Skocz do zawartości

Champions League

Featured Replies

• Odpowiedzi 22,4 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

tylko ovrebo moze powstrzymac arsenal dzisiaj. stawiam na 1:4 dla kanonierow.

Opublikowano

Przebijam. 9000-0 dla Barcy.

W ogóle to imponuje mi Zanetti. Taki stary dziad, a wydaje się z żelaza. Dali go na lewą stronę, to gra na lewej. Dzisiaj mówili, że od kilku lat Zanetti gra w każdym meczu Interu i ma rekord meczów rozegranych pod rząd. Tak czy siak, gra regularnie od 15 lat. Ten człowiek to skarb Interu.

Opublikowano

W ogóle to imponuje mi Zanetti. Taki stary dziad, a wydaje się z żelaza. Dali go na lewą stronę, to gra na lewej. Dzisiaj mówili, że od kilku lat Zanetti gra w każdym meczu Interu i ma rekord meczów rozegranych pod rząd. Tak czy siak, gra regularnie od 15 lat. Ten człowiek to skarb Interu.

Jeśli nabierze odpowiedniego doświadczenia, to ma szansę na transfer do Milanu i zostanie jego legendą.

Opublikowano

Sneijder kontynuuje dobrą tradycję byłych piłkarzy Realu w Interze ;) Wcześniej Solari,Cambiasso,Figo a teraz Holender :) No i oby Arsenal wygrał :P

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Jeśli nabierze odpowiedniego doświadczenia, to ma szansę na transfer do Milanu i zostanie jego legendą.

Najpierw musi sie ograc w mlodzikach i rywalizowac tam z 34 letnim Mario Yepesem, ktory w przyszlym sezonie przechodzi do Milanu.

Opublikowano

Za chwile rozpoczynamy, mam nadzieje, najlepszy mecz LM w tym roku. Licze, ze na stanowiskach komentatorskich niezawodny duet Kalinowski, Jagoda. To co ci panowie wyprawiaja zza swoich mikrofonow to czasami wrecz poezja jest. :potter:

Opublikowano

Za dwie minuty Arsenal zacznie dostawać najsroższe baty w swoim życiu.

Tak, w swoim życiu.

Opublikowano

Nie chodzi o wynik, chodzi o poczucie bezradności. Które właśnie obserwujemy.

Opublikowano

Barcelona tak dla zmylki i uspienia czujnosci przeciwnika postanowila stracic bramke :>

o (pipi)a

Edytowane przez Alex van Cube

Opublikowano

No wiadomo, ze w futbolu zdarzaja sie niespodzianki, ale nie przesadzajmy, ze barca ma jakiekolwiek szanse.

<najwiekszy forumowy ekspert pilki noznej>

Opublikowano

No i właśnie o to mi chodzi. Bezradność. Arsenal sobie może nawet strzelić gola. Barcelona wtedy powie "okej, to my też strzelimy" i tyle będzie radości.

Opublikowano

No ale Arsenal na 1 szanse strzelil gola, Real w sobote bedzie grozniejszy :P Zeby nie bylo jestem die hard fan FCB, ale Barca ostatnio lubi stracic gola, gdy przeciwnik ma pol okazji.

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

No i właśnie o to mi chodzi. Bezradność. Arsenal sobie może nawet strzelić gola. Barcelona wtedy powie "okej, to my też strzelimy" i tyle będzie radości.

Barcelona? Chyba Messi sobie powiedział.Bez niego Barcelona jest jak Manchester bez Rooney'a

Komentatorzy na N są zaje.biści.Strzelił Messi, a oni jak zawsze niezwykle obiektywnie: "Cieszy nas taki obrót sprawy" i wywodzą się nt genialnosci Barcelony.

Opublikowano

Komentatorow na N sie slucha tylko dlatego, ze sa zalosni a przez to czasem smieszni. Obiektywni nie byli nigdy - nic nowego.

Opublikowano

spodziewalem sie, ze sedziowie beda chcieli przepchnac barcelone do polfinalu, ale bez przesady

Opublikowano

Widzę, że mecz się wyrównał. Przed chwilą widziałem piłkarza Arsenalu na połowie rywala.