ogqozo 6 533 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Abbiati gracz meczu na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 (edytowane) Bate zaj.ebało gola potężnemu Milanowi. Sędzia przeciwko Milanowi! Edytowane 1 Listopada 2011 przez MYSZa7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 A teraz pytanie, bo włączyłem mecz w momencie którym Bate zdobywało gola. Czy karny był zasłużony ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 [Obsolete mode=On] Ależ oczywiście że nie. To sędzia dyktuje decyzje przeciwko potężnemu AC Milanowi który przy normalnym sędziowaniu wygrywałby już lekką ręką 3-0 [/Obsolete mode=off] Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 (edytowane) Widzę, że Barca znowu oszczędza graczy, czyżby zmęczenie dało się już we znaki. Tym razem bez Villi, Iniesty i Xavi'ego. Z drugiej strony rywal tez nie jest jakoś wymagający. Edytowane 1 Listopada 2011 przez kidnappa Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Nie ogladalem meczu. Wobec faktu, ze Cassano w weekend prawie umarl w samolocie i nadal nie wiadomo, czy jeszcze kiedykolwiek wybiegnie na boisko, jestem w stanie zrozumiec gorsza dyspozycje Milanu. Znowu powrocilo widmo kontuzji, co zrobic. Z sedziami i kontuzjami wygrac nie sposob. Poki co pozostaje liczyc na Czechow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Po pierwszej połowie ciężko liczyć tylko na Czechów. Podobno Porto rozgrywa kolejny wielki mecz Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Fajny ten APOEL. Poki co tylko potezna Wisla dala mu rade. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 MANDUCA haha potężny Apoel zdobywa Europę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 (pipi)ć Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 A sędzia znowu ustawił spotkanie pod Barcelonę. Czerwo z dupy to samo karny. Brak mi już słów na tych sędziów w LM. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 APOEL przegra jeszcze tylko z Szachtarem w ostatniej kolejce gdy będzie miał już pewny awans z grupy i później wygra LM. Powtórzy się historia z 2008 roku kiedy to zwycięzca LM - FC Barcelona przegrała tylko z Wisłą w ostatniej rundzie kwalifikacji i z Szachtarem po zapewnieniu sobie wyjścia z grupy. Całą przyszłą wypłatę stawiam na wygraną cypryjczyków w LM. kurs na bwin to 301.00 więc zostanę bogaty <sasasasasa> 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 (edytowane) No właśnie nie widziałem sytuacji po którym Barca miała karnego. Z komentarzy wynika, że czerwo to faktycznie była przesada, ale to powinien być drugi karny w tym meczu po wcześniejszej sytuacji w której Fabregas był ewidentnie faulowany w polu karnym (przy stanie 0-0). Znowu brak konsekwencji w ocenie postawy sędziego, nieładnie Edytowane 1 Listopada 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 (edytowane) A sędzia znowu ustawił spotkanie pod Barcelonę. Czerwo z dupy to samo karny. Brak mi już słów na tych sędziów w LM. Aż mi się już tego czytać nie chce, widać, że Mou wyprał wam mózgi, Czerwo rzeczywiście z dupy, ale karny jak najbardziej słuszny. A o tym, ze wcześniej powinien być karny na Fabregasie albo o tym, że sędzia podyktował spalonego gdy Alexix wychodził sam na sam z bramkarzem (którego nie było) to już nie wspomnisz. Edytowane 2 Listopada 2011 przez kidnappa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 A sędzia znowu ustawił spotkanie pod Barcelonę. Czerwo z dupy to samo karny. Brak mi już słów na tych sędziów w LM. Aż mi się już tego czytać nie chce, widać, że Mou wyprał wam mózgi, Czerwo rzeczywiście z dupy, Dalej już nie ma sensu czytać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Znowu sedzia bezpodstawnie wyrzucil z boiska jednego z pilkarzy przeciwnikow, by na pewno Barca nie przegrala? Aha. Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 No tak, wielki Mialn zremisował przez to, że Bate zapłaciło sędziom, Barca też nieźle sypnęła żeby sędzia wywalił jednego z zawodników. Dzięki temu mogła kontrolowac cały mecz i strzelić 4 bramki przy kompletnej niemocy gospodarzy. Jestem pewny, że gdyby grali w 11 to by pokonali katalończyków. Idź Obso do tematu o Serie A pisać kolejne posty science-fiction o potężnym Milanie. Może wreszcie przejrzysz na oczy jak Barca wpadnie na San Siro i rozwali ten twój potężny Milan. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Barca ma opłacony karnet na sędziów w LM do końca prezydentury Platiniego to jest fakt i możecie się putki sadzić ale jak jest każdy widzi Dobrze że w lidze jest tylko jeden wasz przekupiony sędzia :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 A ja myślę, że większości kibiców żal dupę ściska, że Messi i Barcelona robią sobie regularnie z piłkarzy ich ukochanych klubów swoje dziwki. To was po prostu boli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość majsterrPL Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Dziwkami to nazywać można Barcę po meczu w 2009 z Chelsea i w zeszłej LM w meczu z Arsenalem. Kto nie widzi że sędziowanie jest ewidentnie pod tych pier.dolonych nurków i symulantów tej jest ślepy i głupi. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 A ja myślę, że większości kibiców żal dupę ściska, że Messi i Barcelona robią sobie regularnie z piłkarzy ich ukochanych klubów swoje dziwki. To was po prostu boli. Akurat na Camp Nou to Milan zrobil z Barcy dziwke a Messi nie istnial Może wreszcie przejrzysz na oczy jak Barca wpadnie na San Siro i rozwali ten twój potężny Milan. No... tak jak w pierwszym meczu miala rozwalic i sie zes,rala. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 (edytowane) Tak bardzo nie istniał, że miał asystę, strzał w słupek i co najmniej pięć razy zmuszał do ciężkiej interwencji Abbiatiego. Miał w tym meczu dwa razy więcej okazji bramkowych niż AC Milan. Edytowane 2 Listopada 2011 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Nie mial asysty, to Abate podal te pilke, zacznij ogladac mecze, gdzie indziej niz na livescore;/ Poki nie beda przyznawac goli za kazde 5 strzalow w swiatlo bramki, to nikogo nie interesuje fakt takich strzalow. Meczace sa rozmowy z ludzmi, ktorzy nie maja pojecia o pilce noznej i dyskutuja o meczach, ktorych nie widzieli;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 (edytowane) Odezwał się wielki ekspert. Jeżeli Milan stwarzając dwie sytuacje na cały mecz zrobił sobie z Barcy dziwkę to naprawde gratuluje Ci trzeźwego myślenia. To, ze milan zremisował ten mecz to tylko fart i tyle. Oni w tym meczu nie istnieli i nie potrafili wyjść ze swojej połowy, ale taka jest piłka nie zawsze wygrywa lepszy. Poki nie beda przyznawac goli za kazde 5 strzalow w swiatlo bramki, to nikogo nie interesuje fakt takich strzalow. A ktoś tu mówił o przyznawaniu golów ? Mowiłeś, ze Messi w tym meczu nie istniał a jak sie okazuje to istaniał i miał kilka sytuacji do zdobycia gola. Ciekawe co bedziesz mówił jak milan polegnie na San Siro, pewnie znowu bedzie to wina sedziów. Edytowane 2 Listopada 2011 przez kidnappa Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 typ z valencii prawie pobil rekord roja makaja, ale zabraklo ok. 0,5 sekundy. ufff. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi