Ölschmitz 1 543 Opublikowano 20 maja 2010 Opublikowano 20 maja 2010 dobre info dla bajernu raczej, webb jest drobiazgowy i bedzie mam nadzieje wylapywal wloskie prowokacje i perfidne faule. aha, bajern jest lepsza druzyna od interu. swiadcza o tym wyniki w LM w ciagu ostatnich kilkudziesięciu, czy nawet kilku ostatnich lat. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 20 maja 2010 Opublikowano 20 maja 2010 Nie wiem. Webb nie jest moim ulubionym sedzia (wcale nie przez mecz A:PL). Na meczach za bardzo go widac i do tego w moim odczuciu wypacza wynik (a przynajmniej widowisko) praktycznie zawsze. Rzuca kartkami, jednym zawodnikom puszcza wszystko innych gwizdze bez przerwy... To nie Molina... Tak sobie czasem mysle, ze UEFA z FIFA maja swoich sedziow, ktorzy dbaja o wyniki, bo niektore nazwiska dziwnie czesto sie powtarzaja, a jakos kibice ich dobrze nie kojarza... Cytuj
Gość Oran Opublikowano 20 maja 2010 Opublikowano 20 maja 2010 Molina to chyba bramkarz był/jest. Pier Luidżi Kolina raczej. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 20 maja 2010 Opublikowano 20 maja 2010 Włosi i Niemcy wyeliminowali angielskie kluby, także Webb nie ma za kim się opowiedzieć, będą rzuty karne. Być może zobaczymy jakieś czerwone kartki, bo Howard często sięga po kartonik. Ribery nie będzie grał? Cytuj
Alex van Cube 462 Opublikowano 20 maja 2010 Opublikowano 20 maja 2010 (edytowane) nie bedzie Edytowane 20 maja 2010 przez Alex van Cube Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 20 maja 2010 Opublikowano 20 maja 2010 (edytowane) No to Inter będzie miał trochę łatwiej. To będzie pojedynek mistrza z uczniem, w końcu Mourinho był asystentem Van Gaal'a jeszcze za czasów Barcy. Skoro taktyka Mourinho wyeliminował Messiego, to pewnie tak samo stanie się z Robbenem i Olicem, bo wątpię by ktokolwiek inny był zagrożeniem dla defensywy Interu. Zobaczymy jak to wyjdzie, jednak moim faworytem jest Inter. Edytowane 20 maja 2010 przez Zwyrodnialec Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 20 maja 2010 Opublikowano 20 maja 2010 Ja z sentymentu postawię na Bayern Munich, ale wątpię by wiele zdziałali w tym meczu. Inter ma pakę na ten sezon konkretną. Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 20 maja 2010 Opublikowano 20 maja 2010 Wygra Webb, przecież to oczywiste. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 20 maja 2010 Opublikowano 20 maja 2010 Zgadza sie Colina Molina to na mole Chyba wole Bayern, bo troche Morinho mnie ostatnio irytuje. Klopot w tym ze za bardzo nie mam komu kibicowac... Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 20 maja 2010 Opublikowano 20 maja 2010 bajern wygra 3:0 Jakby Inter grał w 7 to może by tyle goli padło. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 20 maja 2010 Opublikowano 20 maja 2010 Na Eurosporcie leci final CL kobiet. Polecam, bo w sobote bedzie 3 razy gorzej. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 20 maja 2010 Opublikowano 20 maja 2010 I kto wygrał? Wymieniały się majtkami? Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 21 maja 2010 Opublikowano 21 maja 2010 Nie rozumiem, czemu forumowa hołota jest tak negatywnie nastawiona do finału Bayern-Inter. Jakby nie patrzeć, powinien być to finał marzeń dla każdego antyfana Realu Madryt. Dwa zespoły, których najlepszymi graczami są odrzuty z Realu, walczą na jego stadionie - o trofeum, do którego przez ostatnie 7 lat Real nie potrafił się nawet delikatnie zbliżyć? W dodatku obaj są biali. To powinno brzmieć całkiem przyjemnie. Cytuj
Gość Opublikowano 21 maja 2010 Opublikowano 21 maja 2010 I kto wygrał? Wymieniały się majtkami? Mogłyby nawet tamponami. Piłka nożna kobiet to jedno wielkie nieporozumienie. A wygra pewnie inter, co nie zmienia faktu że obie drużyny mam głęboko w De. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 21 maja 2010 Opublikowano 21 maja 2010 Antyfanow Realu to tu niewielu, w przeciwienstwie do antyfanow Barcy. Z kolei kibice Barcy i Realu nie spodziewaja sie widowiskowej gry stad problem. Oby obie druzyny nas rozczarowaly i zagraly final marzen. Choc slabo sie oglada nie kibicujac nikomu... Pilka nozna kobiet? Nieporozumienie? Hmmm: Cytuj
ciwa22 858 Opublikowano 21 maja 2010 Opublikowano 21 maja 2010 Antyfanow Realu to tu niewielu, w przeciwienstwie do antyfanow Barcy. Z kolei kibice Barcy i Realu nie spodziewaja sie widowiskowej gry stad problem. Oby obie druzyny nas rozczarowaly i zagraly final marzen. Choc slabo sie oglada nie kibicujac nikomu... Antyfani realu muszą mieć swoje lata, 23 minimum podejrzewam, a hejterzy barcy to pewnie nieco młodsze pokolenie. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 21 maja 2010 Opublikowano 21 maja 2010 Ja mam prawie 21 i jestem hejterem realu <ok> Zresztą barcelony też :potter: Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 21 maja 2010 Opublikowano 21 maja 2010 Ty jesteś fanbojem ManU co jest równoznaczne z antyfanem wszystkich innych klubów. Mam takiego kolege, fanboja ManUnited. Twierdzi, że to jest najlepszy klub na świecie, bo ma jednego trenera od 150 lat, wspaniałą tradycję i wszystkie trofea - dlatego jest najlepszy!!!11111111 Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 21 maja 2010 Opublikowano 21 maja 2010 Prawdę mówi :potter: Nie wiem kaj to wrzucić, więc wrzucę tutaj, żeby zatrzeć złe wrażenie po tym offtopie: http://www.youtube.com/watch?v=idLG6jh23yE&feature=player_embedded Zaje.bista reklama Nike Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi