Opublikowano 14 września 201014 l Mecz Twente-Inter podobno ciekawy, ale nie chce mi działać. Może zostanę przy Werderze, Marko Marin wymiata. Szkoda, że już nie dueci z Ozilem. Di Maria się zmarnuje to i Marin do Realu pójdzie. ;]
Opublikowano 14 września 201014 l A Lewandowskiego się czepiali... Widać,że Argentyńczyk jeszcze bardziej potrafi z(pipi) jedenastkę :potter:
Opublikowano 14 września 201014 l A Lewandowskiego się czepiali... Widać,że Argentyńczyk jeszcze bardziej potrafi z(pipi) jedenastkę :potter: No,ale messi strzelił jeszcze dwa gole,a jego drużyna nie przegrywa.
Opublikowano 14 września 201014 l Broadfoot prawdopodobnie złamał Valencii nogę, wyglada na powazne, zwlaszcza, ze realizator oszczedzil powtorki i chyba dobrze.
Opublikowano 14 września 201014 l No właśnie miałem pisać, bo włączam sobie, a tu komuś maskę tlenową zakładają.
Opublikowano 14 września 201014 l Antonio Valencia chyba umarł... znaczy tlen mu podali, a realizator w trosce o nasze zdrowie nie pokazał nawet powtórki. Ciężko powiedzieć co tam się stało, ale niby nic, a chyba jakieś złamanie. Edit: Spóźniłem się.
Opublikowano 14 września 201014 l Z tego co pisza na Ojrosporcie to zlamana w kostce, chyba bardzo powazne, bo opatrywali go dobre 7-8 minut W sumie przypadkowe starcie, nawet zoltej nie bylo.
Opublikowano 14 września 201014 l Nie dość że jest 0-0 w 72 minucie, to jeszcze kurfa United co chwile kogoś faulują. Dobrze że karnego nie było za faul Smaillinga .
Opublikowano 14 września 201014 l http://www.youtube.com/watch?v=q6qL-36H6uA Przejrzałem bramki z innych meczów w połowie. Top 2 - pierwsza brama Twente i pierwsza Valencii.
Opublikowano 14 września 201014 l Ta udawal na pewno. Zobacz pod jakim katem ma stope po upadku :| Lol Messi z zerowego kąta trafia w jeden, potem w drugi slupek i Pedro do pustej :potter: Edytowane 14 września 201014 l przez Bartg
Opublikowano 14 września 201014 l No troche moze mu te noge wygielo nad kostka, ale nie przesadzajmy. Mnie ciekawi czemu Man U gra w mocno rezerwowym skladzie. Czyzby oszczedzanie sie w jakiejs tam Champions League, by byc w pelni sil na rozgrywki ligowe stalo sie az tak powszechne wsrod angielskich druzyn?
Opublikowano 14 września 201014 l Tia United troche sie przeliczylo, graja straszna kupe, sam Rooney + 9 rezerwowych nie pomoze. Ja rozumiem wystawiac rezerwy na ostatni mecz czy dwa ostatnie, ale bez przesady.
Opublikowano 14 września 201014 l Już chyba oficjalnie można uznać mecz MU - Rangers za najnudniejszy w tej edycji LM. Jedynie A. Valencia starał się uratować poziom widowiska.