Junkhead 33 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Opublikowano 20 kwietnia 2010 (edytowane) Długo Inter się bronił. EDIT: Długo się Barca broniła. Edytowane 20 kwietnia 2010 przez Junkhead Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Opublikowano 20 kwietnia 2010 dajcie szybko jakiegos linka do transmisji, bo sie obsram zaraz Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Opublikowano 20 kwietnia 2010 http://www.prosoccer.pl/8348/inter_barcelona/live popróbuj coś z tego Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Opublikowano 20 kwietnia 2010 meczyki.pl i jazda z sopcasta Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Opublikowano 20 kwietnia 2010 w tym momencie właśnie powinno być 4:1 i mniejsze zło w finale, ale, że sędzia drukarz to jest 2:1 Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Opublikowano 20 kwietnia 2010 w tym momencie właśnie powinno być 4:1 i mniejsze zło w finale, ale, że sędzia drukarz to jest 2:1 TRUEEEE! Cytuj
Gość Oran Opublikowano 20 kwietnia 2010 Opublikowano 20 kwietnia 2010 TSZY JEDEN!!!1111111111111111111111111111 Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 20 kwietnia 2010 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Ja myślałem, że wy z tym hejtowaniem Barcelony i Interu to tak dla jaj, a tu zainteresowanie tematem znikome. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Hmm, chyba się pomylili i wymienili się koszulkami przed meczem, a nie po meczu. Inter gra jak Barca, Barca gra jak Inter. Dziwnie się to ogląda. No a ja myślałem, że z Espanyolem to odpuścili celowo, a tu okazuje się że Barca złapała typową zadyszkę. Plus to, że nikt nie zdobył tytułu dwukrotnie. Najgorsze, że hejterzy kosmicznej Barcy chyba nie do końca świadomie kibicują... INTEROWI. Tak INTEROWI. Inter w finale i buc Mourinho okrzyknięty jakimś nowym Midasem... nie Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Ten Mourinho chociaż ze słabym Porto wygrał LM, a Guardiola dostał gotowca. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Opublikowano 20 kwietnia 2010 z Messiego zwała, trzy razy piłke dotknął, w tym raz z wolnego strzelał Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Barcelona wypierdala z LM. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Opublikowano 20 kwietnia 2010 BWAHAHAHHAHAHHAHAHA forza inter Cytuj
Gość Oran Opublikowano 20 kwietnia 2010 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Inter jest moim ulubionym klubem we włoszech odkąd w juve nie gra zidane. Także mendrek won! Tyle, że ja nie lubię włoskiej piłki, ale jak te dranie grali dziś to poezja FORZA INTER Cytuj
Gość Opublikowano 20 kwietnia 2010 Opublikowano 20 kwietnia 2010 (edytowane) Padaka w wykonaniu Barcy. Mourinho odciął od pępowiny Messiego i po ptakach. Liczę na rehabilitacje, bo nawet jak odpadną, to niech chociaż w jakimś stylu... Edit. Inter bez dwóch zdań lepszy dzisiaj. Respekt i pokłony Edytowane 20 kwietnia 2010 przez Gość Cytuj
nie versal 6 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Barcelona wypierdala z LM. Możesz zacząć marzyć Barcelona na Camp Nou 2:0 a to w jaki sposób piszesz widać jakim prostakiem jesteś Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Dzisiaj wygrała piłka nożna Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Opublikowano 20 kwietnia 2010 No slabo. Faktycznie z Espaniolem to myslalem ze Messi oszczedza sily, a on po prosty stracil forme, choc 2 strzaly palce lizac. Obrona bardzo slabo, Keita tragedia. Dlaczego Alves w reprezentacji Brazyliii jest tylko zmiennikiem Maicona to widac jak na dloni. Najbardziej zawiodl mnie Pique. Dwie bramki bym jemu zaliczyl. Nie da sie ukryc Inter byl lepsza druzyna. Jednak nic tak nie wkurza jak komentarz kolesi kibicujacych przeciwnej druzynie i kompletnie nie wiedzacych o czym mowia i nie widzacy powtorek... Czemu zszedl Ibra? Czemu ani Henry ani Bojan nie wszedl? Guardiola sie pogubil albo ma powazniejsze problemy z druzyna niz sie wydaje... Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Bravo Sport wypierrrrdalać! 1 Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Swoja droga to zaczyna sie mscic samolubna gra Messiego. Juz mu partnerzy nawet specjalnie nie wychodza na pozycje jak dostaje pilke, a on faktycznie nic nie widzi i jak obrona jest solidna jak w Interze to zabawa sie konczy szybciutko... Iniesta wracaj. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Opublikowano 20 kwietnia 2010 (edytowane) Barca niestety sie ostatni pogubila, Wygrane GD nie byly do konca zasluga FCb a raczej "przestraszeniem sie " Realu, ktory wrocil na swoja droge w meczu z Valencia. Real nie przegra juz do konca sezonu, o to szczerze moge sie zalozyc o kazde pieniadze. I jesli Barca nie zagra wielkiego meczyu na CN z Interem to nie tylko przegra LM ale tez PD. Zdjecie Ibry i wpuszczenie..... Abidala?? Owszem Ibra grał? piach i tylko podtrzymuje mnie w przekonaniu ze bylo to kolosalnie zle posuniecie wymiana Ibry za E2 + 50. Czyli w sumie kupienie go za 75m. Za tyle to by mogli miec torresa, ktory duzo bardziel pasowal by do Barcy. Ibra gra glownie tylem do bramki, wiecej "kombinuje" a im potrzeba tylko sszybkiego czlowieka do dostawienia nogi. vide E2, Torres, a marzeniem bylby Rooney. Inter dzisiaj zagral jak profesor. I mysle ze skladanie tu na przeprawe Luksusowymi autobusami wartymi z 1,5m e. nie ma tu zadnego znaczenia. Barcelona niestety przezywa dolek. i mam nadzieje ze szybko sie pozbiera. Jak pokazal dzisiejszy mecz, wykluczenie Messiego z gry = murowany sukces Edit: Oby Iniesta szybko wroil do formy bo granie w pomocy Xavi , keita , Busques jest Pomylka. Pozatym dlaczego wystawia Keide?? najslapszy w GD, najslapszy (poza glupota alvesa) w derbach z Espanyolem a on nadal go faworyzuje. Dla mnie Keyta jest 2 klasy nizej niz Yaya Edytowane 20 kwietnia 2010 przez Welna Cytuj
Mati 6 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Opublikowano 20 kwietnia 2010 (edytowane) Wracalem z meczu ligowego, odpalilem livescore na telefonie, zobaczylem wynik. Jak dojechalem do domu mogla byc z 70 min, po wejsciu do domu nie odpalalem nawet tv. poszedlem pod zimny prysznic bo nic innego d glowy mi nie przyszlo.. W sumie po wciagnieciu dupa jakiegos klubu o bialych barwach gdzies z madrytu moglo im sie w tych dupach poprzewracac.. Szkoda, ze odpadna w polfinale.. Podobno Perez organizuje rownolegle drugi final LM pomiedzy realem a manu.. Edytowane 20 kwietnia 2010 przez Mati Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Jak pokazal dzisiejszy mecz, wykluczenie Messiego z gry = murowany sukces Tylko gdy Barca jest oslabiona - czyli brak zawodnika jak Iniesta ktory w razie czego jest w stanie zdublowac Xaviego (tez dzis odcietego) czy Messiego. Ibra byl kryty indywidualnie - co normalnie otwiera droge do bramy Messiemu i kumplom. Ibra dla obroncow jest bardzo meczacym tematem (i generalnie nie zgadzam sie z Toba w jego temacie - choc tez wolalbym Torresa). Tyle ze dzis Messi nie byl w stanie nic zdzialac, a Alves poza nurkiem ((za co bym go skopal jak Pepe kogos kiedys) co mnie w(pipi)ia tak samo w druzynie ktora wspieram jak w przeciwnych (po kuj nurkowac jak mozna po prostu brame strzelic?)) nie pokazal nic kompletnie nic - w obronie tez mizeria. Messi ma dolek i nie ma zmiennika w postaci Iniesty. Keita teraz to porazka - facet jest zgubiony. Pedro sam nie da rady... O Busquetsie nie wspomne - nawet jako defensywny dzis sobie slabo radzil i w duzej mierze on odpowiada za skutecznosc Interu w ataku. No ale nie umniejszajmy poziomu Interu lamentujac nad Barcelona. Inter zagral genialne zawody - no i nie oszukujmy sie Mourinho jest lepszym trenerem bo ten facet jest w stanie trenowac kazda druzyne swiata i zmieniac ja w mig w zwyciezce, a nie tylko druzyne, ktorej filozofia jest przesiakniety... Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Będzie heca jak LM wygra zespół, ktory siedzi po uszy w calciopoli. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi