Skocz do zawartości

Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Walnę swoje przewidywanka, skoro już za kilka dni pierwsze mecze.

Pewniaki: Barca, Bordeaux, Arsenal, Manchester.

Dałeś Manchester do pewniaków, a Chelsea nie? Interu już praktycznie nie ma w LM. A Milanu bym tak szybko nie skreślał. Jeśli Milan nie strzeli sobie kilku samobójów to Manchester będzie miał problem z awansem do 1/4.

Gość Pawlo_PL

Cieszę się, że ludzie zaczynają powoli patrzeć na Chelsea jak na silny zespół, a nie zabawkę napędzaną petrodolarami Abramovicha.Przecież każdy wielki klub potrzebuje pieniędzy, żeby stać się naprawdę liczącym w Europie.Nie mówi się tyle o innych właściecielach, którzy skąpią każdego grosza(patrz np Liverpool).Nawet gdyby RA sprzedał teraz Chelsea, myślę, że najlepsi piłkarze nadal chętnie godzili by się na transfer na SB.

Jako że się szarpnąłem na N-kę (i żałuję) to wiem że dziś o 20.40 Milan pokażą na N Sport. Tak na marginesie to drugi raz na tym gównianym kanale obejrzę mecz odkąd zakupiłem zestaw. Pierwszy to powtórka jakiegoś meczu z jesiennej rundy LM. Ogólnie - nędzna platforma.

Edytowane przez whitesand

Dałeś Manchester do pewniaków, a Chelsea nie? Interu już praktycznie nie ma w LM. A Milanu bym tak szybko nie skreślał. Jeśli Milan nie strzeli sobie kilku samobójów to Manchester będzie miał problem z awansem do 1/4.

Manchester i Chelsea to zbliżona klasa. Jeden punkt ich dzieli w lidze. Tymczasem Inter i Milan to różnica klas. 6-0 w dwumeczu, z pomocą sędziów dla Milanu. Nie wiem, czemu Milan miałby mieć jakiekolwiek szanse z angielskim zespołem.

Różna jest również na przestrzeni ostatnich sezonów postawa obydwu porównywanych klubów z Serie A w rozgrywkach LM. I co z tego ? A no nic, do momentu aż zakończa się mecze rewanżowe obydwu drużyn. Więc może wstrzymamy emocje do dzisiejszego wieczora, czy nie da rady ?

Tak jak Brazylia zawsze wygrywala z San Marino, tak Milan zawsze wygrywal z Man U w LM, proste.

A jakby co to nieudany dwumecz zwale na kontuzje i o wiele dluzszy okres odpoczynku pilkarzy Man U przed 1 spotkaniem. Zreszta nawet Ferguson w wywiadzie przyznal, ze tylko dzieki temu maja szanse, no i ze jeszcze Kake sprzedali (ale tutaj wyszla po prostu nieznajomosc futbolu przez Fergusona, co juz potwierdzi kazdy nawet najbardziej zapatrzony w swoja druzyne fan Realu)

AC Milan 0 - 1 Manchester U.

Lyon 1 - 0 Real Madrid

Real standardowo odpadnie w 1/8, nie pomoże nawet Cristiano, to fatum nie może się skończyć. :]

Milan vs Manchester. Szanse są wyrównane, ale i tak stawiam, że Rooney strzeli gola. Zła passa MU z Milanem musi zostać w końcu przełamana, tym bardziej, że w Milanie grają już sami starcy (wyjątek Pato) i wypalone gwiazdy pokroju Beckhama i Ronaldinho.