Skocz do zawartości

Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zespoły z kompletem punktów po dwóch kolejkach:

Real

Chelsea

Bayern

Marsylia

APOEL Nikozja

(5 sekund później)

dobra jednak nie

Opublikowano

oglądał ktoś Porto? Zasłużona porażka?

Porażka jak najbardziej zasłużona. Gra się w ogóle nie kleiła. Dodatkowo osłabieniem była kontuzja ręki Klebera i czerwona kartka dla Fucile, co wymusiło zmianę Jamesa na Souzę, a tym samym Smoki straciły kluczowego napastnika. Druga połowa to już nieustające ataki gospodarzy, co przyniosło 3 bramki. A mogło się skończyć wyżej, gdyby piłkarze Zenita umieli dobrze kopnąć piłkę. Defensywa to IMO obecnie najsłabszy element Porto. Hulk nie błyszczał w meczu, choć z rzutów wolnych narobił trochę kłopotów Małafiejewowi.

Opublikowano

no i borussia sie zesrala udowadniajac wszystkim, ze to taki jednoroczny wybryk. po niezlym zeszlym sezonie znow stali sie marnymi przecietniakami. ciekawe czy bajern kupi goetze po sezonie :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

sadzę , ze Bayern dzis zremisuje 2-2

no i Arkadiusz Głowacki tym razem nie zatrzymał oponentów i Ruskie zwycięzają 3-0.

Opublikowano (edytowane)

Ja zaś wymieniłem Benzemę na Higuaina i teraz widać, jakie to było mądre.

Zaś Sneijder dość szybko przypomniał, że jednak dużo znaczy, "robiąc" Interowi gola.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

Tymczasem Manchester, już w pierwszym składzie, walczy z Otelul Galati jak równy z równym. Czy w drugiej połowie stworzy sobie choć jedną dogodną sytuację?

Opublikowano (edytowane)

Tzw. "the Manchester United moment". Nawet, jeśli stworzą sobie zero sytuacji, to gola i tak strzelą.

Tymczasem Lille tradycyjnie, ostrzeliwuje rywala, ale co z tego wynika? Nic. Ta ekipa w tym roku nic nie osiągnie jednak, podobnie jak Borussia, znikoma umiejętność kończenia akcji przeciw kolejnemu rywalowi.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

Man U pewnie tradycyjnie bedzie sobie rozgrywal nudne acz skuteczne mecze na remisy i 1-0.

standard

edit: sedzia postanowil jednak zmienic te swiecka tradycje

Dobrze, ze bramkarz Ajaxu zachowal czyste konto, biorac pod uwage, ze mam go w fantasy.

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Real wygrywa z dupnym Lyonem 4-0. Liczyłem na bardziej wyrównany pojedynek.

Co ten Pol teraz pier.doli... Mourinho zje.bał atmosferę w reprze Hiszpanii,nie odbierali od Ikera telefonów... ja j3bie -_-

Edytowane przez MYSZa7