Skocz do zawartości

Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to jest trochę zabawne, że przy okazji potężnej mobilizacji antyrządowej lokalni forumowi kibice prawie spuchli z dumy jak w Poznaniu kibice puścili race na rocznicę czerwca 56, a teraz cieszą michy jak strzela drużyna, której kibice w zasadzie splunęli na Oświęcim. Ach ta wybiórcza pamięć historyczna.

Może oni dissowali Cracovię ? :0

• Odpowiedzi 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to jest trochę zabawne, że przy okazji potężnej mobilizacji antyrządowej lokalni forumowi kibice prawie spuchli z dumy jak w Poznaniu kibice puścili race na rocznicę czerwca 56, a teraz cieszą michy jak strzela drużyna, której kibice w zasadzie splunęli na Oświęcim. Ach ta wybiórcza pamięć historyczna.

Porozdawaj jeszcze trochę minusików, to może mnie zaboli.

Zobaczymy czy w szatni chopaki nałykają się tlenu i coś pokażą, czy skończy się na 11 obrońcach do końca meczu.

Opublikowano

Hahaha dobry komentarz:

"Znów zdrzemnęła się defensywa".

A jak z początku zapierdylała Wisła kontrą dwa razy i dziwi mnie że nikt nie zauważył, że zamiast cisnąć, powinni wolniej to rozgrywać, bo nie uciągną. Zamiast jechać na siłę powinni korzystać z czasu, dać obrońcom trochę odpocząć.

Masakra jakaś...

No jednak sądzę, że mistrz Polski powinien kondycyjnie uciągnąć nieco dłużej niż - powiedzmy - cztery minuty.

Opublikowano

Znaczy co? A czym mam oplamić [co to za wyraz?] monitor? Sugerujesz że podnieca mnie ten mecz? Weź lepiej napisz coś mądrego, np. "wiadomo że tuzy pokroju APOELu mają w (pipi)e el.LM i grają tam na pół gwizdka" , bo na razie walisz[!] offa.

Pol już snuje opowieści o Wiśle która się odkrywa przed APOELem by pod koniec go dobić. Myślę że to nie jest ich taktyka, ale może się okazać że jakaś głupia, fuksiarska brama da im remis i Cypryjczykom [Grekom?] zrobi się niewesoło.

Opublikowano

No tak jakby co dwie minuty piszesz coś wielkimi literami i kończysz wykrzyknikiem albo piętnastoma emotami. Tak więc powstaje wrażenie, jak co tydzień, że mecze Wisły wywołują w tobie pewne emocje, których podczas spotkań swojej deklarowanej ekipy nie doświadczasz. Biorąc pod uwagę, że mecz podobno jednostronny, to dobrym pomysłem byłoby zaoptrzenie się zawczasu w chusteczki.

• Plusik 1
Opublikowano

zczuba celnie podsumowało

"Mamy dobrą wiadomość. Od minuty atakuje Wisła. Nunez oddał nawet strzał. Drugi strzał Wisły w tym meczu. Piłka prawdopodobnie opuściła wyspę."

• Plusik 2
Opublikowano

Cytowałem komentatora. Wiesz, to taki kolo który czasami krzyczy. Na forach krzyk zapisuje się WIELKIMI LITERAMI. Tak to działa. Wybacz że nie wstawiłem tego posta w cudzysłów wprowadzając Cię tym samym w błąd i podsuwając Ci do głowy różne kudłate myśli. Zacznij pisać coś związanego z meczem.

2-0

Dziękuję, dobranoc.

Opublikowano

Jak dalej będą tak grali to tylko samobój może ich uratować.

Wkurza mnie to, że za każdym razem kiedy polska drużyna daje jakieś nadzieje to zawsze przed tym najważniejszym momentem muszą coś z(pipi)ździć.

Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że w LM będzie wiele mocniejszych ekip niż Apoel, to ja na przykładzie tego meczu prognozuję awans polskiego klubu to elity europejskiej za jakieś 27 lat. No chyba, że wcześniej naszymi klubami zainteresują się szejkowie

Opublikowano

Może oszczędzają siły na ostatnie 10minut, kiedy ruszą do frontalnego ataku by skruszyć obronę APOELu i wygrać przegranym spotkaniem ten dwumecz?