DeadFish 0 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Wszyscy tak mają i nic na to nie poradzisz. Cytuj
jarken 33 Opublikowano 27 marca 2009 Opublikowano 27 marca 2009 DLC Week of 3/31 - Journey, Pat Benatar, SXSW, and SpongeBob! Here's the DLC for the week of 3/31. Some great classic rock anthems, some sweet tracks from up and comers that played the Rock Band Showcase at SXSW, and some bubblegum fun songs to round out the week. Check it out! Journey - Don't Stop Believing Pat Benatar - Heartbreaker Glasvegas - Geraldine Von Bondies - C'mon C'mon SpongeBob SquarePants - I Can't Keep My Eyes Off of You SpongeBob SquarePants - The Best Day Ever SpongeBob SquarePants - Where's Gary? All songs are masters. The Journey, Pat Benatar, Glasvegas, and Von Bondies singles are $1.99 (160 Microsoft Points) per track. The SpongeBob SquarePants singles are $0.99 (80 Microsoft Points) a piece, or $2.99 (240 Microsoft Points) for the 3 song SpongeBob SquarePants Pack 01. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 27 marca 2009 Opublikowano 27 marca 2009 Czy tylko mnie się zdaje, że DLC do RB 2 się jakoś ostatnio zeszmaciło? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 27 marca 2009 Opublikowano 27 marca 2009 No właśnie. Dają jakiegoś Spongeboba, pff. Gdzie jest Snoop Dogg? Cytuj
Megrim 0 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 Mam problem otoz zlozylem sobie fendera i zaraz wyruszam w podroz i chcialbym ten gryf czyli sama gore (ta mala) zdjac ale bardzo ciezko schodzi. Mam ja z calej sily wyrwac czy da sie jakos inaczej zdjac ? Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 wyrwać jej się nie da. Musisz rozkręcać. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 Dokladnie.To samo przezywalem ;/ Wszystkie te srubeczki u gory musisz rozkrecic i dopiero wtedy da rade to wyjac. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 hm... ja to normalnie zdjąłem nie szarpałem, delikatnie się ześlizgnęło Cytuj
Gość krzychu_419 Opublikowano 31 marca 2009 Opublikowano 31 marca 2009 Jaką wersje Rock Band 1 brać NTSC Region Free czy PAL? bo czytałem coś że jeśli chcemy zimportować piosenki do RB 2 to trzeba taką samą wersje, prawda? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 31 marca 2009 Opublikowano 31 marca 2009 (edytowane) NTSC przecież nie pójdzie a chyba Region Free to ona nie jest... PAL. Edytowane 31 marca 2009 przez Fisiu Cytuj
Gość krzychu_419 Opublikowano 31 marca 2009 Opublikowano 31 marca 2009 Dzięki 1. Wie ktoś może jak to jest z tym Rock Band 2? premiera w Europie niby już była a całego zestawu nigdzie nie znalazłem nawet na ebay'u 2. Czy duża różnica jest między drumsami z Rock Band 1 a Rock Band 2? wiem tyle że w 2 nie ma kabli i jest lepsza stopka, coś jeszcze? Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 31 marca 2009 Opublikowano 31 marca 2009 Więc tak. 1. Rock Band 2 wyszedł w Europie, ale tylko w postaci samej gry. Możesz ją dostać np. na game.co.uk albo na allegro. Jednak instrumenty obecnie nie wyszły w Europie, premiera "kiedyś tam będzie". Narazie pozostaje sprowadzanie z krainy hamburgerów i coli. Na www.deepdiscount.com jest znośna cena za przesyłkę. 2. Mówię to co słyszałem - moja opinia nie jest w 100% wiarygodna. Drumsy z 1 są przewodowe, mają gorszy rebound, są cholernie głośne, stopka łamie się. Perka z RB2 jest bezprzewodowa, ma niezły rebound, jest dosyć cicha, stopka jest wytrzymała, ale podobno niektóre egzemplarze z pierwszych partii sprzętu były wadliwe - występował crosstalk, albo miały różne inne dziwne wady. Czy nowe partie mają te wady - nie wiem. Cytuj
