Opublikowano 9 marca 201015 l bayern nie przegral od bodajze 18 spotkan, w kazdym meczu strzela bramke, gra ribery i robben, ostatnio we florencji bylo 1:1, viola nigdy nie wygrala z niemcami u siebie, ostatnia podroz bayernu do wloch to 4:1 z juventusem. wnioski? bayern > fiorentina. Edytowane 9 marca 201015 l przez Ölschmitz
Opublikowano 9 marca 201015 l Roma nie przegrała od 20 spotkań, a z Panathinaikosem sobie nie poradziła. Jak widać każda passa się kiedyś kończy.
Opublikowano 9 marca 201015 l Ta, przed pierwszym meczem Milan - Man U w tegorocznej LM: - Milan nigdy nie przegral u siebie z Man U - Milan nigdy nie stracil u siebie gola z Man U - nie przegral od ilus tam lat, strzelajac gola jako pierwszy na wlasnym stadionie elo
Opublikowano 9 marca 201015 l Arsenal 2 - 0 FC Porto Fiorentina 2 - 0 Bayern Munich Ponieważ kupiłem sobie karnet na przepowiadanie przyszłości, pozwolę sobie wrzucić wyniki dzisiejszych meczy. :potter:
Opublikowano 9 marca 201015 l junkhead - tylko, ze bajern to nie jest jakastam roma obso - manchester to miliard razy lepsza druzyna niz fiorentina przykro mi chlopaki, nie udalo sie wam!
Opublikowano 9 marca 201015 l Sędziowie chyba uwzięli się na Violę i robią wszystko, żeby ci odpadli z CL. Dwa tygodnie temu Ovrebo, dziś kolejny ślepiec. Nie podyktowane dwa karne po zagraniach ręką Van Buytena, do tego boczny na połowie Violi chyba stwierdził, że Bayernu spalony nie obowiązuje.
Opublikowano 9 marca 201015 l fajny mecz we florencji. viola po strzeleniu gola cofnela sie do defensywy i potem juz nie mieli zadnej okazji. robben zepsul ponad stu procentowa pilke. szanse nadal sa i wydaje mi sie, ze gol bayernu to kwestia czasu. junkhead troche cie ponioslo chyba. moze od razu 10 karnych?
Opublikowano 9 marca 201015 l Jak na razie miałem rację. Arsenal wygrywa 2-0, a Fiorentina już prowadzi jednym golem, a strzelą jeszcze jednego.
Opublikowano 9 marca 201015 l junkhead troche cie ponioslo chyba. moze od razu 10 karnych? Nie, tylko 9, bądźmy obiektywni. Edytowane 9 marca 201015 l przez Junkhead
Opublikowano 9 marca 201015 l Olszesky - TRZYMAJ SIĘ! ZWEI:NULL dla drużyny z którą jedyne co kojarze to jak Batistuta grał
Opublikowano 9 marca 201015 l spoko van bommel na chwile obecna sprawia, ze bedzie dogrywka. albo fiorentina to oleje i znow strzeli 2 gole, albo bayern sie podniesie.
Opublikowano 9 marca 201015 l No i ten, Arsenal już jest w 1/4 a we Włoszech jest 3:1 ;D O japertole 3:2!
Opublikowano 9 marca 201015 l bayern awansowal do cwiercfinalu eliminujac juz druga wloska druzyne :-) takiego meczu dawno nie bylo, super emocje, kilka razy sie prawie z.e.s.r.a.l.e.m
Opublikowano 9 marca 201015 l Szkoda, że Viola odpadła, ale ważne, że Bayern strzelił bo postawiłem, że obie drużyny strzelą.
Opublikowano 9 marca 201015 l Bayern awansuje dzięki kilometrowemu spalonemu na Allianz Arena i dzięki Ovrebo. Doprawdy zaje.bisty sędzia. Poziom 70 ligi hondurasu, a sędziuje LM... No cóż, pozostaje mi liczyć, że Bayern zginie w następnej rundzie. <ok>