Opublikowano 26 czerwca 200915 l Ale w perce jest wejście pod dużego jacka? Ja musiałem przejściówke kupić, bo w tym standardowym zestawie jest mini jack.
Opublikowano 28 czerwca 200915 l Utwory, które pojawią się 30/6 (informacje z ZINE): Foreigner 3 Pack: "Blue Morning, Blue Day" "Feels Like the First Time" "Headknocker" A ja sie pytam gdzie jest I want to know what love is Irytuje mnie to ze wychodza packi jakis kapel i najpopularniejsze kawalki czesto sa pomijane
Opublikowano 28 czerwca 200915 l Panowie który RB lepszy 1/2 ? interesują mnie utwory Linkin PARK jest jakieś DLC ? bo coś mi się obiło ze jest ale nie pamiętam czy do GH czy RB . Edytowane 28 czerwca 200915 l przez canuks
Opublikowano 28 czerwca 200915 l W GH4 masz "What I've Done", a w RB2 masz "One Step Closer". RB2 bije na łeb GH4 i jest tak samo dobre ja RB1.
Opublikowano 28 czerwca 200915 l W czym niby RB1 jest lepszy od RB2? (Chyba, że mowa o piosenkach, wtedy to są gusta.) Edytowane 28 czerwca 200915 l przez s1ntex
Opublikowano 28 czerwca 200915 l dobra panowie looz żeby zaraz nie było wojny która częśc lepsza . JA na początek przygody muzycznej wezmę GH 3 a z czasem RB 2 jak się już oswoję z GH3
Opublikowano 28 czerwca 200915 l Dla mnie są te kawałki jakieś lepsze. Nie mogą nie? Bo wam się podoba bardziej dwójka, to mi też musi ;c Przepraszam, już nie będę
Opublikowano 28 czerwca 200915 l Ten neck slider, faktycznie pomaga przy solówkach, czy raczej go nie używacie? Dzisiaj zaobserwowałem na pudełku gh metallica w mm, że takie coś jest. Nie próbowałem bo mam explorera.
Opublikowano 28 czerwca 200915 l Dla mnie są te kawałki jakieś lepsze. Nie mogą nie? Bo wam się podoba bardziej dwójka, to mi też musi ;c Przepraszam, już nie będę chodzi o to, że RB 1 wygląda jak ubogi brat dwójki. W żadnym aspekcie nie jest lepszy.
Opublikowano 28 czerwca 200915 l Ten neck slider, faktycznie pomaga przy solówkach, czy raczej go nie używacie? Dzisiaj zaobserwowałem na pudełku gh metallica w mm, że takie coś jest. Nie próbowałem bo mam explorera. Nie pomaga ale wg mnie daje masę frajdy i podwyższa realizm (solówka z tappingiem - zasuwasz po gryfie prawą ręką). Edytowane 28 czerwca 200915 l przez Martinezzz
Opublikowano 28 czerwca 200915 l Ej no jak RB2, który może zawierać w sobie piosenki z RB1, może być gorszy od RB1? Bo RB1 ma covery "Paranoid" i "Run To the Hills"? Edytowane 29 czerwca 200915 l przez qb3k
Opublikowano 28 czerwca 200915 l W czym niby RB1 jest lepszy od RB2? (Chyba, że mowa o piosenkach, wtedy to są gusta.) Graficznie lepsze. Online tez lepsze. Kariera tez lepsza. Instrumenty tez lepsze. +import=RB2 wygrywa imho.
Opublikowano 1 lipca 200915 l Witam. Co prawda pisze o innej onsoli, ale tu temat zyje. Co by sie stalo gdybym na ps3 mial drumsy a nie mial do nich odbiornika? Da sie gdzies kupic, zastapic innym? Cokolwiek zeby dzialalo. Prosze o pomoc. Jesli kupic to gdzie?
Opublikowano 1 lipca 200915 l Andrzej xD, mu chodzi o PS3 bo do bezprzedowodowych instrumentów trzeba mieć taki reciver, tylko czemu to piszę user w temacie o RB2 na X360, tego nie czaję, ale do rzeczy - nie ma szans, potrzebujesz tego recivera, jak nie masz go to dupa blada.
Opublikowano 1 lipca 200915 l Sprzedaja go w jakis sklepach? Czy tylko ebay? Na ps3 by nie odpowiedzieli. Tu duzo osob pisze