Skocz do zawartości

Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

ogorek-Być może, ale rasizm to nie przypadkiem sprawa dla sądu? Skoro olewają prawdziwy sąd, to po kiego składają wnioski do UEFA? Jak klienta pracującego w w np. szkole, kolega po fachu nazwie "czarnuchem", to się ma poskarżyć księgowej?

Edytowane przez Gość
Opublikowano

ogorek-Być może, ale rasizm to nie przypadkiem sprawa dla sądu? Skoro olewają prawdziwy sąd, to po kiego składają wnioski do UEFA? Jak klienta pracującego w w np. szkole, kolega po fachu nazwie "czarnuchem", to się ma poskarżyć księgowej?

Bo (pipi) ich obchodzi czy Buskets dostanie 250 euro kary i wolą jednak mecz zawieszenia?

Opublikowano

Pozwolę sobie odpowiedzieć: ma się najpierw "poskarżyć" dyrektorowi. Teraz już wiesz dlaczego idą z tym do UEFA a nie ciągają się od razu po sądach?

Opublikowano

Panowie, ale tutaj zostało złamane prawo, więc nawet nie chodzi o wymiar kary, ale o samą karę, której dziwnym trafem nie chcą egzekwować. Ore, a co robi pracownik, jak dyrektor olewa sprawę? Odpuszcza czy sam dochodzi swoich praw? Codename dobrze piszesz, mają to w (pipi)u, co trochę świadczy o zasadności oskarżeń i czego tak naprawdę ta sprawa dotyczy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Taki żarcik przed finałem:

Finał Ligi Mistrzów. Dani Alves pada po wślizgu Paula Scholesa. Sędzia wywala Scholesa, ale daje też czerwoną Alvesowi za symulowanie.

- Panie sędzio, co jest? Jak można dać kartkę jemu za wślizg i mnie za upadek?

- Bo wślizg był w Iniestę.

• Plusik 3
Gość Orson
Opublikowano

heh dobre;-)

a ja, jako, że pada meczyk sobie obejrzę hehe...

całe me serce za manchesterem. Portfel tez bo postawiłem na nich sporo grosiwa, kursik 3, 5 zachęcił mnie solidnie.

Barca , co by nie mówi o farsie z Van Persim i Pepe, gra kosmiczną piłkę. To kwintesencja futbolu, marzenie. Jednak Manchester ma Sir Alexa, który jest genialnym taktykiem...i bufonem ale to akurat nie ma znaczenia w tym momencie;-)

Scenariusz przewiduje taki, że Manchester bedzie szukał ostrej gry, co nie znaczy , że gry faul. Jednak sporo zalezy od arbitra. Jesli pozwoli na "co nieco" wygra United, jesli nabiere sie na oskarowe "pady" piłkarzy z katalonii...to już po mj kasie

Do boju United!

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Ojjj od wczoraj już nerwowo czekam na ten wieczór. Od małego kibicuje United ale drugi raz w życiu mam taką chęć by z kimś wygrali mecz (za pierwszym razem był to Bayern w 1999 i cudem się udało). Nie mniej jednak by pokonać dziś Barce muszą zagrać mecz idealny

Edytowane przez Ficuś
Opublikowano (edytowane)

Żaden to cud, skoro dwa razy Niemcy dali sobie wbić podobnego gola. Zapomnieli też, że gra się do końca.

Edit: Żeby pokonać Barcę, wystarczy, że sędzia będzie uczciwy.

Edytowane przez Zwyrodnialec
Opublikowano

wcześniej w magiczny sposób piłka nie chciała wpaść do bramki United ( min. poprzeczka i słupek) oraz fakt,że zagrali najgorszy mecz w tamtym sezonie za wyjątkiem tych magicznych 3 minut świadczy wg mnie o tym,że wydarzył tam się w końcówce cud który jednak wg mnie słusznie można pokazywać jako etos wiary do końca.

Opublikowano

Widzę, że fani United już sobie szykują grunt, by w razie porażki zwalić na sędziego. Co za wiara w sukces.

Opublikowano

Barcelona XI v Man United: Valdes, Alves, Pique, Mascherano, Abidal, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Messi, Villa

Man United XI v Barcelona: Van der Sar, Fabio, Vidic, Ferdinand, Evra, Valencia, Carrick, Giggs, Park, Rooney, Hernandez

Opublikowano

Pique traci troche na wartości gdy obok niego niema Puyola. Większa szansa dla United których ławka, oprócz Kuszczaka i Smallinga, składa się z samych ofensywnych zawodników. Ando, Fletcher, Owen, Nani.

Opublikowano (edytowane)

Jezus!!!!!! fak je!!!!

Edytowane przez Gość
Gość szpic
Opublikowano

Manchester gra z Barca gorzej niz Real :D

czyli w polfinale byl przedwczesny final...

Opublikowano (edytowane)

fak no, pierwszy strzał :( gupi runej

Edytowane przez Gość
Gość Ofsajd
Opublikowano (edytowane)

ogqozo w złej minucie wypowiedziałeś te słowa. :potter: :potter: :potter:

Edytowane przez Ofsajd