Opublikowano 16 lutego 201015 l Niezły mecz, myślałem, że Mu będzie lepszy, a tu się okazuje, że milej dla oka gra Milan. Ronaldinho parę razy pokazał co potrafi, niestety nie widziałem bramki. Beckham mało widoczny, może w IIgiej połowie coś się poprawi. Ja niestety muszę się uczyć fizyki, także nie obejrzę, wpadnę za 2 godzinki i zobaczę jak się sprawy mają. Miłego oglądania panowie i panie
Opublikowano 16 lutego 201015 l Gol Scholesa to chyba najwiekszy haxor w historii LMxD Ku rwa tak czulem, ze po piatej zmarnowanej "setce" cos sie zemsci. Z samej gry to MIlan doslownie miazdzy Man U, no ale to gole decyduja, wiec trzeba w 2 polowie bardziej przycisnac. Ronaldinho gra zaje biste zawody, ale najwiekszym zaskoczeniem jest poki co zmartwychwstanie Bonery. Trzecim najlepszym zawodniekiem Milanu jest zdecydowanie Nani.
Opublikowano 16 lutego 201015 l Ojezu, jak ta bramka na 1-1 wpadla to ja nie wiem jakiego farta trzeba miec. Koniu niezle tam pomyka. Dobry mecz.
Opublikowano 16 lutego 201015 l Dida jak zwykle błysnął refleksem przy golu. No ale trzeba przyznać, że pewnie nawet Scholes był zaskoczony tym, gdzie poleciała piłka.
Opublikowano 16 lutego 201015 l Higuain gra fatalnie, a Real jest zdecydowanie gorszy od Lyonu. W sumie każdy poza Ronaldo gra u nich fatalnie. Oni jednak SĄ w stanie kolejny raz odpaść w 1/8. Niesamowity zespół. W sumie to kijowo, bo mam Higuaina i Ronaldo w sładzie na Wygraj Ligę Mistrzów.
Opublikowano 16 lutego 201015 l no i ch uj [*] wystarczyly 2 minuty po zejsciu naniego, a taki byl dobry;/ Lyon walczy o honor europejskiej pilki
Opublikowano 16 lutego 201015 l wielki czerwony penis wyladowal w pasiastym du.psku, skonczy sie na 5:1
Opublikowano 16 lutego 201015 l Wiedziałem, że trzeba było do składu wsadzić Rooneya. Real, jak to ma w zwyczaju, wkroczył w tryb "ci kolesie się bronią! Co my teraz mamy zrobić?".
Opublikowano 16 lutego 201015 l Miałem rację, że Rooney strzeli. :] Jak na razie mój typ Lyon - Real również się sprawdza.
Opublikowano 16 lutego 201015 l Real nawet jakby na Sttugart trafił nie przeszedłby tej (pipi)anej 1/8
Opublikowano 16 lutego 201015 l Dobry mecz. Warto bylo obejrzec. Ladna bramka Seedorfa i emocje na koniec.Mi pasuje. Real zgodnie z przewidywaniami i dobrze.
Opublikowano 16 lutego 201015 l JA PI.ER.DO.LE! Co za kino, na bernabeu MOŻE jedną bramkę Real strzeli... A co zrobi Lyon?
Opublikowano 16 lutego 201015 l Jak Lyon strzeli teraz na wyjeździe, to Real musi 3... Milan ma gorzej, musieliby wygrać 0:2 minimum.
Opublikowano 16 lutego 201015 l wielki czerwony penis wyladowal w pasiastym du.psku, skonczy sie na 5:1 Masz jakieś złe wspomnienia z dzieciństwa Meczyk dobry, wynik już nie. Milan do 60 minuty grał lepiej, poźniej dwie bramki rudego i prawie po meczu. Ale spokojnie jest rewanż. 0:2 na Old Trafford nie jest niemożliwe, więc pożyjemy, zobaczymy. Co do Realu... Tego Lyonu chyba nigdy nie dosięgną. Ktos wie czy Krystyna po meczu płakał?
Opublikowano 16 lutego 201015 l Nie dość,że Real wciąż nie może się przełamać w 1/8 to jeszcze zawsze musi tracić gola po strzale życia Jest jeszcze szansa na Bernabeu ,ale trzeba wygrać aż 2-0...wierzę ,że im się to uda . Higuain musi wrócić do formy,a VdV i Lass powrócić do pierwszego składu. No i Kaka z Ronaldo niech zmienią się pozycjami
Opublikowano 16 lutego 201015 l Meczyk dobry, wynik już nie. Milan do 60 minuty grał lepiej, poźniej dwie bramki rudego i prawie po meczu. Ale spokojnie jest rewanż. 0:2 na Old Trafford nie jest niemożliwe Uhaha. Generalnie to Milan mnie pozytywnie zaskoczył. Spodziewałem się ich wysokiej porażki, tymczasem udało im się wyszarpać w końcówce niską porażkę. Jak zwykle liderem drużyny był Ronaldinho. Bechham i Pato nadal grają kiepsko. Rewanż powinien być równie dobrym widowiskiem, co pierwsze spotkanie. W Lyonie mecz zdecydowanie mniej ciekawy. Ładny gol Makoun. Real Madryt mógłby dziś zmienić nazwę na Cristiano Ronaldo and the Bad Seeds, albo coś w tym stylu. Tak jak zwykle w ważnych meczach - Real gra słabo i kiedy już, już ma się rozkręcić, to rywal strzela gola, co powoduje, że Królewscy stają. Naprawdę nie mogę sobie przypomnieć meczu, w którym Real odrobiłby straty. W tym sezonie ani razu nie zdarzyło się, by stracili gola jako pierwsi i takiego meczu nie przegrali. Czyli co, Real ZNOWU za burtę w 1/8? Hie hie, tak to wygląda.
Opublikowano 16 lutego 201015 l Real Madryt - Jedna wiara, jeden klub, 1/8 aż po grób ? :potter: Edytowane 16 lutego 201015 l przez Toshirou
Opublikowano 16 lutego 201015 l (pipi)ie żarem jakbyście nie wiedzieli że Real w tym sezonie dużo lepiej spisuje się u siebie. 3:0 i na lajcie awans.
Opublikowano 17 lutego 201015 l Pamiętacie jeszcze ten mecz Lyon - Milan sprzed kilku sezonów w półfinale, kiedy to Lyon przy 3:0 do przodu wtopił? A prowadzili te 3:0 dośc długo z tego co pamiętam.
Opublikowano 17 lutego 201015 l Tak tylko aggregate było we ch.uj dobre dla Milanu. A teraz Real strzela 1 i jest dogrywka przecież (chyba, że się zasady zmieniły? Bo tak pie.r.dol.icie, że musi 2 bramki strzelić Real) i karne, a w karnych to jednak gwiazdki Realu mogą przeważyć szale zwycięstwa, poza tym w extra time młody Real z gwiazdorską obsadą mógł by się rozstrzelać. Ale pewnie Lyon strzeli bramkę na początku spotkania a Real będzie gonił - a ja będę płakał.
Opublikowano 17 lutego 201015 l Tak tylko aggregate było we ch.uj dobre dla Milanu. A teraz Real strzela 1 i jest dogrywka przecież (chyba, że się zasady zmieniły? Bo tak pie.r.dol.icie, że musi 2 bramki strzelić Real) i karne, a w karnych to jednak gwiazdki Realu mogą przeważyć szale zwycięstwa, poza tym w extra time młody Real z gwiazdorską obsadą mógł by się rozstrzelać. Ale pewnie Lyon strzeli bramkę na początku spotkania a Real będzie gonił - a ja będę płakał. No tak, ale mam na myśli ten jeden mecz, w którym wygraywali 3:0 przez 3/4 meczu, a dali sobie wbić tyle samo w kilka minut.Nie ma pewniaków, zwłaszcza po pierwszym meczu.To samo było zresztą w finale z 2005r.