Opublikowano 7 kwietnia 201015 l tylko tedi szeringam moze wyrwac bajernowi awans. Nie, bo nie ma Beckhama, to kto mu wrzuci?
Opublikowano 7 kwietnia 201015 l tylko tedi szeringam moze wyrwac bajernowi awans. Nie, bo nie ma Beckhama, to kto mu wrzuci? Badstuber
Opublikowano 7 kwietnia 201015 l Ale będą półfinały I finał Barca - Bayern :o Edytowane 7 kwietnia 201015 l przez Szejdj
Opublikowano 7 kwietnia 201015 l Robben gra = PAPA Manu .... Coś czuje,że Holender nieźle namiesza Miszcz Edytowane 7 kwietnia 201015 l przez MYSZa7
Opublikowano 7 kwietnia 201015 l wynik tego meczu jest największym fuksem obecnego sezonu Ewidentnie żartujesz. Manchester odpier.dalał tarło, w drugiej połowie Bayern ich cisnął.
Opublikowano 7 kwietnia 201015 l Ok, a wiec spokojnie mozna nazwac tegoroczna edycje LM najgorsza w historii. W polfinale mamy Inter, Barce i Bayern, czyli najmniej szanowane teamy w Europie. Do kompletu brakuje tylko Grecji z 2004 roku albo reprezentacji dreczycieli niewinnych szczeniaczkow. Dramatem jest sam fakt, ze honor futbolu lezy w rekach druzyny z Francji.
Opublikowano 7 kwietnia 201015 l Żadnych śmiesznych angielskich klubików w półfinale, coś pięknego, futbol jednak nie umarł.
Opublikowano 7 kwietnia 201015 l (pipi)a brawa dla Rafaela i dla Fergusona, że myślał, że 35 minut obony częstochowy się powiedzie. Mógł Kuszczaka za Rooneya wprowadzić. Berbatov jak zwykle wniósł wiele do gry, niech (pipi) z powrotem do Tottehamu albo niech postoi przy trasie, bo MU to dla niego za wysokiep rogi. Niech już dadzą ten puchar Barcelonie, bo w takim układzie nie wiem w ogóle po co dalej tą LM grać.
Opublikowano 7 kwietnia 201015 l Niestety, Manchester nie miał szans pokonać spisku szkopów i niemieckiego sędziego. Tym sposobem najmniejszym złem w półfinale jest Lyon, no co się wyprawia
Opublikowano 7 kwietnia 201015 l No to sznycle mogą już iśc do szatni bajern chyba sprzedał mecz xD strasznie mnie to cieszy i jestem pewien, że menczester wygra w tym roku LM. Mogę się nawet założyć. O rację Frajerzy
Opublikowano 7 kwietnia 201015 l Nie no, Inter jest silny jak ch'uj, może będzie trochę emocji w półfinale. Finał, wiadomo, jeszcze bardziej jednostronny niż rok temu. Barca chyba jednak trochę zdominowała tę planetę. Oglądajcie w niedzielę Gran Derbi, to będzie ostatni wyrównany mecz piłki nożnej w tym sezonie.