Skocz do zawartości

Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie, po prostu konsekwencje wygrania Lm przez Inter, który wygrał PE ostatni raz jakieś 45 lat temu mogą być ogromne. Kto wie, może nawet, może nawet, aż boję się to napisać, może nawet...Real awansuje za rok do ćwierćfinału.

Opublikowano

słaby mecz niema na co popatrzeć,żaden z moich ulubionych klubów nie gra w finale więc nie jestem ani za Interem ani Bayernem,chcę tylko dobrej piłki :rolleyes:

Oby Mediolańczycy po strzeleniu gola nie grali jak z barcą... :verymad:

Opublikowano

Jakby Real awansował do 1/8 to by był znak, że Majowie mieli rację z tym końcem świata. W momencie awansu Realu do 1/8 Ziemia ulegnie przebiegunowaniu i nastąpi seria katastrof. Myślę też, że w CERN nie zderzają się hadrony, tylko podczas skomplikowanych symulacji malutkie Reale Madryt awansują do 1/8, wytwarzając przy tym mikro czarne dziury.

Opublikowano

35 minut przewagi Bayerna , pare wrzutek bach bach i (pipi)ut o sciane bo tak naprawde zadna akcja nie zagrozila Cesarowi . Pozniej daleki wykop golkipera , odegranie do Milito i mamy pierwsza bramke . Bardziej podrecznikowego sposobu na zdobycie gola nie mozna znalezc . Mourinho powraca w glorii i chwale . Szkoda tylko ze tak słaba drużyna jak niemiaszki dotarła do finału . Gdyby zagrał ManU byłoby może ciut wiecej emocji , a tak skonczyło sie już w pierwszej połowie .

Gość Pawlo_PL
Opublikowano

Spokojnie, Bayern "tanio skóry nie sprzeda", "będzie mistrzem".