Skocz do zawartości

Champions League

Featured Replies

Opublikowano

dzisiaj bayern zmiazdzy fiorentine. przewiduje wynik w granicach 5:1. dalem jednego gola wlochom, bo obrona bayernu gra bardzo niepewnie. nie moge sie doczekac. w koncu ribery i robben razem od 1 minuty, bedzie rzeznia!

• Odpowiedzi 22,4 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Mam sześciu piłkarzy Bayernu w składzie na WLM, więc niech lepiej ich rozwalą do zera.

Opublikowano

Jak Lyon strzeli teraz na wyjeździe, to Real musi 3...

Milan ma gorzej, musieliby wygrać 0:2 minimum.

2:0 chooya im daje, bo MU na wyjeździe strzelił 3.

Opublikowano

oj Tokar, wtedy będzie 4:3 w golach dla milanu

Opublikowano

Jak Lyon strzeli teraz na wyjeździe, to Real musi 3...

Milan ma gorzej, musieliby wygrać 0:2 minimum.

2:0 chooya im daje, bo MU na wyjeździe strzelił 3.

No jednak pomyliłeś się, ale mniejsza o to, Milan na 99% już odpadł. Szanse są marne, że pokona MU na Old Trafford.

Opublikowano

No tak, zapomniałem że Seedorf strzelił na 2:3 :potter:

Opublikowano

za dwie godziny i 15 minut bawarczycy zaczna dymac wlochow, polecam ten mecz.

Opublikowano

Pamiętam, jak jeszcze rok temu mówiło się o tym, że Porto jeszcze nigdy nie przegrało u siebie z Anglikami. Manchester United to zmienił. W tej edycji LM przegrali również z Chelsea, czy to samo czeka ich dzisiaj z Arsenalem? Myślę, że tak. :potter:

Opublikowano

Brawo Łukasz.

Opublikowano

Co zrobił Fabiański? Bo na livescorze own goal a meczu nie oglądam.

Opublikowano

Trudno opisać, co zrobił. Słowo "samobój" dość trafnie to opisuje.

Opublikowano

Że też dopiero teraz wpadłem na to, że Bayern-Fiorentina może lecieć na SAT1. No i leci.

Opublikowano

No i gdzie to 5-0?

P.S. Uff, jest Robben.

Opublikowano

Póki co jest 1:0 po karnym, chociaż tuż po faulu zbobyli gola, ale sędzia nieuznał i podyktował 11-stkę.

Opublikowano

Wybitna interwencja Fabiańskiego jest już na YouTube'ie, jakby ktoś jeszcze nie widział. Rewela.

Opublikowano

Fabiański będzie dziś idolem kibiców Porto. Bez niego niewiele by dzisiaj ugrali.

Gol dla Fiorentiny to tragedia. Koniec moich marzeń o wysokim miejscu w WLM. Wiedziałem, że trzeba było wstawić obrońców Lyonu na to miejsce.

Opublikowano

Oby, bo postawiłem kasę na Bayern.

Ja też, zresztą nie my jedni. Mnóstwo osób to ma na kuponie, jak Bayern nie wygra to bukmacherzy się ładnie obłowią.

Opublikowano

Fiorentina pokonała dwa razy w LM słaby w tym sezonie Liverpool, a słaby Liverpool jest i tak o niebo lepszy od Bayernu. Zobaczymy jak to wyjdzie w dwumeczu, ale lepiej niech Niemcy odpadną.

Opublikowano

Po pierwsze: Ribery to kozak

Po drugie: czerwo dla Violi :D .