Gość Oran Opublikowano 22 kwietnia 2010 Opublikowano 22 kwietnia 2010 @Figlarz - mysle ze sprawe trzeba wyjasnic w koncu To ja ci wyjaśnie - była ręka. Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Opublikowano 23 kwietnia 2010 myślę grześ, że marnujesz swój czas i nerwy też. żeby nie było ot to nadal liczę, że barce stać na mecz na 100% i awans, to samo lyon. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Opublikowano 23 kwietnia 2010 (edytowane) Spoko, nerwy mam jak postronki . Pewnie tez bym wolal Francuzow, tylko ze Bayern gra mimo wszystko ladniej i sporo emocji generuje w tej edycji (negatywnych tez )... Generalnie obu druzynom wystarczy 2:0 - czyli nic nadzwyczajnego (choc ciezko bedzie na zero z tylu bez Puyola i z dupowatym Pique). Pytanie czy Pedro sam w pojedynke bedzie w stanie strzelic te bramy, bo Messi, Xavi i Ibra beda pewnie spacyfikowani jak poprzednio, i czy bedzie mial mu kto dograc? Moze Jeffren (chlopak jest bardzo kreatywny, tylko slaby fizycznie) na jedna polowe i Bojan - ktory tez ma przeblyski - na druga? Obaj moga zostac zlekcewazeni... Na pewno bedzie bardzo ciekawie i az szkoda, ze to dopiero w srode... Edytowane 23 kwietnia 2010 przez grzes_l Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Poza tym i tak nie ma tutaj o czym rozmawiać, bo tak ewidentnej ręki jak wtedy nigdy w życiu nie widziałem i sędzia nie mógł tego nie zauważyć. ojj ta ręka wtedy to nic w porównaniu do ręki Henry w meczu z Irlandią - tam to jest epic fail jeśli chodzi o sędziowanie. Zresztą karne za zagrania ręką zawsze były kontowersyjne. Nie pamiętam na jakich to było ME ale chyba w 1998 w Anglii jak Baggio w polu karnym zagrał celowo w rękę obrońcy stojącego 40cm przed nim mającego rękę przy ciele i był odgwizdany karny - biedy obrońca musiałby byc bez rąk żeby uniknąć dotknięcia piłki w tej sytuacji lub mieć refleks Neo z Matrixa Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Dlatego gro obrońców trzyma ręce schowane za plecami, kiedy znajdują się w polu karnym. Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Opublikowano 23 kwietnia 2010 94 chyba, z Nigerią grali z tego co pamiętam Cytuj
Bartg 5 459 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Karny/wolny za zagranie reka to w powiedzialbym 75% przypadkow kwestia interpretacji ( pomijamy takie zagrania jak Henrye'go bo to chamowa ), akurat w przytaczanej tutaj sytuacji z Pique karny ewidentny ( i mowie to jako fan Barcy ), co z tego ze reka nastrzelona, jak po pierwsze odniosl korzysc, po drugie byla ulozona nienaturalnie, no chyba, ze akurat robil samolocik z nudow i niektorzy uznaja to za naturalne. Cytuj
spider242526 0 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Ręka to ręka. Denerwują mnie jakieś nastrzelone czy przypadkowe i nieodgwizdane takie zagrania. Nie ma przypadku. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Mam nadzieję, że Barcelona odpadnie w kontrowersyjnym stylu. Bo, że przegrają to oczywista oczywistość, tak samo jak fakt, że Real za rok znowu zakończy swój udział w LM na 1/8. Cytuj
Marcin$ 0 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Opublikowano 23 kwietnia 2010 eh. ciekawe ilu seznowców pojawi się jak Bajern wygra tegoroczne LM.. Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Nie wiem, ale ja będę pierwszy. Kupie sobie koszulkę Schweinsteigera. Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Opublikowano 23 kwietnia 2010 A ja Sneijdera. Aha, czekaj. Bayern. Wygra. Że niby Bayern wygra. Aha. Ktoś oglądał w ogóle "ten drugi półfinał"? Bayern ma zerowe szanse na osiągnięcie czegokolwiek w LM. Miał dobre losowania i tyle. Moooże im się uda przejść Lyon, to wszystko. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Opublikowano 23 kwietnia 2010 No Bayern LM nie wygra, bo nie przejdzie Lyonu. Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Opublikowano 23 kwietnia 2010 No Bayern LM nie wygra, bo nie przejdzie Lyonu. Oby Twa przepowiednia się sprawdziła! :potter: Cytuj
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Opublikowano 23 kwietnia 2010 A ja Sneijdera. Aha, czekaj. Bayern. Wygra. Że niby Bayern wygra. Aha. Ktoś oglądał w ogóle "ten drugi półfinał"? Bayern ma zerowe szanse na osiągnięcie czegokolwiek w LM. Miał dobre losowania i tyle. Moooże im się uda przejść Lyon, to wszystko. to ty pisales, ze manczester sie nawet nie spoci w meczu z bajernem? aha. aha. aha. Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Skąd miałem wiedzieć, że Rooney dostanie kontuzji. Ale faktycznie, masz rację. Licząc kontuzje, Bayern ma ten jeden procent szansy na osiągnięcie czegoś w LM. W sumie już w pierwszym meczu próbowali zabić Lisandro, więc jak widać sami rozumieją, że to jest ich szansa. Nie mówię, że Bayern jest jakiś zły, ale mają bardzo dużo szczęścia, które im pomogło. Nie trafili na żadną silną drużynę, typu Barca czy Chelsea. Najpierw trafili na włoski klub. Później na Manchester, który cały opiera się na Rooneyu, by ten w kluczowym momencie doznał kontuzji. Na klub w miarę mocny trafili wreszcie w półfinale i co? Wulkan wybuchł, co sprawiło, że drużyna Olympique'u jechała do Monachium autokarem przez 8 godzin. Trudno nie być lepszym od rywala, który spędził ostatnie pół dnia łamiąc sobie kręgosłup w niewygodnych krzesełkach MPK. To jest dużo, dużo szczęścia. Może im się uda dojść do finału, ale Inter i oni - to niebo a ziemia. Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Opublikowano 23 kwietnia 2010 ale jaja,drużyna która rozegrała raptem jeden dobry mecz(z Juve na wyjeździe 4:1) ma ogromne szanse na finał LIGI MISTRZÓW!!!!! Cytuj
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Opublikowano 23 kwietnia 2010 nie jechali autokarem tylko bodajze 10 vanami, wiec mieli wygodnie :-) zreszta nie musze cie przekonywac, bajern wygra lm czy wam sie to podoba czy nie Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Opublikowano 23 kwietnia 2010 czy wam sie to podoba czy nie Nie. Ma być finał INTER-LYON i ma wygrać LYON albo się obrażę. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 23 kwietnia 2010 Opublikowano 23 kwietnia 2010 7:0 na dodatek ma wygrać. Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 24 kwietnia 2010 Opublikowano 24 kwietnia 2010 7:0 na dodatek ma wygrać. A po meczu Lisandro ma się wymienić z Robbenem koszulką i na niej zatańczyć. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 24 kwietnia 2010 Opublikowano 24 kwietnia 2010 Coś zbyt wygórowane masz wymagania. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 27 kwietnia 2010 Opublikowano 27 kwietnia 2010 Bayern dzisiaj odpadnie (2:0 dla Lyonu), szczęście musi się kiedyś skończyć. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 27 kwietnia 2010 Opublikowano 27 kwietnia 2010 Stawiam, że Lyon wygra !!! bayern Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 27 kwietnia 2010 Opublikowano 27 kwietnia 2010 Bajern dziś wygra 2:1 dziekuje, dobranoc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi