Skocz do zawartości

Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Polska drużyna gra, co chcecie!

Jako eksperta poproszę Jacka HE HE HE Gmocha i będę zadowolony.

Tak serio, to mam wy(pipi)ane i tak tego nie obejrzę ;)

Opublikowano

dziś polsat transmituje kolejny szlagier

Olympiakos Pireus - Borussia Dortmund

Panie idź pan w chvj

jak ja tego nienawidzę:/ dosłownie człowiek sie czasem wrecz modli by te "polskie" drużyny poodpadały jak najszybciej tudzież sie w ogóle nie zakwalifikowały bo nasze stację bedą nam serwowac takie klasyki :/

Opublikowano (edytowane)

A więc niewzięcie Silvy do fantasy uznaję za mój pierwszy wielki sukces w tej grze. Teraz przyjdzie awans na pierwsze miejsce, splendor i kasiora.

Co do meczów z Polakami, to już pisałem, zawsze tak jest, wszędzie tak jest, tak po prostu jest i pogódźcie się z tym wreszcie. Żebyście chociaż abonament płacili na to TVP, to rozumiem, że jest jakaś podstawa, żeby wymagać, żeby pod was ustawiano program.

Mecz faktycznie nie zapowiada się szlagierowo (najciekawsze dzisiejsze starcie to zdecydowanie Bayer-Valencia), ale spotkanie z Olympiakosem to chyba najlepsza okazja, byśmy wreszcie zobaczyli polskiego gola w Champions League. Który to gol, a to już w ogóle byłby ewenement, może coś tam w skali Europy znaczyć. Byłoby to wydarzenie raz na 20 lat. A szanse są, w końcu Grecy nie imponują obroną, a z ostatnich dziesięciu goli Borusii przy każdym udział miał Polak (przy jednym "nieoficjalnie", bo asystę zaliczono Benderowi, ale dużo ważniejsze było poprzednie podanie Lewego).

...Chociaż patrząc na formę strzelecką Borussii, bardziej prawdopodobne wydaje się 0-0.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

tvp i w ogóle przymusowe opłaty abonamentowe to zdechły zwierzak walący fetorem komuny, mam pakiety Polsatu i na wój mi tv której nie oglądam i oglądać nie chce? a żeby mi nie skasowano posta xd powiem wam jaki padnie wynik dziś : otóż bedzie 1-1 tudzież 2-2 (mówie o polskim meczu) co utrudni zycie BVB i to znacznie. A Kuba niech ucieka z Borussi, szkoda go tam by grzał ławe

Opublikowano

No tak, Polsat, pomyliło mi się. Tak czy siak, zawsze tak jest i wszędzie.

Jako że Higuain wczoraj nie grał, moja ostatnia nadzieja, to że Pilarz z Pilzna coś dzisiaj ustrzeli. W Gotze już nie wierzę, ale jest za drogi, żeby go sprzedać...

Opublikowano

no i mamy 1-0 w polskim meczu. Borussia naparzała, Grecy strzelili.

Dzis najciekawiej chyba we Francji, ciekawe jak poradzi sobie Arsenal.

Opublikowano (edytowane)

Borussia jest zaje'bista. W ciągu pięciu minut już zmarnowali parę sytuacji i dostali gola w plecy. Zaczyna się walka o Puchar UEFA.

W Londynie zaś tradycyjnie marnuje sytuacje król gatunku Fernando Torres, ale na szczęście ma kolegów, którzy są w stanie wykończyć akcje za niego.

(5 sekund później)

dobra, wycofuję to

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

Prawdziwi Polacy uronili właśnie łzę.

mnie się to nie przytrafiło, czy to znaczy że jestem Żydem?

sam go ładny.

Opublikowano (edytowane)

No dobra, to teraz fani Borussii oczekują pierwszego polskiego hat-tricka. Po kolejnych debilnych błędach obrony Weidenfeller macha rękami tak wściekle, że chyba zmieni imię na Adolf.

Chelsea już wygrała mecz, więc przełączyłem się na Milan. Ibrahimović gdzieś tak co dwie minuty marnuje kolejną setkę, co jest świadectwem zarówno jego dominacji, jak i nieskuteczności.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

No niestety Ibra jest jak zwykle... dziwny. Gra czesto jakby mu sie nie chcialo, a potem nagle cos mu sie przestawia w glowie i zagrywa genialnie, asystujac lub strzelajac. Niestety nie ma tak co kazdy mecz.

Ogolnie BATE jest tragiczne. Tak tragiczne, ze Van Bommel zdecydowal sie im pomoc i w 30 minucie podal bezposrednio do napastnika przeciwnika stojacego sam na sam z Abbiatim. I taka okazja to bylo jednak za malo... z tegorocznych uczestnikow LM Borysow mialoby szanse tylko z Borussia Dortmund.

• Plusik 1
Opublikowano

Błaszczykowski zaprezentował doskonałe zgranie z resztą zespołu, marnując doskonałe sam na sam jakieś 5 sek. po wejściu na boisko.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

BATE srogo ciśnie Milan. No ale znając milańskiego fuksa, wywiozą z Borysowa co najmniej remis.

Edytowane przez ogqozo