Opublikowano 18 maja 200915 l Allegro pokazało mi 245 zł za PALowską wersje gry najmarniej, także uderzaj do byle jakiego sklepu w UK, a taniej zapłacisz.
Opublikowano 18 maja 200915 l Na gameplay.co.uk maja po 37 + wysylka. Ino out of stock chwilowo jest.
Opublikowano 18 maja 200915 l Cały czas jest out of stock. Gadałem z gościem z obsługi z Gameplay i nic nie wie, i nie ma żadnej informacji od dystruybutora odnośnie ewentualnej dostawy. Pamiętajcie że Gameplay, Game i Gamestation to ta sama firma.
Opublikowano 19 maja 200915 l Wiem, że w jednym PSX Extreme była tabelka kompatybilności gitar i perkusji i tego jak się zachowują z poszczególnymi grami (Rock Band, Guitar Hero). Był by ktoś tak dobry i przeskanował mi to ewentualnie podał kompatybilność gitary z pierwszego Rock Band'a bo to właśnie ją mam zamiar zakupić. Od razu powiem, że google nie jest mi obce i znalazłem jedną liste która jest niestety bardzo stronnicza na rzecz GH.
Opublikowano 23 maja 200915 l Panowie którą perkusje kupić to z gh:wt czy tą z Rb ?Bo z tego co wiem to perkusji do rb 2 niema Edytowane 23 maja 200915 l przez zaq123456
Opublikowano 24 maja 200915 l Panowie którą perkusje kupić to z gh:wt czy tą z Rb ?Bo z tego co wiem to perkusji do rb 2 niema Jest - nie jest tylko dostępna dla Polaka/Europejczyka?
Opublikowano 24 maja 200915 l No niestety nawet w europie niema zestawu rock band 2 tylko sama grę mogę kupić. Coz zostaje kupić perkusje z rock band 1 i dokupić talerze
Opublikowano 24 maja 200915 l Z tego co wiem, nie można do perkusji z RB1 dokupić talerzy. Do tej z RB2 też nie dodają zresztą, są jako akcesoria do dokupienia. Edytowane 24 maja 200915 l przez rafal_roma
Opublikowano 24 maja 200915 l Talerze mozna dokupic nazywa sie ten zestaw Rock Band Triple Cymbal Expansion Kit tylko nie wiem czy pasuje do perkusji z rb1sprawdzilem tylko z perkusja z RB2.
Opublikowano 24 maja 200915 l Tylko szczerze, po co te talerze? Jeśli chcecie grać na Expercie to mówię, przy trudniejszych utworach nie używa się ich bo są nie praktyczne, a przy latwiejszych nie ma i tak funu z tego, a co z tego, że będzie głos talerza, jak w piosence tego nie odczuwa się, no chyba, że mowa o freestyle mode, ale to się mija kompletnie z celem, jak ktoś chce być "perkusistą" w RB na freestyle mode. Dlatego to zbędny bajer...
Opublikowano 24 maja 200915 l No jak chce, jego sprawa, ja napisałem, ze jak dla mnie to zbędny bajer, szczególnie, że wydaje się na to jakoś 200 zł, ale frajda jest tylko chwilowa , ja staram się tylko uświadomić, zrobi jak będzie chciał rzecz jasna i nic mi do tego .
Opublikowano 24 maja 200915 l Tylko szczerze, po co te talerze? Jeśli chcecie grać na Expercie to mówię, przy trudniejszych utworach nie używa się ich bo są nie praktyczne, a przy latwiejszych nie ma i tak funu z tego, a co z tego, że będzie głos talerza, jak w piosence tego nie odczuwa się, no chyba, że mowa o freestyle mode, ale to się mija kompletnie z celem, jak ktoś chce być "perkusistą" w RB na freestyle mode. Dlatego to zbędny bajer... Dzieki nie wiedziałem o tym to kupie sama perkusje
Opublikowano 25 maja 200915 l talerze nie są niepraktyczne... ???? całkiem ciekawa teoria Edytowane 25 maja 200915 l przez ar2
Opublikowano 25 maja 200915 l A grałeś na talerzach ? No właśnie... Nie praktyczne w RB, bo nie ma znaczenia czy uderzasz w zielony talerz czy garnek, efekt jest ten sam (po za dźwiękiem na drum fills i free style mode), tak czy siak zbijasz zieloną nutkę...
Opublikowano 25 maja 200915 l Ale laski (pipi) obchodzi czy ty uderzasz w talerze czy nie, czy ty w ogóle grasz na tym. Pomyśli że Rock man i już hops do łóżka. Proste - jutro zamawiam talerze Nie mam perki xD
Opublikowano 25 maja 200915 l A grałeś na talerzach ? No właśnie... Nie praktyczne w RB, bo nie ma znaczenia czy uderzasz w zielony talerz czy garnek, efekt jest ten sam (po za dźwiękiem na drum fills i free style mode), tak czy siak zbijasz zieloną nutkę... Postawa growego nerda vs. próbującego się wczuć perkusisty-amatora. Talerze są fajne, bo dają (uwaga, teraz po angielsku) feeling. EOT
Opublikowano 25 maja 200915 l To ja na to, że nie dają feelingu bo na nich nie grasz, są nie praktyczne, jakbyś je miał to byś potwierdził moje zdanie, ja tylko mówię, jak chce wydać na darmo 2 stówki jego sprawa. Growy nerd? - ja? eh.. nawet nie wiesz co robię po szkole, czym się zajmuję, a od razu tak twierdzisz, hm... ciekawa teoria, czy ja o czymś nie wiem? Chyba, że masz na myśli, że jestem tym drugim to zwracam honor. Edytowane 25 maja 200915 l przez marcin0903