Skocz do zawartości

Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

Degrengolada Seria A na całego , wczorajszy mega zaskakujący wynik Milanu sprawy nie zmienia. Inter grał na tempie polskich drużyn w obecnych pucharach- czyli powolutku i bez pomysłu.

Jedynie mego ukochanego Juventusu mi żal chli chlip

• Odpowiedzi 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...

ej w TV nie bedzie transmisji? chyba, ze na Nce tak? szkoda :confused:

Jest jeszcze opcja wirtualnego biletu na mecz na Onecie, wysyłasz eske za bodajże 6 zł i masz w dobrej jakości wybrany meczyk, z komentarzem z n`ki. Sam się chyba skuszę na Bayern - Man City.

A co do samej transmisji, to niestety telewizja otwarta transmituje jedynie środowy, wybrany mecz. Jutro polsat pokazuje Olympique Marsylia - Borussia Dortmund.

Edytowane przez Biały
Teraz na zmianę będą pokazywać Trabzon i Borusię bo polacy "grają" ? Eh.

Dokładnie tak. Jest to ogólna zasada wszelkich mediów.

Natomiast Bayern, przyznać trzeba, wygląda mocno. Sezon jest długi, ale pokazali już, że są w stanie zdominować silną drużynę bez Robbena, a nawet bez Gomeza. Wydaje mi się, że przy braku pecha w drabince, stać ich na ponowne dojście do finału.

ej w TV nie bedzie transmisji? chyba, ze na Nce tak? szkoda :confused:

Jest jeszcze opcja wirtualnego biletu na mecz na Onecie, wysyłasz eske za bodajże 6 zł i masz w dobrej jakości wybrany meczyk, z komentarzem z n`ki. Sam się chyba skuszę na Bayern - Man City.

A co do samej transmisji, to niestety telewizja otwarta transmituje jedynie środowy, wybrany mecz. Jutro polsat pokazuje Olympique Marsylia - Borussia Dortmund.

Nielepiej ogarnąć jakiegoś streama przez np. sopcast?

edit: mój pięćsetny post po 9 latach na forum <jupi>

Edytowane przez kilix

Mimo wszystko liczyłem na więcej z ich strony. Np. na to, że po stracie gola zdołają utrzymać piłkę przez tak powiedzmy 3 sekundy. Są prawie tak słabi jak Arsenal.

Gdyby grał Shaqiri, to bym stawiał na powiedzmy 4-1 po jakiejś jego bombie z 30 m, kiedy United się rozpręży. Ale Shaqiriego nie ma, tak że... no... dziwi mnie, że ze wszystkich spotkań ktoś ogląda akurat Basel.

Mecz Bayernu z City, przewidywalnie, stoi na wysokim poziomie. Napoli ma wyraźną przewagę nad Villarealem i wygląda na to, że Hiszpanie naprawdę nie powalczą w tej grupie. Wygląda na to, że ten team dużo stracił latem, bo gra zdecydowanie kiepsko.