Opublikowano 16 lutego 201015 l Oczy calego swiata zwrocone sa na O.Lyon. Wieloletnia, bekowa tradycja must go on. Bo, ze Inter odpadnie to wiadomo.
Opublikowano 16 lutego 201015 l W dniu 14.02.2010 o 22:28, ogqozo napisał(a): Walnę swoje przewidywanka, skoro już za kilka dni pierwsze mecze. Pewniaki: Barca, Bordeaux, Arsenal, Manchester. Dałeś Manchester do pewniaków, a Chelsea nie? Interu już praktycznie nie ma w LM. A Milanu bym tak szybko nie skreślał. Jeśli Milan nie strzeli sobie kilku samobójów to Manchester będzie miał problem z awansem do 1/4.
Opublikowano 16 lutego 201015 l Cieszę się, że ludzie zaczynają powoli patrzeć na Chelsea jak na silny zespół, a nie zabawkę napędzaną petrodolarami Abramovicha.Przecież każdy wielki klub potrzebuje pieniędzy, żeby stać się naprawdę liczącym w Europie.Nie mówi się tyle o innych właściecielach, którzy skąpią każdego grosza(patrz np Liverpool).Nawet gdyby RA sprzedał teraz Chelsea, myślę, że najlepsi piłkarze nadal chętnie godzili by się na transfer na SB.
Opublikowano 16 lutego 201015 l Jedno drugiego nie wyklucza. Chelsea to silny zespol, bedacy zabawka RA napedzana jego petrodolarami. Nie rozumiem tez o co chodzi z tym "zaczynaja zauwazac", skoro ten zespol od dluzszego czasu zachodzi daleko w LM. To tak jakby pisac, ze ludzie zaczynaja zauwazac, ze Barca to calkiem silny zespol.
Opublikowano 16 lutego 201015 l Zapewne Canal+, nie pamietam kto ma teraz prawa do LM. Plebs moze ogladac na meczyki.pl oraz soccer-live.pl, zapewne na iraqgoals puszcza w sr.aczkowej jakosci
Opublikowano 16 lutego 201015 l Jako że się szarpnąłem na N-kę (i żałuję) to wiem że dziś o 20.40 Milan pokażą na N Sport. Tak na marginesie to drugi raz na tym gównianym kanale obejrzę mecz odkąd zakupiłem zestaw. Pierwszy to powtórka jakiegoś meczu z jesiennej rundy LM. Ogólnie - nędzna platforma. Edytowane 16 lutego 201015 l przez whitesand
Opublikowano 16 lutego 201015 l W dniu 16.02.2010 o 11:44, Junkhead napisał(a): Dałeś Manchester do pewniaków, a Chelsea nie? Interu już praktycznie nie ma w LM. A Milanu bym tak szybko nie skreślał. Jeśli Milan nie strzeli sobie kilku samobójów to Manchester będzie miał problem z awansem do 1/4. Manchester i Chelsea to zbliżona klasa. Jeden punkt ich dzieli w lidze. Tymczasem Inter i Milan to różnica klas. 6-0 w dwumeczu, z pomocą sędziów dla Milanu. Nie wiem, czemu Milan miałby mieć jakiekolwiek szanse z angielskim zespołem.
Opublikowano 16 lutego 201015 l Różna jest również na przestrzeni ostatnich sezonów postawa obydwu porównywanych klubów z Serie A w rozgrywkach LM. I co z tego ? A no nic, do momentu aż zakończa się mecze rewanżowe obydwu drużyn. Więc może wstrzymamy emocje do dzisiejszego wieczora, czy nie da rady ?
Opublikowano 16 lutego 201015 l Tak jak Brazylia zawsze wygrywala z San Marino, tak Milan zawsze wygrywal z Man U w LM, proste. A jakby co to nieudany dwumecz zwale na kontuzje i o wiele dluzszy okres odpoczynku pilkarzy Man U przed 1 spotkaniem. Zreszta nawet Ferguson w wywiadzie przyznal, ze tylko dzieki temu maja szanse, no i ze jeszcze Kake sprzedali (ale tutaj wyszla po prostu nieznajomosc futbolu przez Fergusona, co juz potwierdzi kazdy nawet najbardziej zapatrzony w swoja druzyne fan Realu)
Opublikowano 16 lutego 201015 l Nie szkodzi, tak czy siak Man U nigdy nie wygral z Milanem w LM (nie wyeliminowal) i to sie nie zmieni.
Opublikowano 16 lutego 201015 l AC Milan 0 - 1 Manchester U. Lyon 1 - 0 Real Madrid Real standardowo odpadnie w 1/8, nie pomoże nawet Cristiano, to fatum nie może się skończyć. :] Milan vs Manchester. Szanse są wyrównane, ale i tak stawiam, że Rooney strzeli gola. Zła passa MU z Milanem musi zostać w końcu przełamana, tym bardziej, że w Milanie grają już sami starcy (wyjątek Pato) i wypalone gwiazdy pokroju Beckhama i Ronaldinho.
Opublikowano 16 lutego 201015 l mozg mowi mi, ze milan i real przejda dalej, serce chce zeby wlosi i hiszpany odpadli. pozdro.
Opublikowano 16 lutego 201015 l Cytat Plebs moze ogladac na meczyki.pl oraz soccer-live.pl, zapewne na iraqgoals puszcza w sr.aczkowej jakosci Wypraszam se . Ku rwa.
Opublikowano 16 lutego 201015 l Narazie ManU jednej skladnej akcji nie moze zrobić, marnie to wyglada
Opublikowano 16 lutego 201015 l Jak ja nie lubiłem Milanu,bo grał nudny futbol tak teraz gra Manchesteru bez C.Ronaldo przyprawia mnie o mdłości.Nic nie grają a strzelili gola
Opublikowano 16 lutego 201015 l Cytat Jak grają Lyon i Real? Raczej nudy. Ani jednym, ani drugim nie przeszkadza wynik 0-0. Mieli po kilka sytuacji. Pjanić trafił w słupek. Druga połowa powinna być ciekawsza, ale i tak w Mediolanie wygląda to jakoś ciekawiej.