Gość krzychu_419 Opublikowano 31 marca 2009 Opublikowano 31 marca 2009 Poczytałem trochę na zagranicznych forach, obejrzałem sporo filmików na youtube, sporo rozmyślałem i na obecną chwilę jestem zdecydowany kupić Rock Band 1, chociaż muszę się z tym jeszcze przespać Cytuj
jarken 33 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 (edytowane) DLC Week of 4/7 - Toby Keith, The Shins, Black Tide & BFMV "Hey gang, You got a little sneak peak at this week's announcement a few days ago when we announced the Toby Keith Pack 01 and, as promised, we have a few other singles to go a long with the pack. Check it out! Black Tide - Warriors of Time Bullet for My Valentine - Waking the Demon The Shins - New Slang Toby Keith - Beer for My Horses Toby Keith - I Love This Bar Toby Keith - She's a Hottie Toby Keith - Should've Been a Cowboy Toby Keith - Who's Your Daddy? Toby Keith - How Do You Like Me Now (All tracks are original master recordings) Price: $1.99 (160 Microsoft Points for Xbox 360) per track $9.99 (800 Microsoft Points for Xbox 360) for Toby Keith Pack 01" http://www.rockband.com/forums/showthread....583#post2204583 EDIT: 2 pierwsze utwory na 100% kiedyś zakupię. Edytowane 3 kwietnia 2009 przez jarken Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Opublikowano 4 kwietnia 2009 I znowu na moje nic godnego uwagi... Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Nie tylko dla ciebie Trza przyznać, że to DLC jest baaardzo non-mainstreamowe, że się tak wyrażę... Cytuj
jarken 33 Opublikowano 1 maja 2009 Opublikowano 1 maja 2009 DLC Week of 5/5 Allman Bros, Franz Ferdinand, Prong, and More! Tracks: Franz Ferdinand - Do You Want To Franz Ferdinand - Lucid Dreams Franz Ferdinand - Take Me Out Alien Ant Farm - Smooth Criminal Allman Bros - Blue Sky Allman Bros - Midnight Rider Distillers - Drain the Blood Luscious Jackson - Naked Eye Prong - Idealistic Types Prong - The Banishment (All tracks are original master recordings) Price: $1.99 or 160 Microsoft Points per track $5.49 or 440 Microsoft Points for Franz Ferdinand 3-pack http://www.rockband.com/forums/showthread....797#post2348797 Cytuj
barczynski luka 0 Opublikowano 1 maja 2009 Opublikowano 1 maja 2009 Pytanko - czy jesli kupie sobie np guitar hero (ten za 1000zl ze wszystimi instrumentami), a potem dokupie samo rock band, to bede mogl sobie w nie pograc na instrumentach z GH? Bo narazie zamierzam kupic sobie gitarke do GH (na allegro 100zl) Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 2 maja 2009 Opublikowano 2 maja 2009 Bedziesz mogl. Tracks: Franz Ferdinand - Do You Want To Franz Ferdinand - Lucid Dreams Franz Ferdinand - Take Me Out Alien Ant Farm - Smooth Criminal Allman Bros - Blue Sky Allman Bros - Midnight Rider Distillers - Drain the Blood Luscious Jackson - Naked Eye Prong - Idealistic Types Prong - The Banishment Wreszcie cos co mozna zassac. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 2 maja 2009 Opublikowano 2 maja 2009 Ech.. z jakiej Polygami, czy to ona ustala DLC...? To jest info z oficjalnego forum RB, gdzie kolesie z HMX ogłaszają co tydzień DLC w odp. dziale. Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 4 maja 2009 Opublikowano 4 maja 2009 (edytowane) PRONG - jestem w szoku... o_O Nareszcie ktoś sobie przypomniał o pionierach... ale mogli dać coś ze starszych płyt. Edytowane 4 maja 2009 przez Butcher Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 18 maja 2009 Opublikowano 18 maja 2009 Gdzie najtaniej i najszybciej kupić Rock Band 2 ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi