Gość Pawlo_PL Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 Mam nadzieję, że nie będę zmuszony oglądać kolejnego biednego finału z udziałem Manchesteru lub Barcelony.Gdyby tak dzisiaj Stuttgart sprawił niespodziankę... Od teraz w CL kibicuję OL. Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 No, może w tym roku Barca będzie miała w finale bardziej wymagającego przeciwnika i będzie ciekawiej. Możesz sobie kibicować Lyonowi, ale jeśli trafią na kogoś silniejszego niż CSKA to odpadną. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 Lyon-CSKA to byłby przedwczesny finał. A tak serio to Inter jest teraz faworytem LM. Kto twierdzi inaczej, ten chyba oglądał ich dwumecz w radiu. Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 Manchester obecnie jest najmocniejszy . Finał Man U - Inter jest bardzo prawdopodobny. Jeśli Inter wygrałby Ligę Mistrzów to Perez pewnie kupi Mourinho, ten przyjdzie i rozje'bie zespół. Nigdy się nie uda jeśli na ławce i na boisku będą biegać indywidualności. Cienko to wygląda z perspektywy kibica Los Blancos Mnie pozostaje kibicowanie Man Utd i CSKA Cytuj
jakee 29 Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 Inter to musi teraz w 1/4 trafić na Szwabów i ich dwukrotnie zmiażdżyć. A potem w 1/2 już mogą sobie odpaść. Wesoło będzie jak dzisiaj Barcelona podzieli los innych hiszpańskich drużyn. Chociaż szczerze to w taki scenariusz nie wierze Bordeaux to pewniak. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 W Barcy nie zagra Xavi, Niemcy jak się postarają, to może coś ugrają. Byłby wstyd większy, niż odpadnięcie Realu z 1/8. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 Nawet większy niż sześciokrotne odpadnięcie Realu w 1/8. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 w piatek bede sie modlil o wylosowanie interu. Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 du.pa tam się postarają. miazga z Niemców będzie Cytuj
Gość Oran Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 Nawet większy niż sześciokrotne odpadnięcie Realu w 1/8. Gorzej! Mogłoby to dorównać przegranym dwóm stówom w meczu Czelsi - Inter! Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 Manchester obecnie jest najmocniejszy . Finał Man U - Inter jest bardzo prawdopodobny. Jeśli Inter wygrałby Ligę Mistrzów to Perez pewnie kupi Mourinho, ten przyjdzie i rozje'bie zespół. Nigdy się nie uda jeśli na ławce i na boisku będą biegać indywidualności. Cienko to wygląda z perspektywy kibica Los Blancos Mnie pozostaje kibicowanie Man Utd i CSKA No way.Perez już powiedział, że Mourinho nie pasuje do Realu.Za bardzo wzięli do siebie to, że trenera nie zmienia się jak rękawiczki, potrzeba czasu.Jestem tego samego zdania, ale do tego trener musi być dobry. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 Nawet większy niż sześciokrotne odpadnięcie Realu w 1/8. Gorzej! Mogłoby to dorównać przegranym dwóm stówom w meczu Czelsi - Inter! Albo naiwnej wierze, że Real kiedyś przejdzie 1/8. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 Wiecie, ale no w tym nowym PES-ie jak Messi wszystko potrafi przeniknąć, to nie jest jakiś bug gry. Tak więc nie wiem co by musiała zrobić obrona Niemców by Messi im czegoś nie wpakował. Wiem, że wielu chciałoby niespodzianki, bo mają żal o ten sprawiedliwie wygrany dwumecz rok temu z Chelsea i rozjechanie MU w finale, ale musimy obiektywnie spojrzeć na sytuację. Barcelona to faworyt rozgrywek, chociaż Inter zabłysnął jakby nie był włoską drużyną. MU to kolejny faworyt, bo ma Rooneya, i wierzę też w CSKA mimo iż pewnie wielu ich skreśliło. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 Przeciez Messi gra w tegorocznej LM beznadziejnie. Strzelanie goli w lidze hiszpanskiej gdzie 3/4 druzyn ma niepelnosprawnych obroncow to zadna sztuka. Co nie zmienia faktu, ze z VFB to ciezko bedzie przegrac. Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 Messi strzelił w LM 2 bramki. To w ostatnim meczu ligowym strzelił więcej bo 3. Ale kto wie, jest w formie to może coś postrzela dzisiaj. Jednak jak wspomniał Obso, w lidze jest pełno niepełnosprawnych obrońców. Cytuj
Bartg 5 469 Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 W Hiszpanii to juz teraz kazdy wychodzac na mecz z Barca i Realem ma ob.srane gacie, takiej roznicy nie bylo jeszcze nigdy - 18 nad Valencia, 21 nad Sevilla. Tam teraz 3/4 druzyn przegrywa mecz zanim jeszcze wyjdzie, kwestia tylko ile bramek akurat zechce sie leszczom strzelic. Dzis nie przewiduje jakiegos knockdownu VFB, stawiam jakies wymeczone 2:0, gdzie druga padnie w koncowce na atakujacym VFB. Na pewno brak konkurencji w lidze nie pomaga w pucharach, bo w lidze moga niemal kazdego objechac grajac na stojaco. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 No Sevilla wczoraj też raczej była faworytem, bo w końcu mecz w Moskwie był wyrównany, a tam jest naprawdę zimno. Ja dawałem im większe szanse niż Barcelonie, która już jesienią miała problemy ze skutecznością w LM, a przecież od tego czasu ich forma znacznie spadła. Wynik 1. meczu wybitnie korzystny i tylko dlatego trzeba założyć, że jednak przejdą. Ale takie 0-0 mnie nie zdziwi, choć równie dobrze może im coś wpaść, VFB się otworzy i skończy się pogromem. Trzymam kciuki za Bordeaux w ćwierćfinale, niedoceniana drużyna. Teoretycznie mają to, co potrzebne do sukcesu w LM, czyli zgraną drużynę i świetnych obrońców. Tremoulinas po tym sezonie na bank z Bordeaux odejdzie, pewnie za kilkadziesiąt milionów euro - to jeden z najlepszych lewych obrońców na świecie, a wiele silnych klubów ma problem z tą pozycją. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 Bordeaux już prowadzi. Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 (edytowane) Bordeaux już prowadzi. Gol Gourcuff'a - ich najlepszy grajek.Do Chelsea go. O, Messi strzelił. Edytowane 17 marca 2010 przez Pawlo_PL Cytuj
Bartg 5 469 Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 O kur.wa ktos pisal, ze Messi w CL cieni ? :o Alez bramka... Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 (edytowane) Dobra postawiłem, że Messi strzeli, więc już mam mecz gdzieś.Znaczy na drugim kuponie mam, zwycięstwo Barcy, ale to pewniejsze było niż gol Messiego Edytowane 17 marca 2010 przez Junkhead Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 O kur.wa ktos pisal, ze Messi w CL cieni ? :o Alez bramka... Bo do tej pory gral slabo, moze nie?;] Cytuj
Bartg 5 469 Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 I po zabawie, Messi->Yaya->Pedro, Stuttgart moze zejsc. Cytuj
Gość konstant Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 Sorry dla fanow Barcy, ale meczow tej druzyny nie da sie ogladac. Tysiace podan, wrecz idealna gra. Poziom widowiska = zerowy. Stuttgart po prostu nie istnieje. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 I tak Ligi Mistrzów Barcelona drugi raz z rzędu nie wygra. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi