Skocz do zawartości

Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Liperpool już prowadzi 2-0,jeszcze jedna bramka i mają awans....a to dopiero 30min meczu.Co za mecz! szczerze to nie wierzyłem w L'pool po pierwszym meczu przegranym u siebie 1-3 i braku Gerrarda

Opublikowano
Liperpool już prowadzi 2-0,jeszcze jedna bramka i mają awans....a to dopiero 30min meczu.Co za mecz! szczerze to nie wierzyłem w L'pool po pierwszym meczu przegranym u siebie 1-3 i braku Gerrarda

Sam Benitez w to nie wierzyl, skoro Gerrard nawet na lawce sie nie znalazl;]

Opublikowano (edytowane)

bajern narazie broni sie.

ale i tak wygraja

Też sądzę, że Bayern strzeli jedną bramkę.

nie badz niemily. miales swoje 5 minut na pisanie w tematach o europejskich pucharach w tym sezonie ;p

Edytowane przez Ölschmitz
Opublikowano
soccer-live.pl, dużo linków do Sopcasta.

No jest nawet link do transmisji z nSportu ;)

Też sądzę, że Bayern strzeli jedną bramkę.

nie badz niemily. miales swoje 5 minut na pisanie w tematach o europejskich pucharach w tym sezonie ;p

Ja niemiły? Kontynuuję tylko dyskusję o cudach ;)

Dobry mecz w Londynie. Marzy mi się dogrywka i karne :]

Gość jarząbek
Opublikowano

Reina im pokpił sprawę. Strzał Alexa byl do obronienia (chyba).

Opublikowano

Wbrew pozorom odpadnięcie Liverpoolu z LM może być bardzo pomocne w ich walce o tytuł mistrza Anglii z MU,teraz będą mieli więcej czasu na regeneracje między meczami.

Ciii 3-3 i 10min do końca ,strzelą 2 bramki? :P

Gość jarząbek
Opublikowano

3:4.

No nie moge : )

Jak Liverpool awansuje to będzie to fuks stulecia.

Opublikowano

No niestety można sobie samemu podziękować, skoro w obydwóch meczach Liverpool miał prowadzenie i dał sobie kopnąć 3 gole. Dzisiaj możemy podziękować Reinie, który poza celnym wykopem jest przeciętny, a dziś nawet słaby (drugi strzał - czy do obrony? - a czy do obrony jest strzał z 20m w środek bramki ?). Sędzia gwizdał, gwizdał i wygwizdał swoje. Gdyby za każdym razem gdy czarnuch leży gwizdać, toby kula ziemska miała kształt gwizdka. I bez gadek, że karnego dał bo karny był stuprocentowy. Bez wzmocnień Liverpool tak będzie się tułał od ćwierćfinału do wicemistrza Anglii.

Opublikowano

Ja pier.dolę co za mecz :D Ciekawe kto obstawił taki wynik, mając w pamięci ostatnie szachy tych zespołów. Mecz tej edycji LM i nie ma zmiłuj.

A nad Bayernem nie będę się już znęcał ;) Cud był i to się liczy ;)

Opublikowano

Liwerpul bez Stiwena po prostu nie istnieje i cieszy mnie, że wreszcie ktoś ich wyeliminował.

Niech jutro jeszcze odpadnie Menczester, przejdzie Arsenal to będzie spoczko.

Marzy mi się finał Arsenal - Barca i rewanż Kanonierów za finał w 2006 roku <ok>