Toshirou 0 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 Proponuje jednak skupic sie na wysmiewaniu Realu. Bo do wyśmiewania Milanu już każdy przywyknął. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 oran zachowaj sie jak mezczyzna i napisz cos o realu a nie bawisz sie w smianie sie z milanu. nawet gdyby starcy przegrali dzisiaj 100:0 to i tak wszyscy by sie smiali z realu :-) DEAL WITH IT Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 Onet: "Koniec przygody wielkiego Realu". Szkoda komentować. To tak jakby Olympiakos odpadł i napisali - Koniec wielkiego Olympiakosu! Europejsko to ten sam poziom, czyli drugi garnitur i zakupy za miliardy euro tego nigdy nie zmienią. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 (edytowane) jestem kibicem od 2001 roku6 raz z rzedu przezywam to samo jak dlugo mam jeszcze znosic takie upokorzenia w Europie? Mam 21 lat, a teraz płacze jak dziecko. Z RM.pl komentarz, bez kitu, ale mam to samo i bardzo mnie to śmieszy w tej chwili, jakie to (pipi)a życiowe Tyle, że ja przestałem płakać jak wszedłem tu na forumka. No a ten, jak teraz Pellegrini nie poleci to Perez nie będzie sobą, ale z drugiej strony jak poleci to w lidze o drugie miejsce będzie ciężko nawet, także (pipi)a mega zajo sytuacja. @Olszesky Ja już dawno temu pisałem, że jak Real przegra jakikolwiek mecz w grupie to już będzie blamaż na całego, czekam na Navasa w Realu i Rooneya XD Aha! Pozdro dla Kaki, trzeba mu wysłać numer GG Rasiaka, żeby się ze sobą skumali i jakiś klub drewnianego "piłkarza" założyli. Higuain też kino, bo majty obsrane aż po szyje (?) gdy ma uderzyć w tak ważnym meczu. Edytowane 10 marca 2010 przez Oran Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 Dowod na to ze Bog istnieje xD Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 [quote name=Obsolete' date='18 December 2009 - 19:21 PM' timestamp='1261160500' post='2025050] No, a Real i Inter standardowo wypie rdalaja z LM po 1/8 finalu. Lyonowi honor nie pozwoli przerwac tej wieloletniej tradycji. <ok> 2 Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 Może wreszcie w przyszłym sezonie zamiast zawodników kupią jak Putki sędziego :| Teraz pytanie kto poleci Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 W przyszłym roku powinni już we wrześniu zapłacić Realowi za wygranie 6 meczów grupowych i odpadnięcie w 1/8, niech nie grają tych ośmiu meczów i skoncentrują się na lidze. Bardziej im się to opłaci. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 szkoda tylko mi Becksa, co to za żenada wchodzic w 64 minucie przy stanie 0-3 i grac w srodku :o REAL ODPADŁ WIADOMIX Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 Ja sie zastanawiam czy podstawowa jedenasta Lyonu zarabia tyle co Ronaldo i Kaka xDDD Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 szkoda, że typ przestrzelił kontrę, 1:2 z lyonem na własnym stadionie byłoby bezbłędne;] Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 no ta setka pod koniec to bylo przegiecie xD Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 Real pojechany hehe . Manchaster jak zwykle . Słaba ta liga włoska , śledzę tylko angielską i ligę mistrzów ale ani Milan , ani Inter szału nie robią . Liczę że Chelsea pokaże jak gra się w piłkę . Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 Dawno nie miałem tak dobrego humoru. Trzeba będzie czekać aż rok żeby to powtórzyć xDD Cytuj
epl 160 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 ma ktos link do skrotow meczy w jedenej z poskich stacji??? Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 (edytowane) I po zawodach Liverpool 4 - 0 Real Madrid Oglądałem Liv-Real, dobry meczyk, sporo zadziorności i walki na całego, a przereklamowany Real był momentami bezradny. Dokładnie rok temu, hehehe. Edytowane 10 marca 2010 przez Junkhead Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 Tradycji stało się zadość. Bo w awans tego drugiego klubu z Mediolanu już chyba nikt nie wierzy. Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 Tradycji stało się zadość. Bo w awans tego drugiego klubu z Mediolanu już chyba nikt nie wierzy. Dadzą rade, nie bój nic. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 Te zdjęcie idealnie podsumuje dzisiejsze mecze. No i miałem rację. Prawda jest taka, że Real jest tak chujowy, że w 1/8 odpadłby nawet z San Marino. Gol Ronaldo to była zwykła szmata, a Lissandro na koniec zjebał akcję 1000%. Dobrze się stało, pizduś Ronaldo coś szybko uciekł z boiska, pewnie płakał. :potter: Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 20 minut minęło od ostatniego wyszydzenia Realu na forum. Korzystajcie z okazji, bo na kolejną trzeba będzie czekać bardzo długo. Dokładnie rok. Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 siekierka dla realu. tak jak ktoś napisał już - jeszcze z 3 nowych zawodników (np Messi, Rooney i Nasri) i może się uda 1/8 przejść. szczerze to liczyłem na finał barca-real w madrycie. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 Ehh.. Aż nie chce mi się komentować gry Realu, tego ile wydali na transfery, że to wina bezpłciowego trenera, że Higuain to crack. Znowu ta sama śpiewka: 'tym razem porażka boli jeszcze bardziej, bo graliśmy bardzo dobrze, zasłużyliśmy, żeby awansować'. Kibicuję Realowi od 8 lat, od przyjścia Ronaldo z Interu a oni szósty rok z rzędu nie przechodzą 1/8 LM. Ale jak grał Zidane, Figo, Ronaldo itd. to przynajmniej pojawiali się w tej 1/4 czy 1/2 LM. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 11 marca 2010 Opublikowano 11 marca 2010 Najlepsze jest to, że ten Real, jakby mu dać jeszcze rok, może być najsilniejszą drużyną w Europie. Tylko że trzeba by nie wywalić trenera po jednym potknięciu. Trzeba by poprzestać na pięciu wielkich transferach rocznie, zamiast dokupować jeszcze za kilkadziesiąt milionów szóstego i siódmego zawodnika, którzy albo i tak nie będą grać w podstawowej rotacji (Benzema) albo nie powinni (Kaka), bo na ich pozycjach są dużo lepsi zawodnicy i każdy to widzi. To wszystko jest tak wiadome, ale prezes Realu i tak tego nie zrobi. Wypier'doli trenera, kupi kilka nowych gwiazdek, Kaka dalej będzie grał, a dobrzy zawodnicy jak Robben, Sneijder czy teraz Van der Vaart zostaną sprzedani. Ich nietrafione transfery kompromitują ich tak samo, jak trafione. Niesamowite, jak można zmarnować pieniądze, które zostały wydane na Cristiano Ronaldo. Żaden inny klub nie byłby w stanie odpaść w 1/8, mając takiego zawodnika. W każdym meczu, w którym Real zawodzi, Ronaldo jest jedynym, który pokazuje wielkie umiejętności i gra z zaangażowaniem, którego można by oczekiwać w najważniejszym meczu sezonu. Pewnie się popłakał w szatni po porażce, ale to dobrze - przynajmniej jemu nie jest wszystko jedno, czy jego klub będzie pośmiewiskiem całej Europy, czy nie. W sumie szkoda go oglądać w takim klubie. Nadzieję dla Realu widzę w... ich długach. Jeśli temu klubowi w końcu kiedyś zabraknie kasy, to może zaczną myśleć na serio nad sukcesami sportowymi. Po pierwszych meczach pisałem, że dominacja klubów angielskich wygląda na nieco zachwianą. Jezus, naprawdę tak napisałem? Po ostatnich meczach LM nie widzę ani jednej drużyny, która byłaby w stanie powalczyć z Anglikami. Barca zaczęła sezon powalająco, ale gra coraz słabiej - w tej chwili naprawdę słabo. Real odpadł. Sevilla i Bordeaux niby mogą zaskoczyć, ale kiedy ostatnio LM was czymś zaskoczyła... Inter mógłby powalczyć, ale trafił na najsilniejszą angielską drużynę już teraz. Tak naprawdę ten mecz można uznać za jakiś przedwczesny finał. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi