Junkhead 33 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 (edytowane) Futbol jeszcze nie umarl, umrze po mundialu u murzynow. Ale tylko jak murzyni go wygrają. Vogle to Bayern zgubiły te pasiaste koszulki, wyglądali jak Cracovia, albo gorzej, jak Resovia. Edytowane 22 maja 2010 przez Junkhead Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 Co na boisku robili Muller z Gomezem? I cała obrona Bayernu? Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 Bayern był bezradny, grał tak jak im Inter pozwolił. Dobrze się stało, taktyka wygrała z chaotycznym rozgrywaniem, z którego nic nie wynika. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 Obejrzałem i jakoś nie czuję tego feelingu, że to finał LM Jedna z większych nadziei niemieckiej piłki obok Kroos'a :potter: taa, chyba w football managerze Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 Aha i co to za taktyka Bayernu, że trener ściągnął dwóch najlepszych zawodników(poza Robbenem)? Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 (edytowane) Ok, futbol umarł. 1848-2010 [*] niestety <_< ogolnie, zawiodlem sie po calosci. przerzucam sie na f1 Co Wy w ogóle pieprzycie? Futbol umarł?? LMFAO. Jeżeli się nie znacie na piłce to się nie wypowiadajcie. Tak dla każdego będzie najlepiej Edytowane 22 maja 2010 przez sprite 1 Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 (edytowane) Wiadomo, tylko Ty się znasz. Nie o to chodzi. Ale pisanie takich głupot, że futbol umarł to przesada. To dobitnie pokazuje kto tak na prawdę interesuje się piłką nożną. Edytowane 22 maja 2010 przez sprite 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 wystarczy spojrzec na drużyny grajace w polfinalach. jesli nie dostrzegasz smierci futbolu to cos z toba nie tak Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 (edytowane) sprite - nie musisz sie od razu tak spinać Edytowane 22 maja 2010 przez banny Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 wystarczy spojrzec na drużyny grajace w polfinalach. jesli nie dostrzegasz smierci futbolu to cos z toba nie tak To, że nie grał żaden klub z Premier League ma oznaczać, że Futbol umarł??. Brawa za argumentację sprite - nie musisz sie od razu tak spinać Ja się nie spinam Banny . Tylko nie lubię jak ktoś wypisuje takie rzeczy. 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 wystarczy spojrzec na drużyny grajace w polfinalach. jesli nie dostrzegasz smierci futbolu to cos z toba nie takTo, że nie grał żaden klub z Premier League ma oznaczać, że Futbol umarł??. Brawa za argumentację sprite - nie musisz sie od razu tak spinać Ja się nie spinam Banny . Tylko nie lubię jak ktoś wypisuje takie rzeczy. moimi argumentami nie jest brak angielskich drużyn. moje argumenty to: makaroniarze, bravo sport, szfaby i żabojady Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 (edytowane) Półfinały: drukarze z Włoch, Bravo Sport, hitlerowcy i drużyna z Francji. To jest argumentacja. E: No właśnie. Edytowane 22 maja 2010 przez Khadgar Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 wystarczy spojrzec na drużyny grajace w polfinalach. jesli nie dostrzegasz smierci futbolu to cos z toba nie takTo, że nie grał żaden klub z Premier League ma oznaczać, że Futbol umarł??. Brawa za argumentację sprite - nie musisz sie od razu tak spinać Ja się nie spinam Banny . Tylko nie lubię jak ktoś wypisuje takie rzeczy. moimi argumentami nie jest brak angielskich drużyn. moje argumenty to: makaroniarze, bravo sport, szfaby i żabojady Ta edycja Lm po prostu była tak zakręcona. Zdarzają się już takie przypadki. Przecież finału Porto-Monaco nikt się nie spodziewał 1 Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 i... brak drużyn z Premier League. :potter: Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 (edytowane) i... brak drużyn z Premier League. :potter: Racja, racja od dłuższego czasu zawsze w półfinale LM znajdowały się co najmniej dwa kluby z Ligi Angielskiej. A tu taki zonk w tym roku Edytowane 22 maja 2010 przez sprite 1 Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 (edytowane) deutsche rolle kaput;] bayern jak barcelona - wyraźna przewaga w posiadaniu piłki, tylko co z tego - ledwo 1-2 czyste sytuacje, do tego koncertowo spartolone przez kaleczniaków a'la mueller inter - defensywa i kontry oraz milito: 2 strzały, 2 gole przy czym pierwsza bramka to nawet nie po kontrze, tylko po konkretnej akcji bez zbędnych zagrań jakie spektakularne przełamanie klątwy 1/8 - od razu puchar w ramach zasług należało się interowi jak psu buda ps. jak wiadomo, ręka już tam była xDD Edytowane 22 maja 2010 przez golab Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 deutsche rolle kaput;] bayern jak barcelona - wyraźna przewaga w posiadaniu piłki, tylko co z tego - ledwo 1-2 czyste sytuacje, do tego koncertowo spartolone przez kaleczniaków a'la mueller inter - defensywa i kontry oraz milito: 2 strzały, 2 gole przy czym pierwsza bramka to nawet nie po kontrze, tylko po konkretnej akcji bez zbędnych zagrań jakie spektakularne przełamanie klątwy 1/8 - od razu puchar w ramach zasług należało się interowi jak psu buda ps. jak wiadomo, ręka już tam była xDD Ręka był, ale sędzia nie miał prawa odgwizdać takiej, przypadkowej ręki i to jeszcze w takim meczu. Co to Mullera to się z Tobą zgadzam w 100%. Jedno wielkie drewno i tyle 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 Teraz jedynym problemem Interu jest kwestia podjętej decyzji przez Mourinho. Jak odejdzie, to bez niego już tak dobrze grać nie będą. Inna sprawa, że nawet Mourinho nie wyciągnie Realu 1/8 z bagna. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 Teraz jedynym problemem Interu jest kwestia podjętej decyzji przez Mourinho. Jak odejdzie, to bez niego już tak dobrze grać nie będą. Inna sprawa, że nawet Mourinho nie wyciągnie Realu 1/8 z bagna. A Mourinho identycznie jak po wygranej LM z Porto nie umiał się porządnie zachować i po chwili uciekł do szatni. Not nice 1 Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 Olchu, nie skacz, jest po co żyć!!1 <zmarl> Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 (edytowane) Całego meczu nie oglądałem,więc się nie wypowiem. Widziałem drugą bramkę Milito...pozazdrościć takiej obrony Bayernowi hehe Aha i rozgrywanie finałów na stadionach w stylu brytyjskim...to jest to ! Kontakt i atmosfera od razu lepsza,a nie te kurewskie olimpijskie gówna ! Aha no i gratuluję Interowi Edytowane 22 maja 2010 przez MYSZa7 Cytuj
Gość Oran Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 Teraz jedynym problemem Interu jest kwestia podjętej decyzji przez Mourinho. Jak odejdzie, to bez niego już tak dobrze grać nie będą. Inna sprawa, że nawet Mourinho nie wyciągnie Realu 1/8 z bagna. A Mourinho identycznie jak po wygranej LM z Porto nie umiał się porządnie zachować i po chwili uciekł do szatni. Not nice Zważając na jego przyszłość zachował się najdyplomatyczniej jak mógł. Cytuj
Odin91 5 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 A Mourinho identycznie jak po wygranej LM z Porto nie umiał się porządnie zachować i po chwili uciekł do szatni. Not nice Pewnie głupio mu się zrobiło, że to ostatnie chwile z Interem Ja jestem szczęśliwy jak nigdy, INTER ! INTER ! Piękna chwila.. możecie na wakacje wyczekiwać długiego filmiku o historii Interu Cytuj
Mati 6 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 Wiec Messi zostal krolem klasyfikacji strzelcow tegorocznej ligii mistrzow ? No w sumie jakos mnie to nie dziwi ;p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi