Gość Ofsajd Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 Wyjazdowy mecz III rundy eliminacyjnej Ligi Mistrzów pomiędzy Wisłą Kraków a Litexem Łowecz będzie można oglądać w ogólnodostępnej telewizji Polsat. Spotkanie mistrza Bułgarii z mistrzem Polski odbędzie się we wtorek 26 lipca o godzinie 19.30 Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 27 lipca 2011 Opublikowano 27 lipca 2011 Obejrzałem sobie meczyk Wisły i ... 2 polaków w składzie wyjściowym ??? Podziękuję . Cytuj
Stona 569 Opublikowano 27 lipca 2011 Opublikowano 27 lipca 2011 Nieuznana brama dla Litexu ;/ Poprzeczka. A mogło być tak pięknie 5 Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 27 lipca 2011 Opublikowano 27 lipca 2011 Nieuznana brama dla Litexu ;/ Poprzeczka. A mogło być tak pięknie 2 poprzeczki 1 Cytuj
Stona 569 Opublikowano 27 lipca 2011 Opublikowano 27 lipca 2011 Pewnie tą drugą zasłoniła mi szklanka z wódą :F W końcu na trzeźwo tego oglądać nie można Tym bardzie żal Litexu Cytuj
Cris 120 Opublikowano 27 lipca 2011 Autor Opublikowano 27 lipca 2011 Berberovic z Litexu już nie wierzy w awans i zyebał do Duisburga. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 27 lipca 2011 Opublikowano 27 lipca 2011 (edytowane) @ Stona, lukas1988 nie dośc, że walicie sucharami to włazicie sobie w odbyty niemalże w każdym temacie. Ostatnio nie zobaczyc dwóch waszych postów obok siebie graniczy z cudem. Ale może po prostu mam gorszy dzień. Co do meczu to wynik bardzo dobry, gra średnia. Imo zwyciężyc powinien Litex, ale jest dobrze jak jest. Gra w obronie na poziomie rezerw beniaminka azerbejdżańskiej drugiej ligi. Po tym co pokazał Litex mimo wszystko myślę, że sprawa awansu nie jest roztrzygnięta. edit: literówka, tak to jest jak się książek nie czyta Edytowane 27 lipca 2011 przez Yakubu 4 1 Cytuj
Stona 569 Opublikowano 27 lipca 2011 Opublikowano 27 lipca 2011 Masz gorszy dzień. Powtórzyłeś właśnie suchary które mówimy, więc o co Ci chodzi? Jedyna różnica jest taka, że dla Ciebie wynik jest ok, dla mnie nie @warchlak Myślę, że takie posty jak Twój teraz mogą już pod to podpadać ;P 1 Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 27 lipca 2011 Opublikowano 27 lipca 2011 @Yakubu - Poprawienie Stony co do ilości poprzeczek nazywasz włażeniem w dupę ?! 2 Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 27 lipca 2011 Opublikowano 27 lipca 2011 Stonku mój Ty kochany, a nie pamiętasz jakimi to cudami Wy wygrywaliście mecze w europucharach? I połowę dało się oglądać, druga połówka to jakaś masakra. @Poznaniaki: o karnym dla Wisły zapomnieliście :] Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 27 lipca 2011 Opublikowano 27 lipca 2011 Obejrzałem sobie meczyk Wisły i ... 2 polaków w składzie wyjściowym ??? Podziękuję. A mecze Arsenalu lubisz oglądać? Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 27 lipca 2011 Opublikowano 27 lipca 2011 No właśnie, w Arsenalu też gra dwóch Polaków, z czego jeden tak naprawdę jest Francuzem. Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 27 lipca 2011 Opublikowano 27 lipca 2011 Bez paniki jest jeszcze 4 runda a tam może wreszcie trafi się jakiś Karabach Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 28 lipca 2011 Opublikowano 28 lipca 2011 (edytowane) No właśnie, w Arsenalu też gra trzech Polaków, z czego jeden tak naprawdę jest Francuzem. Fixed. Edytowane 28 lipca 2011 przez Rozi Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 28 lipca 2011 Opublikowano 28 lipca 2011 <br /><br />No właśnie, w Arsenalu też gra trzech Polaków, z czego jeden tak naprawdę jest Francuzem.<br /><br />Fixed.<br /><br /><br /><br /> Chodzi o wyjściową jedenastkę :] Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 28 lipca 2011 Opublikowano 28 lipca 2011 No w Realu też sami Hiszpanowie. Cytuj
Cris 120 Opublikowano 28 lipca 2011 Autor Opublikowano 28 lipca 2011 (pipi)icie jakobyście się dopiero co obudzili. To normalny zabieg. Przecież to KLUBY , a nie reprezentacje (chociaż tu też to zaczyna się zmieniać). W klubie nieważna jest narodowość, a wyniki. I (pipi), że w Wiśle gra 2 Polaków w wyjściowym składzie. Przeważnie czytam tutaj, że Polacy są słabi więc powinno być to wam na rękę. A najważniejszym chyba jest to, że Wisła Kraków to Polski klub. śmierdzi hipokryzją Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 28 lipca 2011 Opublikowano 28 lipca 2011 No w Realu też sami Hiszpanowie. Ty tak na serio? No w Realu jest "trochę" więcej Hiszpanów,niż Anglików w Arsenalu Cytuj
Gość szpic Opublikowano 28 lipca 2011 Opublikowano 28 lipca 2011 No w Realu też sami Hiszpanowie. Ty tak na serio? No w Realu jest "trochę" więcej Hiszpanów,niż Anglików w Arsenalu ostatnio nawet 1 przybyl Cytuj
michal 558 Opublikowano 30 lipca 2011 Opublikowano 30 lipca 2011 (edytowane) Potencjalni rywale Wisły w IV rundzie Ekranas Poniewież (Litwa) - BATE Borysów (Białoruś) Glasgow Rangers (Szkocja) - Malmoe FF (Szwecja) Maccabi Hajfa (Izrael) - NK Maribor (Słowenia) FC Kopenhaga (Dania) - Shamrock Rovers (Irlandia) HJK Helsinki (Finlandia) - Dinamo Zagrzeb (Chorwacja) Z tego zestawu najbardziej obawiałbym się oprócz Rangersów Maccabi Hajfa i Dinamo Zagrzeb, ale jeśli w Krakowie myślą poważnie o europesjkiej piłce to powinni ograć tych średniaków. Edytowane 30 lipca 2011 przez _M_ Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 30 lipca 2011 Opublikowano 30 lipca 2011 (edytowane) Kurde może Wiśle za rok się uda Edytowane 30 lipca 2011 przez Codename Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 30 lipca 2011 Opublikowano 30 lipca 2011 Potencjalni rywale Wisły w IV rundzie Ekranas Poniewież (Litwa) - BATE Borysów (Białoruś) Glasgow Rangers (Szkocja) - Malmoe FF (Szwecja) Maccabi Hajfa (Izrael) - NK Maribor (Słowenia) FC Kopenhaga (Dania) - Shamrock Rovers (Irlandia) HJK Helsinki (Finlandia) - Dinamo Zagrzeb (Chorwacja) Z tego zestawu najbardziej obawiałbym się oprócz Rangersów Maccabi Hajfa i Dinamo Zagrzeb, ale jeśli w Krakowie myślą poważnie o europesjkiej piłce to powinni ograć tych średniaków. Ja tu widzę cztery zespoły na poziomie Wisły, najlepiej byłoby trafic na kogoś z pierwszej pary, bo wtedy szanse na awans wynoszą aż 50%. Poza tym na poziomie LM (czyt. na pewno zdobędą więcej niż jeden punkt) są tylko Rangersi i FC Kopenhaga. Udział któregoś z reszty tych zespołów w LM to jakiś ponury żart Platiniego. Z IV rundy jest już awans do LM? Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 30 lipca 2011 Opublikowano 30 lipca 2011 Jak na razie Rangers przegrali 0-1 u siebie, więc może nie ma się co bać ich na zapas. Niektóre z tych ekip się fajnie nazywają, ale na obecny moment, wszystkie są raczej słabe. Najsilniejsza jest Kopenhaga, potem Dynamo Zagrzeb. Reszta raczej będzie służyć jako worki treningowe w grupie LM. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 3 sierpnia 2011 Opublikowano 3 sierpnia 2011 No to Wisła , napierda.lac !!! Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 3 sierpnia 2011 Opublikowano 3 sierpnia 2011 Rangers faktycznie odpadli, więc Wisła mogłaby trafić na Malmo FF. Ciekawy zespół z paroma młodymi talentami. Co warto zaznaczyć, jedną z nich jest Ivo Pękalski. 20-latek jest ważnym graczem w ekipie mistrzów Szwecji (otrzymał tytuł Odkrycia Sezonu 2010) i występ w seniorskiej reprezentacji (na razie U-21) jest tylko kwestią czasu. Aż dziwne, że w erze, kiedy co tydzień czytam o jakimś nowym "supertalencie", który miał dziadka z Lublina, o nim jeszcze w polskich mediach nie czytałem. Może jeśli Malmo wejdzie do LM... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi