Skocz do zawartości

Champions League

Featured Replies

Opublikowano
  W dniu 21.04.2010 o 23:33, Mati napisał(a):

a jak tam biali z mardytu ?

przygotowani na rewanzowy mecz z kim ? no wlasnie ?

moze z FC Kopenhaga za rok ? %-)

jakos od 1/8 slad po nich zaginal..

Co za róznica czy odpadną w 1/8 czy w 1/2 skutek ten sam :teehee:

• Odpowiedzi 22,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Co to za roznica nie zakwalifikowac sie do LM a odpasc w 1/2 ?

i tak finalu nie ma, sa zespoly z ambicja, ktorych odpadanie

w 1/8 nie satysfakcjonuje, ale skoro real ma na celowniku

wyjscie z grupy a potem niech sie dzieje wola nieba to ok.

Opublikowano
  W dniu 22.04.2010 o 10:18, Codename napisał(a):

Nie do końca. Za przejście każdej kolejnej rundy otrzymuje się mamonę oraz punkty dla swojej ligi, nie wspominając o prestiżu, sprzedanych koszulkach itp.

Opublikowano
  W dniu 22.04.2010 o 11:32, Mathiu napisał(a):

Nie do końca. Za przejście każdej kolejnej rundy otrzymuje się mamonę oraz punkty dla swojej ligi, nie wspominając o prestiżu, sprzedanych koszulkach itp.

No prestiz i pkt dla swojej ligii - ok.

kasa pewnie madrilow srednio obchodzi, kupia rooneya, sprzedaja 100 mln koszulek i kasa bedzie ale tytulow brak :(

Opublikowano

A odpadnięcie w 1/2 satysfakcjonuję Barce? Co Ty se gościu za teorie tworzysz, że kogokolwiek satysfakcjonuję odpadnięcie w 1/8.

Opublikowano

Na pewno beda po tym odpadnieciu spojrzec na swoje statystyki i zobaczyc, ze kolejny sezon trzymaja sie w scislej czolowce, a 1/8 to juz chyba nie taka scisla czolowka, no chyba, ze do poteg pilkarskich zaliczymy cska, stuttgart, olimpiakos.

Opublikowano

Nie jest dobrze, "moje" zespoły dostały w papę :/. Nie chciałbym zobaczyć w finale Germanów i Italiańców, więc dobrze by było gdyby chłopaki z Lyonu i Barcelony otrzeźwieli trochę. Zwłaszcza Guardiola, który fatalnie ustawił zespół. Messi bez piłki jest nie przydatny, więc niech Pep w rewanżu o tym pamięta. Dobrze się czyta te wszystkie komentarze "wyp.ierdalać z Barcą" itp. Jak przed meczem prawie nikt nie widział szans dla Interu (a biadolenie było jedyną formą "protestu"), to teraz nagle odwaga w serca hejterów wpłynęła silnym strumieniem. Ciekawe jak będzie po rewanżu :rolleyes: .

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Ale bym chciał zobaczyć finał INTER - LYON. To by było coś, podobnie jak w 2004 roku tylko, że wtedy to coś było bardziej :thumbsup:

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Z tą, że dojść do półfinału to spory wyczyn, a wyjść z grupy to żaden bo tylko Anderlecht i Maccabi nie potrafią dojść do 1/8.

Opublikowano

Junkhead -> Skutek ten sam a za parę lat i tak nie będzie pamiętać gdzie się odpadło (no z wyjątkiem tych kilku lat pod rząd)

Miałem już sobie odpuścić te podjazdy ale znalazłem niusa

Cytat

Argentyńczyk, który najczęściej staje się ofiarą brutalnych ataków, tym razem sam wystąpił w roli tego, który bardzo ostro walczy o piłkę. Po zderzeniu z Messim brazylijski piłkarz stał się uboższy o kilka zębów. Kilka osób dopatruje się w tym zagraniu perfidnego faulu, uważają że gwiazdor Barcelony powinien być zdyskwalifikowany i nie zagrać w rewanżu.

Messi trafił Maicona w twarz lewym łokciem. - Zęby wyleciały w powietrze jak po ciosie Mike'a Tysona - cytują jednego z piłkarzy Interu włoscy dziennikarze.

Ronaldo za nieumyślne złamanie nosa pauzował kilka kolejek wiec tutaj też powinno być podobnie a jak nie to znów drukarstwo zatriumfuję :blush:

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Ja myślę, że on już nie miał tych zębów wcześniej. Murzyn to biedny, więc pewnie z niedożywienia mu wypadły. A jako, że Moratti wydał całą kasę na sędziów to uknuli misterny plan by wyłudzić kasę od Barcy.

Opublikowano
  W dniu 22.04.2010 o 12:58, Codename napisał(a):

Junkhead -> Skutek ten sam a za parę lat i tak nie będzie pamiętać gdzie się odpadło (no z wyjątkiem tych kilku lat pod rząd)

Miałem już sobie odpuścić te podjazdy ale znalazłem niusa

Cytat

Argentyńczyk, który najczęściej staje się ofiarą brutalnych ataków, tym razem sam wystąpił w roli tego, który bardzo ostro walczy o piłkę. Po zderzeniu z Messim brazylijski piłkarz stał się uboższy o kilka zębów. Kilka osób dopatruje się w tym zagraniu perfidnego faulu, uważają że gwiazdor Barcelony powinien być zdyskwalifikowany i nie zagrać w rewanżu.

Messi trafił Maicona w twarz lewym łokciem. - Zęby wyleciały w powietrze jak po ciosie Mike'a Tysona - cytują jednego z piłkarzy Interu włoscy dziennikarze.

Ronaldo za nieumyślne złamanie nosa pauzował kilka kolejek wiec tutaj też powinno być podobnie a jak nie to znów drukarstwo zatriumfuję :blush:

Widziales ta sytuacje? Jestes Idiota czy tylko udajesz?

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Welna

Obydwie sytuacje były przypadkowe ale oczywiście pokrzywdzonym musi być Ronaldo który wylatuje z czerwoną kartką a Messi może bezkarnie wybijać zęby do woli

I z tego co pamiętam Ronaldo został zdyskwalifikowany za "niebezpieczną grę" wiec tutaj dla mnie to jest identyczna sytuacja :turned:

Wniosek taki że jeżeli się ze mną nie zgadzasz to musisz być fanbojem Bravo sportu

Edytowane przez Codename

Opublikowano
  W dniu 22.04.2010 o 13:16, Codename napisał(a):

Welna

Obydwie sytuacje były przypadkowe ale oczywiście pokrzywdzonym musi być Ronaldo który wylatuje z czerwoną kartką a Messi może bezkarnie wybijać zęby do woli

I z tego co pamiętam Ronaldo został zdyskwalifikowany za "niebezpieczną grę" wiec tutaj dla mnie to jest identyczna sytuacja :turned:

Wniosek taki że jeżeli się ze mną nie zgadzasz to musisz być fanbojem Bravo sportu

Sytuacja z Ronaldo, byla nastepujaca. Wyrywal sie z 5 razy zanim wkoncu trafil w nos. Sedzia juz wczesniej powinien gwizdnac faul. I sytuacja jest wynikiem tylko i wylacznie bledu sedziego. Moim zdaniem bylo to na zolta kartke MAX. nie zrobil tego celowo. To samo tutaj, przeciez messi go nawet nie widzial. wbiegal w pole karne za akcja a pozniej wyskoczyl do glowki, Maicon wracal sie nie patrzac wogole na messiego "odwrocona glowa" i pech chcial ze akurat sie odwrocil jak messi byl w wyskoku i pech chcial ze jego szczeka spotkala sie z rozpedzonym barkiem Messiego. Za to chcialbys dawac dyskwalifikacje?

Dyskwalifikacje to bym dal Riberyemu za to co zrobil i na 100% nie pozwolil grac w mozliwym finale. Bo gosc wszedl z absolutna premedytacja.

Tak jestm kibicem Barcelony. Ale to nie znaczy ze widze innych rzeczy. Zreszta poczytaj moje wczesniejsz eposty w tym temacie to zobaczysz jaki jest moj stosunek do innych druzyn. Nawet do realu

Opublikowano
  W dniu 22.04.2010 o 13:23, Welna napisał(a):

Sytuacja z Ronaldo, byla nastepujaca. Wyrywal sie z 5 razy zanim wkoncu trafil w nos. Sedzia juz wczesniej powinien gwizdnac faul. I sytuacja jest wynikiem tylko i wylacznie bledu sedziego. Moim zdaniem bylo to na zolta kartke MAX. nie zrobil tego celowo. To samo tutaj, przeciez messi go nawet nie widzial. wbiegal w pole karne za akcja a pozniej wyskoczyl do glowki, Maicon wracal sie nie patrzac wogole na messiego "odwrocona glowa" i pech chcial ze akurat sie odwrocil jak messi byl w wyskoku i pech chcial ze jego szczeka spotkala sie z rozpedzonym barkiem Messiego. Za to chcialbys dawac dyskwalifikacje?

Dyskwalifikacje to bym dal Riberyemu za to co zrobil i na 100% nie pozwolil grac w mozliwym finale. Bo gosc wszedl z absolutna premedytacja.

Tak jestm kibicem Barcelony. Ale to nie znaczy ze widze innych rzeczy. Zreszta poczytaj moje wczesniejsz eposty w tym temacie to zobaczysz jaki jest moj stosunek do innych druzyn. Nawet do realu

No a tutaj przypadkiem Messi podskakuje do piłki której i tak nie miał szans zgarnąć zresztą to pewnie będzie zagadka dla "ekspertów"

Poza tym widzisz Ronaldo zrobił to przypadkowo i miał lipę za "niebezpieczną grę" więc oby tutaj było tak samo i wszyscy będą szczęsliwi

No i właśnie widzę twój stosunek do Realu i innych klubów gdy specjalnie nazwy piszesz z małej :blink:

Edytowane przez Codename

Opublikowano
  W dniu 22.04.2010 o 13:29, Codename napisał(a):
  W dniu 22.04.2010 o 13:23, Welna napisał(a):

No a tutaj przypadkiem Messi podskakuje do piłki której i tak nie miał szans zgarnąć zresztą to pewnie będzie zagadka dla "ekspertów"

Poza tym widzisz Ronaldo zrobił to przypadkowo i miał lipę za "niebezpieczną grę" więc oby tutaj było tak samo i wszyscy będą szczęsliwi

No i właśnie widzę twój stosunek do Realu i innych klubów gdy specjalnie nazwy piszesz z małej :blink:

messi tez napisalem z malej litery. to pewnie przekresla mnie jako kibica barcelony

Opublikowano
  W dniu 22.04.2010 o 13:48, Welna napisał(a):

messi tez napisalem z malej litery. to pewnie przekresla mnie jako kibica barcelony

Prawdopodobnie tak ja bym już na twoim miejscu z domu nie wychodził.

Opublikowano
  W dniu 22.04.2010 o 14:08, El Loco Chocko napisał(a):

Ty pod stadionem zostan i cykaj wiecej fotek.

Sam uogolniasz a innym wypominasz.

Podkresliłem to co mnie razi

A tekstu ze stadionem nawet nie skwituje bo ty do takowego nie potrafiłbyś nawet dotrzeć

Opublikowano
  W dniu 21.04.2010 o 13:07, MYSZa7 napisał(a):
  W dniu 20.04.2010 o 21:59, grzes_l napisał(a):

LOL

DWUmecz? No i czym to sedzia wygral niby? Chlopie znasz troche przepisy gry w pilke nozna?

No co nieco się orientuje...wiem np. że jak ktoś dotknie piłki reką w polu karnym to jest karny ...we wspomnianym spotkaniu były dwie na korzyść Chelsea...szkoda,że ich pan sędzia nie odgwizdał,chyba nie znał przepisów.

Dokladnie to mialem na mysli.

Mozecie sobie podac reke z Obsolete, on jest podobnym specem od przepisow pilkarskich jak Ty, moze dlatego mu sie wydaje ze cienki Milan jest krzywdzony.

Widac ze jestem z innej generacji. Wstydzilbym sie w ogole wypowiadac w tematach o ktorych nie mam pojecia, tak jak robicie bez zadnej zenady - tzn. z Waszej strony - bo zenada to straszna jest nie znac przepisow sportu i jeszcze je komentowac.

Opublikowano
  W dniu 22.04.2010 o 16:54, grzes_l napisał(a):
  W dniu 21.04.2010 o 13:07, MYSZa7 napisał(a):
  W dniu 20.04.2010 o 21:59, grzes_l napisał(a):

LOL

DWUmecz? No i czym to sedzia wygral niby? Chlopie znasz troche przepisy gry w pilke nozna?

No co nieco się orientuje...wiem np. że jak ktoś dotknie piłki reką w polu karnym to jest karny ...we wspomnianym spotkaniu były dwie na korzyść Chelsea...szkoda,że ich pan sędzia nie odgwizdał,chyba nie znał przepisów.

Dokladnie to mialem na mysli.

Mozecie sobie podac reke z Obsolete, on jest podobnym specem od przepisow pilkarskich jak Ty, moze dlatego mu sie wydaje ze cienki Milan jest krzywdzony.

Widac ze jestem z innej generacji. Wstydzilbym sie w ogole wypowiadac w tematach o ktorych nie mam pojecia, tak jak robicie bez zadnej zenady - tzn. z Waszej strony - bo zenada to straszna jest nie znac przepisow sportu i jeszcze je komentowac.

:lol::lol: Tu nawet nie ma co komentować. Może ty "SPECU" powiesz mi co sędzia powinien odgwizdać ,gdy jest ręka w polu karnym? Rzut rożny?

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Przeczytaj przepisy choc raz w zyciu.

Inaczej naprawde nie mamy o czym rozmawiac.

EDIT:

No i widac ze znajomosc pilki noznej wiekszosci tutaj ogranicza sie do telewizji, no max proevo...

Edytowane przez grzes_l

Opublikowano
  W dniu 22.04.2010 o 17:02, grzes_l napisał(a):

Przeczytaj przepisy choc raz w zyciu.

Inaczej naprawde nie mamy o czym rozmawiac.

EDIT:

No i widac ze znajomosc pilki noznej wiekszosci tutaj ogranicza sie do telewizji, no max proevo...

Dasz linka miszczu? :lol:

Opublikowano

google.com

W obecnych przepisach uproscili to do tego ze karane jest rozmyslne (deliberate) zagranie (czy raczej siegniecie - handling) reka.

W przepisach z poprzedniego sezonu, bylo to szerzej opisane (szczegolnie w jezykach nie angielskich), z przykladami kiedy NIE KARAC zagrania reka.

W tym watku wlasnie rok temu przytoczylem z okazji meczu Barcy.

Dodam ze komentatorzy telewizyjni nie znaja przepisow co da sie odczuc.

Z kolei komentatorzy wloscy i angielscy nie dosc ze nie znaja to zawsze je interpretuja w specyficzny sposob na korzysc swoich druzyn, badz jak szpakowski czy komentatorzy w nsport nie widza powtorek.

Opublikowano

Czyli chodzi Ci o to ,że Abidal i Pique(bodajże nie pamietam dokładnie) nie umyślnie dotknęli piłki ręką? Powiedz mi co źle interpretuje...:P