Opublikowano 17 sierpnia 201113 l Jeszcze fajniej NA STADIONIE Co nie zmienia faktu że w przypadku Wisły jest ona odgrywana w Krakowie po raz ostatni ;P
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l Pusto coś w tym krakowie no i na razie bida jeżeli chodzi o grę Wisły. No i komentarz Borka
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l Tam gdzie mogą siedzieć kibice, to siedzą, reszta trybun jest w przebudowie. "Podoba mi się ten Marcinho, drobny, szczupły... :ph34r: "
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Malecki jestes za(pipi)isty pomimo nowej (pipi)owej fryzury 1!!!!! !!!1 JAAAZDA JAAAZDA
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l Jak poszedłem się wys/rać to strzelili. Jednak trema robi swoje. Teraz muszę tylko zamknąć oczy do końca meczu.
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l No 1-0, całkiem fajny wynik, jak coś strzelą na wyjeździe to awans będzie baardzo blisko.
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l Żeby ich tylko tam temperatura nie zgniotła w zarodku. Gratuluję zwycięstwa.
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l Do czego to doszło :F Wygrana cieszy ale kiedyś to było 5-0 , 5-1 Może na wyjezdzie sie nie dadzą i wejdą do lm
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l Do czego to doszło :F Wygrana cieszy ale kiedyś to było 5-0 , 5-1 :confused: Ja tylko pamiętam 4-0, jakaś Barcelona wtedy z nami grała czy coś.
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l cieszy zwycięstwo Wisły ale Apoel dziś pokazał,że mimo wszystko jest zespołem lepszym i boję się o rewanż na ich boisku. W każdym razie dalej trzymam kciuki by po 15 latach wreszcie jakiś polski klub zagrał w LM
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l Lepszy to on był przez pierwsze 15 minut. W drugiej połowie nie potrafili składnej akcji sklecić.
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l Jeszcze fajniej NA STADIONIE Potwierdzam rewanż zapowiada się ciekawie, ale co najważniejsze 1-0 (pipi) !!! edit: takiej radości po golu jeszcze nie widziałem, czekam na więcej! Edytowane 17 sierpnia 201113 l przez Ofsajd
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l Do czego to doszło :F Wygrana cieszy ale kiedyś to było 5-0 , 5-1 :confused: Ja tylko pamiętam 4-0, jakaś Barcelona wtedy z nami grała czy coś. Nie wiedziałem, że JKS 1909 Jarosław grał z Barcą. Gratki.
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l Ja osobiście nie jestem zawodnikiem żadnego klubu piłkarskiego. Miałem na myśli Wisłę, poprzez metonimię także wszystkie polskie kluby w eliminacjach LM.
Opublikowano 18 sierpnia 201113 l Wiadomka, OG jest fanem wszystkich polskich drużyn. Częsta przypadłość ludzi, którzy na swoim podwórku nie mają komu kibicować. Nie wszystko jeszcze stracone APOEL pokazał niektórymi akcjami że jednak jest o klasę lepszym zespołem. Zobaczymy czy będzie tę przewagę potrafił wykorzystać w rewanżu. Liczę na karniaczki w których odpada Wisła. Niech się chopaki zabiegają na śmierć w tym upale
Opublikowano 18 sierpnia 201113 l Jeżeli karnego nie będzie strzelać Kirm, a bronić je będzie Pareiko to jestem o karne spokojny
Opublikowano 18 sierpnia 201113 l Wynik super, ale jeśli porównać grę ze starą 'krakowską piłką' sprzed paru lat, to wygląda to marnie- ofensywa zachowawcza, archaiczna i na dodatek totalnie minimalistyczna (po golu Małego Wisła w ogóle wyszła z własnej połowy?)... Ale w sumie ładnie już było, teraz czas, coby było skutecznie, w rewanżu liczę na szybki przebłysk i bramę którejś wiślackich indywidualności i późniejsze spokojne klepanie z Apoelem, który będzie musiał strzelić trzy gole.
Opublikowano 18 sierpnia 201113 l Nie wszystko jeszcze stracone APOEL pokazał niektórymi akcjami że jednak jest o klasę lepszym zespołem. Zobaczymy czy będzie tę przewagę potrafił wykorzystać w rewanżu. Liczę na karniaczki w których odpada Wisła. Niech się chopaki zabiegają na śmierć w tym upale Odważne słowa o zespole, który nie wiem czy przez cały mecz miał jedną sytuację bramkową. Wisła grała piach, a swoje strzeliła. Upałem bym się nie martwił - na szczęście słowiański duch zespołu z Krakowa opiera się na kilku zwinnych murzynach. Edytowane 18 sierpnia 201113 l przez Khadgar
Opublikowano 18 sierpnia 201113 l Wiadomka, OG jest fanem wszystkich polskich drużyn. Częsta przypadłość ludzi, którzy na swoim podwórku nie mają komu kibicować. Tak, wiem, jestem wieśniakiem, bo nie piszę w każdym poście o tym, że nie lubię Wisły i każdego innego polskiego klubu i życzę im porażek. Ba, śmiałem napisać "my" w sensie "Polska", to takie godne pogardy. Nie musicie obaj tego za każdym razem powtarzać, wszyscy już to wiedzą. Ludzie są po prostu różni. Niektórzy są kibicami, a inni lubią piłkę nożną. Z tego co mi się wydaje, jesteśmy w "kąciku sportowym", a nie "kąciku kibica". Jesteś moderatorem, powinieneś wiedzieć takie rzeczy.
Opublikowano 18 sierpnia 201113 l Nie wszystko jeszcze stracone APOEL pokazał niektórymi akcjami że jednak jest o klasę lepszym zespołem. Zobaczymy czy będzie tę przewagę potrafił wykorzystać w rewanżu. Liczę na karniaczki w których odpada Wisła. Niech się chopaki zabiegają na śmierć w tym upale Odważne słowa o zespole, który nie wiem czy przez cały mecz miał jedną sytuację bramkową. Wisła grała piach, a swoje strzeliła. Upałem bym się nie martwił - na szczęście słowiański duch zespołu z Krakowa opiera się na kilku zwinnych murzynach. Oglądaliśmy chyba dwa różne mecze. Co prawda widziałem tylko 1 połowę ale jeśli w jej trakcie APOEL miał wg. Ciebie 1 sytuację bramkową, to polecam wizytę u okulisty. Tak, wiem, jestem wieśniakiem, Ty to powiedziałeś