Skocz do zawartości

Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Ofsajd
Opublikowano
Wyjazdowy mecz III rundy eliminacyjnej Ligi Mistrzów pomiędzy Wisłą Kraków a Litexem Łowecz będzie można oglądać w ogólnodostępnej telewizji Polsat.

Spotkanie mistrza Bułgarii z mistrzem Polski odbędzie się we wtorek 26 lipca o godzinie 19.30

• Odpowiedzi 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

@ Stona, lukas1988 nie dośc, że walicie sucharami to włazicie sobie w odbyty niemalże w każdym temacie. Ostatnio nie zobaczyc dwóch waszych postów obok siebie graniczy z cudem. Ale może po prostu mam gorszy dzień.

Co do meczu to wynik bardzo dobry, gra średnia. Imo zwyciężyc powinien Litex, ale jest dobrze jak jest. Gra w obronie na poziomie rezerw beniaminka azerbejdżańskiej drugiej ligi. Po tym co pokazał Litex mimo wszystko myślę, że sprawa awansu nie jest roztrzygnięta.

edit: literówka, tak to jest jak się książek nie czyta

Edytowane przez Yakubu
  • Plusik 4
  • Minusik 1
Opublikowano

Masz gorszy dzień.

Powtórzyłeś właśnie suchary które mówimy, więc o co Ci chodzi? Jedyna różnica jest taka, że dla Ciebie wynik jest ok, dla mnie nie ;)

@warchlak

Myślę, że takie posty jak Twój teraz mogą już pod to podpadać ;P

• Minusik 1
Gość Ofsajd
Opublikowano

Stonku mój Ty kochany, a nie pamiętasz jakimi to cudami Wy wygrywaliście mecze w europucharach?

I połowę dało się oglądać, druga połówka to jakaś masakra.

@Poznaniaki: o karnym dla Wisły zapomnieliście :]

Opublikowano (edytowane)

No właśnie, w Arsenalu też gra trzech Polaków, z czego jeden tak naprawdę jest Francuzem.

Fixed.

Edytowane przez Rozi
Opublikowano
<br />
<br />No właśnie, w Arsenalu też gra trzech Polaków, z czego jeden tak naprawdę jest Francuzem.<br />
<br />Fixed.<br />
<br /><br /><br />

Chodzi o wyjściową jedenastkę :]

Opublikowano

(pipi)icie jakobyście się dopiero co obudzili.

To normalny zabieg. Przecież to KLUBY , a nie reprezentacje (chociaż tu też to zaczyna się zmieniać).

W klubie nieważna jest narodowość, a wyniki.

I (pipi), że w Wiśle gra 2 Polaków w wyjściowym składzie. Przeważnie czytam tutaj, że Polacy są słabi więc powinno być to wam na rękę.

A najważniejszym chyba jest to, że Wisła Kraków to Polski klub.

śmierdzi hipokryzją

Gość szpic
Opublikowano
No w Realu też sami Hiszpanowie.

Ty tak na serio?

No w Realu jest "trochę" więcej Hiszpanów,niż Anglików w Arsenalu ;)

ostatnio nawet 1 przybyl

Opublikowano (edytowane)

Potencjalni rywale Wisły w IV rundzie

Ekranas Poniewież (Litwa) - BATE Borysów (Białoruś)

Glasgow Rangers (Szkocja) - Malmoe FF (Szwecja)

Maccabi Hajfa (Izrael) - NK Maribor (Słowenia)

FC Kopenhaga (Dania) - Shamrock Rovers (Irlandia)

HJK Helsinki (Finlandia) - Dinamo Zagrzeb (Chorwacja)

Z tego zestawu najbardziej obawiałbym się oprócz Rangersów Maccabi Hajfa i Dinamo Zagrzeb, ale jeśli w Krakowie myślą poważnie o europesjkiej piłce to powinni ograć tych średniaków.

Edytowane przez _M_
Opublikowano

Potencjalni rywale Wisły w IV rundzie

Ekranas Poniewież (Litwa) - BATE Borysów (Białoruś)

Glasgow Rangers (Szkocja) - Malmoe FF (Szwecja)

Maccabi Hajfa (Izrael) - NK Maribor (Słowenia)

FC Kopenhaga (Dania) - Shamrock Rovers (Irlandia)

HJK Helsinki (Finlandia) - Dinamo Zagrzeb (Chorwacja)

Z tego zestawu najbardziej obawiałbym się oprócz Rangersów Maccabi Hajfa i Dinamo Zagrzeb, ale jeśli w Krakowie myślą poważnie o europesjkiej piłce to powinni ograć tych średniaków.

Ja tu widzę cztery zespoły na poziomie Wisły, najlepiej byłoby trafic na kogoś z pierwszej pary, bo wtedy szanse na awans wynoszą aż 50%. Poza tym na poziomie LM (czyt. na pewno zdobędą więcej niż jeden punkt) są tylko Rangersi i FC Kopenhaga. Udział któregoś z reszty tych zespołów w LM to jakiś ponury żart Platiniego.

Z IV rundy jest już awans do LM?

Opublikowano

Jak na razie Rangers przegrali 0-1 u siebie, więc może nie ma się co bać ich na zapas. Niektóre z tych ekip się fajnie nazywają, ale na obecny moment, wszystkie są raczej słabe. Najsilniejsza jest Kopenhaga, potem Dynamo Zagrzeb. Reszta raczej będzie służyć jako worki treningowe w grupie LM.

Opublikowano

Rangers faktycznie odpadli, więc Wisła mogłaby trafić na Malmo FF. Ciekawy zespół z paroma młodymi talentami. Co warto zaznaczyć, jedną z nich jest Ivo Pękalski. 20-latek jest ważnym graczem w ekipie mistrzów Szwecji (otrzymał tytuł Odkrycia Sezonu 2010) i występ w seniorskiej reprezentacji (na razie U-21) jest tylko kwestią czasu. Aż dziwne, że w erze, kiedy co tydzień czytam o jakimś nowym "supertalencie", który miał dziadka z Lublina, o nim jeszcze w polskich mediach nie czytałem. Może jeśli Malmo wejdzie do LM...