marcin0903 1 Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 So what you want - Bestie Boys albo Visions - Abnormality, obie piosenki można na luzie zrobić na 100%, bo są tam same partie mówione . Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 Ja to nawet włączałem Beastie Boysów na Expercie, podgłaszałem partie śpiewane i sru majka pod głośnik. Wszystko pięknie na stówę wchodziło Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 Też tak czasem robiłem, albo śpiewałem chociażby "Cichaaaa nooooc..." i zaliczało wszystko pięknie, ahhh - ten talent wokalny się ma... ^_^ Cytuj
jarken 33 Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 DLC Week of 6/23 - Warped, Maroon 5, BEST SONG TITLE EVER! Hey everybody, SURPRISE! Next week we have the Warped Tour Pack dropping by as well as a three-pack from Maroon 5. With the Warped Tour Pack we have broken a new milestone - Best Song Title Ever for Chiodos' "I Didn't Say I Was Powerful, I Said I Was a Wizard". Congrats, gentlemen! Also in the pack is some awesome Bad Religion, Underoath, Escape the Fate, and A Day to Remember. -Sean Tracks: A Day to Remember "The Downfall of Us All" Bad Religion "21st Century Digital Boy" Chiodos "I Didn’t Say I Was Powerful, I Said I Was a Wizard" Escape the Fate "The Flood" Underoath "Reinventing Your Exit" Maroon 5 "Little of Your Time" Maroon 5 "Makes Me Wonder" Maroon 5 "Wake Up Call" (All tracks are original master recordings) These tracks will be available for purchase as part of the "Warped Tour Pack" or "Maroon 5 Pack" or as individual tracks for Xbox 360 and PLAYSTATION 3 systems. Release Date: Tuesday, June 23, 2009 (Xbox LIVE Marketplace for Xbox 360) Price: 160 Microsoft Points for Xbox 360 per track 440 Microsoft Points for Xbox 360 for "Maroon 5 Pack" 680 Microsoft Points for Xbox 360 for "Warped Tour Pack" http://www.rockband.com/forums/showthread....805#post2596805 Cytuj
Grrubas 0 Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 Zassałem DLC Iron Maiden, najlepsze utworki ever, powoli ucze sie grac na hardzie, i do solowki np : Fear of the dark robie 95% a pozniej mnie zjada na solowce:D, moze jakies rady mecze sie mecze i nic Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 Kiś overdrive na ten moment. No i wyucz się na pamięć miejsc gdzie ten overdrive jest. Cytuj
sroxer 19 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 Nada się ta gitarka? Mam Rock Band Song Pack 2, ale za ciula nie wiem czy to RB zwykły . A i chodzi mi o tą gitarkę http://www.allegro.pl/item665959682_guitar...er_prezent.html , mi nie chodzi o wygląd, tylko żeby pograć sobie Co myślicie? Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 Z RB i RB2 dziala na stówę(tabela z psxextreme), więc i z dodatkiem też powinno Cytuj
Świrol 0 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 Gralem na tej gitarce w RB2, wiec dziala. Ale porównując do gitarki z GHWT jest beznadziejna. Strum bar zbyt czuły, frety chodzą ciężko, nawet się klinują od czasu do czasu. Generalnie miałem wrażenie że jest to tania podróba kupiona od "chińczyków" na stadionie a nie X-plorer, ale może tylko ta sztuk była wadliwa. To nie lepiej dołożyć pare zeta i kupić Les Paul-a? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 Ty mówisz, że frety chodzą ciężko - ja właśnie lubię gdy czuje co wciskam, a w Fenderze z WT tak gładko wchodziły przyciski, że w końcu niebieski przycisk uwaliłem i potrafił się zaciąć i utknąć... LES Paul >>>> Xplorer > Fender. Cytuj
Świrol 0 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 Ok. tylko jesli fret klinuje się w gryfie to jest coś nie tak z gitarą, albo gdy żółty i czerwony chodzi ciężej niż pozostałe to też jest coś nie tak. Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 Wiadomo dokładnie kiedy majki z Lips'ów będą działać z RB2? Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 Kiedy już dawno będziesz miał kupionego mica z RB;] bo ile można czekać...? Cytuj
grzesm 1 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 Ja od czasu GH3 jade na Les Paulu i powoli już wyczerpuje mi się cierpliwość. Mam jedną z tych gitar co mają bardzo czuły czujnik od overdrive'a i nieraz dostaje jobla jak walcze o jakiś dobry wynik, żeby się wbić na score hero a tu dupa. Podobno są sposoby, żeby o naprawić ale jak ktoś ma dwielewe ręce i dwie lewe nogi do śrubokrętów o dupa blada... Ogólnie miałem okazję zagrać na gitrarze z GHWT i byłem zachwycony. Zastanawiam się czy nie nadszedł czas na wymianę. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 Nie. Bo wymienisz, a jak Ci padnie to będziesz pluł sobie w gębę. Ja się cieszę niesamowicie że zamieniłem Fendera na Les Paula. A mnie ta czułość już nie przeszkadza, trzymam po prostu gitarę poziomo nie ma problemu. Ćwicz - na początku fakt, denerwowało ale już jest spoko. Cytuj
grzesm 1 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 HEHE Cwicze to juz od 4 lat:)Mialem GH1 na PS2 dwa dni przed premierą w UK:) Żin do dzisiaj twierdzi, że nie widziała nigdy u mnie takiego banana:) Ogólnie to chodzi o to, że czasem się zapomnę no wiesz , jak wejdzie we mnie rockowa bestia (vide MASTER EXPLODER:)) Przestaja mi też działać buttony na frecie:( Czasem to takimi wurkami rzucam, że aż strach:) Poczekam do RB:Lego może tamta będzie z klocków:) Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 24 czerwca 2009 Opublikowano 24 czerwca 2009 Kiedy już dawno będziesz miał kupionego mica z RB;] bo ile można czekać...? Ale ja już dawna mam mic'a od RB. Wyczytałem w necie, że w wakacje ma być patch i będzie można grać na majkach z Lips'ów. Cytuj
MUTTI 0 Opublikowano 24 czerwca 2009 Opublikowano 24 czerwca 2009 Gee, nie bluzgajcie na Explorera bo akurat IMHO to jest najlepsza gitara ze wszystkich, choć to pewnie kwestia przyzwyczajenia W każdym razie gram na niej od początków GHII, wymęczyłem ją przez GHIII na expercie na wszystkich kawałkach dragonforce i dalej chodzi idealnie. Jedynie co to pewien znajomy zerwał mi sprężynę od whammy bar, ale na szczęście inny typek zajmuje się reperacją wszelkich sprzętów grających, także zrobił mi tuning i teraz w ogóle whammy jest niezniszczalny Grałem chyba na wszystkich pozostałych sprzętach i cholera, zawsze mi już coś teraz w innych gitarach nie pasuje - albo dziwny "cycek" na strum'ie, albo rozstaw fret'ów nie teges, albo sam kształt pudła mi przeszkadza w wygodnym graniu. Także dla mnie Xplorer jest "evergreen" i wciąga noskiem całą resztę (ponadto można go tanio dostać, no i jako hardcore'owy użytkownik mogę potwierdzić jego wytrzymałość). Aha, no i ładnie komponuje się z kolorem konsoli Natomiast co do perki, to w końcu i moja stopa zaczęła pękać... No ale nie ma tego złego, kumpel zrobił mi wzmocnienie z... Kielni Trochę piłowania, szlifowania oraz wiercenia i po jakiejś godzince można było wznowić granie. Tuptanie na dwie nogi jest lepsze niż jogging Zastanawiam się ile "przebiegam" grając np. Great Satan na Expercie. A przed chwilą siadło wreszcie Clouds Over California na 4 gwiazdki, yeaaaa. Jak tak dalej pójdzie to This Calling też poleci... Do końca wakacji powinno dać radę, początek już nawet jakoś wychodzi <_< No chyba że wzmocnienie nie wytrzyma... Cytuj
jarken 33 Opublikowano 25 czerwca 2009 Opublikowano 25 czerwca 2009 Utwory, które pojawią się 30/6 (informacje z ZINE): Foreigner 3 Pack: "Blue Morning, Blue Day" "Feels Like the First Time" "Headknocker" Black Rebel Motorcycle Club: "Weapon of Choice" Vans Warped 3 Pack: Dear and the Headlights: "Sweet Talk" The Devil Wears Prada: "Hey John, What's Your Name Again?" Thrice: "Image Of The Invisible" Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 25 czerwca 2009 Opublikowano 25 czerwca 2009 Explorer jest spoko, tylko na moje jest zbyt lekki i ma beznadziejny przycisk back. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 25 czerwca 2009 Opublikowano 25 czerwca 2009 No to gitarę w górę napierdalaj i będziesz się czuć jak Slash :idea: Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 25 czerwca 2009 Opublikowano 25 czerwca 2009 Przecie Slash na Les Paulu gra ^_^ Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 25 czerwca 2009 Opublikowano 25 czerwca 2009 No to jak Dżejms Hetfield! :E Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 Szybkie pytanie do naszych IONowców: na wtyczkę od kabla do Roadie'go macie przejściówkę duży jack- mały jack? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi