Obsolete 973 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Oczy calego swiata zwrocone sa na O.Lyon. Wieloletnia, bekowa tradycja must go on. Bo, ze Inter odpadnie to wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Junkhead 33 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Walnę swoje przewidywanka, skoro już za kilka dni pierwsze mecze. Pewniaki: Barca, Bordeaux, Arsenal, Manchester. Dałeś Manchester do pewniaków, a Chelsea nie? Interu już praktycznie nie ma w LM. A Milanu bym tak szybko nie skreślał. Jeśli Milan nie strzeli sobie kilku samobójów to Manchester będzie miał problem z awansem do 1/4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Pawlo_PL Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Cieszę się, że ludzie zaczynają powoli patrzeć na Chelsea jak na silny zespół, a nie zabawkę napędzaną petrodolarami Abramovicha.Przecież każdy wielki klub potrzebuje pieniędzy, żeby stać się naprawdę liczącym w Europie.Nie mówi się tyle o innych właściecielach, którzy skąpią każdego grosza(patrz np Liverpool).Nawet gdyby RA sprzedał teraz Chelsea, myślę, że najlepsi piłkarze nadal chętnie godzili by się na transfer na SB. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Jedno drugiego nie wyklucza. Chelsea to silny zespol, bedacy zabawka RA napedzana jego petrodolarami. Nie rozumiem tez o co chodzi z tym "zaczynaja zauwazac", skoro ten zespol od dluzszego czasu zachodzi daleko w LM. To tak jakby pisac, ze ludzie zaczynaja zauwazac, ze Barca to calkiem silny zespol. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 w której mongolskiej telewizji będzie transmitowany mecz Milanu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Zapewne Canal+, nie pamietam kto ma teraz prawa do LM. Plebs moze ogladac na meczyki.pl oraz soccer-live.pl, zapewne na iraqgoals puszcza w sr.aczkowej jakosci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 (edytowane) Jako że się szarpnąłem na N-kę (i żałuję) to wiem że dziś o 20.40 Milan pokażą na N Sport. Tak na marginesie to drugi raz na tym gównianym kanale obejrzę mecz odkąd zakupiłem zestaw. Pierwszy to powtórka jakiegoś meczu z jesiennej rundy LM. Ogólnie - nędzna platforma. Edytowane 16 Lutego 2010 przez whitesand Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Dałeś Manchester do pewniaków, a Chelsea nie? Interu już praktycznie nie ma w LM. A Milanu bym tak szybko nie skreślał. Jeśli Milan nie strzeli sobie kilku samobójów to Manchester będzie miał problem z awansem do 1/4. Manchester i Chelsea to zbliżona klasa. Jeden punkt ich dzieli w lidze. Tymczasem Inter i Milan to różnica klas. 6-0 w dwumeczu, z pomocą sędziów dla Milanu. Nie wiem, czemu Milan miałby mieć jakiekolwiek szanse z angielskim zespołem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Różna jest również na przestrzeni ostatnich sezonów postawa obydwu porównywanych klubów z Serie A w rozgrywkach LM. I co z tego ? A no nic, do momentu aż zakończa się mecze rewanżowe obydwu drużyn. Więc może wstrzymamy emocje do dzisiejszego wieczora, czy nie da rady ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Tak jak Brazylia zawsze wygrywala z San Marino, tak Milan zawsze wygrywal z Man U w LM, proste. A jakby co to nieudany dwumecz zwale na kontuzje i o wiele dluzszy okres odpoczynku pilkarzy Man U przed 1 spotkaniem. Zreszta nawet Ferguson w wywiadzie przyznal, ze tylko dzieki temu maja szanse, no i ze jeszcze Kake sprzedali (ale tutaj wyszla po prostu nieznajomosc futbolu przez Fergusona, co juz potwierdzi kazdy nawet najbardziej zapatrzony w swoja druzyne fan Realu) Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Brazylia nigdy nie grała z San Marino. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Nie szkodzi, tak czy siak Man U nigdy nie wygral z Milanem w LM (nie wyeliminowal) i to sie nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 AC Milan 0 - 1 Manchester U. Lyon 1 - 0 Real Madrid Real standardowo odpadnie w 1/8, nie pomoże nawet Cristiano, to fatum nie może się skończyć. :] Milan vs Manchester. Szanse są wyrównane, ale i tak stawiam, że Rooney strzeli gola. Zła passa MU z Milanem musi zostać w końcu przełamana, tym bardziej, że w Milanie grają już sami starcy (wyjątek Pato) i wypalone gwiazdy pokroju Beckhama i Ronaldinho. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 mozg mowi mi, ze milan i real przejda dalej, serce chce zeby wlosi i hiszpany odpadli. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Plebs moze ogladac na meczyki.pl oraz soccer-live.pl, zapewne na iraqgoals puszcza w sr.aczkowej jakosci Wypraszam se . Ku rwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Koń i szybkie jeden do przodu dla milanu Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Niech to szlag, mieli przegrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Junkhead 33 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Spoko jeszcze Milan może strzelić ze 2 samobóje i będzie 1:2. Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Narazie ManU jednej skladnej akcji nie moze zrobić, marnie to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Ale farciarski gol dla MU o jaaa Cytuj Odnośnik do komentarza
Junkhead 33 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Jak grają Lyon i Real? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Jak ja nie lubiłem Milanu,bo grał nudny futbol tak teraz gra Manchesteru bez C.Ronaldo przyprawia mnie o mdłości.Nic nie grają a strzelili gola Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 ale R80 zagrał cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Jak grają Lyon i Real? Raczej nudy. Ani jednym, ani drugim nie przeszkadza wynik 0-0. Mieli po kilka sytuacji. Pjanić trafił w słupek. Druga połowa powinna być ciekawsza, ale i tak w Mediolanie wygląda to jakoś ciekawiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 komentatorzy na N w(pipi)iają niesamowicie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi