem tej samej stopy buchnąć. Gubie sie w tym momencie i wszystko sie (pipi)ie ;[ Enter Sandman O_o, toż to jest banalne na Expercie , dla mnie nie lada wyczynem było zagranie Run to the Hills na Hardzie . Cytuj
AdaSKo2211 1 Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 hehe RTTH na hardzie dla mnie jest trudniejsze niż na expercie. BTW 5* mam na experice Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Na expercie to Panic Attack i Vision (perka) sa dla mnie nie do ogarnicia.Za jakis miesiac podejde ponownie do nich.Poki co bawie sie tylko Cytuj
keetiv 5 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Niestety, z przyczyn finansowych (dzisiaj się okazało , że, najprawdopodobniej, nie będę otrzymywał stypendium w tym semestrze ) i "brakoczasowych" (maksymalnie gram 30 min dziennie, masakra) będę sprzedawał ION Drum Rocker'a. Osobne info dam na Pchli Targ, ale wszyscy zainteresowani Rock Band'em czytają ten temat, dlatego i tutaj piszę. Krótką reckę już zamieściłem. Napiszę jeszcze tylko, że talerze są czułe nawet na lekkie uderzenia (czytałem, że są z tym problemy. Mówiąc lekkie - mam na myśli najlżejsze, jakie jestem w stanie "zrobić" przy grze ćwierćnutami). Perkę, jak wiecie, mam od 2 tygodni i jedyny mankament to nazbierany kurz od tamtego czasu (choć teraz już tak go nie zbiera, jak na początku ). Jest ktoś zainteresowany? Cena do ustalenia (odpowiednio niższa niż na allegro i ebayu - nie mam zamiaru zarobić). Pozdrawiam! Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Niestety, z przyczyn finansowych (dzisiaj się okazało , że, najprawdopodobniej, nie będę otrzymywał stypendium w tym semestrze ) i "brakoczasowych" (maksymalnie gram 30 min dziennie, masakra) będę sprzedawał ION Drum Rocker'a. Osobne info dam na Pchli Targ, ale wszyscy zainteresowani Rock Band'em czytają ten temat, dlatego i tutaj piszę. Krótką reckę już zamieściłem. Napiszę jeszcze tylko, że talerze są czułe nawet na lekkie uderzenia (czytałem, że są z tym problemy. Mówiąc lekkie - mam na myśli najlżejsze, jakie jestem w stanie "zrobić" przy grze ćwierćnutami). Perkę, jak wiecie, mam od 2 tygodni i jedyny mankament to nazbierany kurz od tamtego czasu (choć teraz już tak go nie zbiera, jak na początku ). Jest ktoś zainteresowany? Cena do ustalenia (odpowiednio niższa niż na allegro i ebayu - nie mam zamiaru zarobić). Pozdrawiam! Biorę za 5 stów. Jak za dawnych czasów Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Album Steve'a Ray'a Vaughana jest do ściągnięcia. Bawi się w to ktoś ? Mnie to średnio kręci, bo to za bardzo zorientowane na gitarę Cytuj
Wallerot 5 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Ja ściągnąłem SVR i muszę powiedzieć, że jest super. Piosenki są trudne a 2 nawet bardzo. Mam nadzieję,że znajdzie się ktoś z was kto lubi taką muzę i to kupi, bo chętnie bym sobie poduelował z kimś. Cytuj
Amer 1 370 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Właśnie dorwałem swój egzemplarz Lepiej późno niż... Pytanko: w jaki sposób najszybciej odblokować wszystkie kawałki? Chcę masterować całość z poziomu quickplay, a nie uganiać się z wnerwiającymi pakietami. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Myślę że kody z gamefaqs.com powinny pomóc chociaż ostatnio przy męczeniu w pełnym składzie pierwszego rock banda próbowaliśmy użyć kodów z netu i niestety na PALowskiej wersji gry nie działały. Mimo wszystko możesz spróbować, może w dwójce jest inaczej Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 No to panowie szykujcie się niedługo na jakieś wspólne granie przez XBL jeśli tylko dorwę Rock Banda, z keetivem praktycznie się ugadaliśmy Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Nie wiem jak wy gracie, od ponad miesiąca mam perkę, od 2-3 tygodni gram na expercie i ani śladu aby miała się złamać. ;P Cytuj
DeadFish 0 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Zależy od tego jak trzymasz na niej stopę. Mi pedał pękł drugiego dnia. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 dokładnie to samo co u s1ntexa. A nawet gram dłuzej bo 2 miesiące . Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Grałem prawie pół roku i pizd :| Cytuj
Redmitsu 977 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Hm, aktualnie jestem blizej niz dalej od zakupu ION'a. Za ile moge sprzedac perke od rb2 (3 miesieczne, stan dobry+) ? slur slur slur Czy do ION'a moge podlaczyc 2 stopki i beda dzialac normalnie? Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Według oficjalnej strony produktu można. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 Moja perka też miała ponad pół roku na karku i pizd. Cytuj
AdaSKo2211 1 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 (edytowane) W HD oglądajcie :P Edytowane 6 marca 2009 przez AdaSKo2211 Cytuj
Redmitsu 977 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 (edytowane) =/ Nie chwal sie =/ Sam musze sprobowac tego painkillera bo wydaje sie prosty. Jak ci poszlo z visions i z battery? Edit: Zauwazylem ze masz battery na youtube, ide obczaic. Btw, zauwazylem ze masz perke od ION'a, czy stopke uzywasz tez od ION'a czy masz zakupionego Destroyer Pedal? Edytowane 7 marca 2009 przez Redmitsu Cytuj
jarken 33 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 (edytowane) Rock Band Expands its Alternative Collection "Harmonix and MTV Games today announced the addition of four new tracks to the Rock Band Music Store including songs from alternative rockers R.E.M. and The Offspring. In addition, British guitarist and songwriter Richard Thompson makes his Rock Band debut. Known as one of the pioneers of the alternative rock movement, R.E.M. makes its second appearance in the Rock Band music library with next weekâ release of the bands mainstream breakthrough hit Losing My Religion from the 1991 album Out Of Time. The Offspring deliver two tracks this including All I Want featured on their 1997 album Ixnay on the Hombre and The Kids Arent Alright from the bands 1998 album Americana. Rock guitarist and critically acclaimed songwriter Richard Thompson makes his Rock Band debut with the addition of The Way That It Shows to the Rock Band Music Store. The song was released on Thompsons 1994 album Mirror Blue. Release Date: Tuesday, March 10, 2009 Tracks: The Offspring All I Want The Offspring The Kids Aren't Alright R.E.M. Losing My Religion Richard Thompson The Way That It Shows Price: 160 Microsoft Points per track" http://www.xbox360achievements.org/news/ne...Collection.html A punkciki skończyły się... Edytowane 7 marca 2009 przez jarken Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Wreszcie bedzie na co pkt wywalic. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi