Mendrek 569 Opublikowano 26 marca 2011 Opublikowano 26 marca 2011 http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/protest-kibicow-chca-innego-meczu-ligi-mistrzow-w-polsacie Wybór Polsatu oczywisty, nie wiem o co to halo. 1 1 Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 26 marca 2011 Opublikowano 26 marca 2011 W czasie największej oglądalności Polsat emituje tak wysublimowane progrmay jak 'Must Be The Music', więc nic dziwnego, że zdecydowali się na transmisję Barcelony. Ot rozrywka dla mas zamiast futbolowej uczty dla koneserów. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 26 marca 2011 Opublikowano 26 marca 2011 ale na ence mam nadzieję, że ten ciekawszy mecz pokażą Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 26 marca 2011 Opublikowano 26 marca 2011 Tego dnia są tylko 2 mecze, więc na N-ce będzie można zobaczyć oba, na innych kanałach Polsat Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 26 marca 2011 Opublikowano 26 marca 2011 W meczu Czelsi Junajted będzie 0-0. A polsat liczy, że barca ich rozniesie, albo szachrach sprawi niespodziankę. Stąd taki wybór (nostradamus :potter: ) Cytuj
ogqozo 6 575 Opublikowano 1 kwietnia 2011 Opublikowano 1 kwietnia 2011 Myślałem, że Real ma dobrze, bo Gareth Bale i Aaron Lennon kontuzjowani. Jednak Mourinho stwierdził dziś, że w meczu z Tottenhamem nie zagrają... Ronaldo, Benzema i Marcelo. Fakt, że z 20 ostatnich goli Realu ci zawodnicy strzelili aż 15, mówi sam za siebie dla rozmiaru osłabienia. Przy dobrej formie Ozila czy Di Marii nie można zupełnie skreślić ofensywnych szans Królewskich, ale Tottenham na pewno ma doskonałą okazję, by ich wyeliminować. Cytuj
KOŁD 1 101 Opublikowano 1 kwietnia 2011 Opublikowano 1 kwietnia 2011 (edytowane) Myślałem, że Real ma dobrze, bo Gareth Bale i Aaron Lennon kontuzjowani. Jednak Mourinho stwierdził dziś, że w meczu z Tottenhamem nie zagrają... Ronaldo, Benzema i Marcelo. Fakt, że z 20 ostatnich goli Realu ci zawodnicy strzelili aż 15, mówi sam za siebie dla rozmiaru osłabienia. Przy dobrej formie Ozila czy Di Marii nie można zupełnie skreślić ofensywnych szans Królewskich, ale Tottenham na pewno ma doskonałą okazję, by ich wyeliminować. Już ja to widzę jak Mou tak oleje ten mecz A i czy zwrot Prima Aprilis ci coś mówi? :potter: Edytowane 1 kwietnia 2011 przez Codename Cytuj
ogqozo 6 575 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Lol, to nie było prima aprilis, normalny news. Portugalczyk chyba jednak trochę się przeraził pierwszą od tysiąca lat domową porażką w lidze - Crisitano i Marcelo jednak mają zagrać (Benzema nie, widać dla Mourinho prima aprilis ciągle trwa). Wszyscy się zastanawiają, w jakiej będą dyspozycji, ale nawet w kiepskiej powinni być wzmocnieniem. Marcelo grywa na obronie bardzo różnie, a Aaron Lennon to nie byle skrzydłowy. Problem będzie też z atakiem, bo Ronaldo od jakiegoś czasu mało strzela, a Adebayor... cóż, średnio się sprawdza jako jedyny napastnik. Choć jako zawodnik Arsenalu nękał Spurs dość intensywnie. Mimo wszystko stawiam 1-0 dla Realu. W drugiej parze myślę, że awansuje Inter, ale trochę się pomęczy. Nie sądzę, by Schalke miało receptę na Samuela Eto'o i to jedno powinno wystarczyć, jeśli wszystko inne zawalą. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 5 kwietnia 2011 Opublikowano 5 kwietnia 2011 wiec tak: dzis Schalke sprawi niespodzianke i zremisuje z Interem (jak chce to niech sobie wygra, mam to z podpórką) i wygram sporo kasy. Obstawiam 2-2 Cytuj
Gość Opublikowano 5 kwietnia 2011 Opublikowano 5 kwietnia 2011 (edytowane) Super Bundesliga Ło matko, londyńczycy też dają radę. Edytowane 5 kwietnia 2011 przez Gość Cytuj
Alex van Cube 462 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Opublikowano 5 kwietnia 2011 (edytowane) sie gole posypaly Edytowane 5 kwietnia 2011 przez Alex van Cube Cytuj
ogqozo 6 575 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Tottenham jest chyba blisko jakiegoś rekordu zespołu, który najszybciej przegrał dwumecz. Stoperzy Realu grają gdzieś tak 35m od bramki... rywali. Zapowiada się pogrom. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Dajcie streama. Cytuj
Grabar 5 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Super Bundesliga Ło matko, londyńczycy też dają radę. Jak tam idzie Interowi z 10 drużyną Bundesligi? :potter: Cytuj
Gość Opublikowano 5 kwietnia 2011 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Super Bundesliga Ło matko, londyńczycy też dają radę. Jak tam idzie Interowi z 10 drużyną Bundesligi? :potter: Oby Inter odpadł Cytuj
ogqozo 6 575 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Coś mi mówi, że w tym roku Julio Cesar nie zostanie już wybrany na najlepszego bramkarza LM. Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Tottenham jest chyba blisko jakiegoś rekordu zespołu, który najszybciej przegrał dwumecz. Stoperzy Realu grają gdzieś tak 35m od bramki... rywali. Zapowiada się pogrom. Jeśli Real będzie musiał do końca meczu zagrożenie stwarzać po ataku pozycyjnym to ja pogromu niestety nie widzę Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Stream anyone? Cytuj
Gość Opublikowano 5 kwietnia 2011 Opublikowano 5 kwietnia 2011 (edytowane) Coś mi mówi, że w tym roku Julio Cesar nie zostanie już wybrany na najlepszego bramkarza LM. błąd statystyczny Khadgar tutaj obejrzysz wszystko i zawsze http://live-sport-tv.com/transmisje.html Edytowane 5 kwietnia 2011 przez Gość Cytuj
ogqozo 6 575 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Ile on już bramek zawalił w fazie grupowej? Pięć? Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Cała nadzieja futbolu w tym, że Pepe wyłapie czerwo. Cytuj
Grabar 5 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Ho ho ho 3-2, fajne kino. Chociaż Inter to enigma, nie ma się co cieszyć. Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Patrzę i nie wierzę Brawo Schalke Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi