ogqozo 6 553 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Cicho. To Messi podawał. Nogą Bonery. Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Chwila... Z tego co mi wiadomo, zarzad niejakiego poteznego milanu stwierdzil ze w tym roku priorytetem jest liga mistrzow, dziwnym zbiegem okolicznosci tuz po poczatkowych porazkach w serie A. Jak na ten moment milan zaczal radzic sobie w lidze wloskiej, jednoczesnie rozgrywajac zalosny mecz z potentatem europejskiej pilki noznej jakim jest Bate Borisov. Chyba im sie plany troche poku.rwily, albo moze jednak to zarzad milanu ktory wymysla w locie tlumaczenia marnych wynikow spotkan, ktore nie maja zadnego odzwierciedlenia w rzeczywistosci. Cos a'la Obsolete. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 o dziwo dzisiaj w TV OL - Real. Nawet sobie obejrzę. Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 (edytowane) Gdyby był tu jakiś ironiczny fan Realu, to by ciągle walił teksty o tym, że Królewscy są zdziesiątkowani. Dzisiaj nie zagrają Marcelo, Carvalho, Arbeloa i Kaka. Ramos na stoperze, Lass Diarra na prawej obronie. Jednak mam wrażenie, że Real może dać radę zagrać niezły mecz. Edytowane 2 listopada 2011 przez ogqozo Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 (edytowane) A sędzia znowu ustawił spotkanie pod Barcelonę. Czerwo z dupy to samo karny. Brak mi już słów na tych sędziów w LM. Aż mi się już tego czytać nie chce, widać, że Mou wyprał wam mózgi, Czerwo rzeczywiście z dupy, ale karny jak najbardziej słuszny. A o tym, ze wcześniej powinien być karny na Fabregasie albo o tym, że sędzia podyktował spalonego gdy Alexix wychodził sam na sam z bramkarzem (którego nie było) to już nie wspomnisz. Hahaha wy naprawdę wzięliście mój post serio? To był czysta ironia z mojej strony. Nawet skrótu tego meczu nie oglądałem. Spokojnie moi drodzy Cule jaja sobie robiłem hehe :empathy2: Edytowane 2 listopada 2011 przez MYSZa7 Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Lille musi dziś wygrać z Interem, który z racji powrotu Sneijdera może być ciężki. Grają dwoma napastnikami: pierwszy raz startuje Ireneusz Jeleń. Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 (edytowane) Lille tak cisnęło, że aż Inter gola strzelił. Główka z rożnego Sneijdera. Typical. Mediolan - miasto fuksa. Edytowane 2 listopada 2011 przez ogqozo Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 To chyba tylko jeden taki forumowicz był, że w trakcie meczu wchodził na swojej nowoczesnej komórce na foruma i pisał, jak to cudownie, że jego team prowadzi. Cytuj
Ore 188 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Co Real za kontry gra to jestem w szoku Oo 1 1 Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 To chyba tylko jeden taki forumowicz był, że w trakcie meczu wchodził na swojej nowoczesnej komórce na foruma i pisał, jak to cudownie, że jego team prowadzi. ale on chyba nie angażował się za bardzo w temat CL. Cytuj
KOŁD 1 097 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 United znów jak równy z równym z Otelul Galati A Ronaldo z wolnego daje drugą bramke w historii dla Realu na Stade Gerland Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 przypomina mi sie jak obso sie kiedys smial, ze gomez jest przeplacony. gomez > ibrahimovic Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 nic takiego nie pisalem Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 http://www.psxextreme.info/topic/6979-transfery/page__st__100__p__1851562#entry1851562 2 Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Stwierdzilem, ze jest nieco przeplacony. To nie to samo. <twarz pokerzysty> 2 Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 no pod koniec bylo wesolo xDDD Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 (edytowane) http://www.psxextrem...62#entry1851562 Hehe, następny post jest dobry: http://www.psxextrem...ost__p__1853586 Kaka zostaje w Milanie. Zapomniał dopisać "...do końca tygodnia". Edytowane 2 listopada 2011 przez ogqozo Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Skróty meczów na Polsacie powinny być nominowane do Telekamery czy innych Złotych Globów. 1 Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Zdziesiątkowany kontuzjami Real tak dla odmiany wygrał. Ech, oni są za dobrzy, naprawdę. Za trzy tygodnie szykuje się fajne widowisko Lyon-Ajax. Basel zremisował w Lizbonie i zachowuje szanse na awans. Oprócz APOEL-u byliby chyba najmniej renomowanym zespołem w 1/8 finału. Lille i Borussia dotykają trudy debiutantów. Niezła gra, złe wyniki. Mimo dwóch punktów na koncie, mistrzowie Francji w sumie mogą ciągle mieć otwartą drogę do awansu, muszą tylko pokonać w najbliższym meczu CSKA na wyjeździe. Borussii będzie trudniej, bo muszą wygrać z Arsenalem w Londynie. Zero punktów na koncie mają Dynamo Zagrzeb, Otelul Gałacz i... Villarreal. Spodziewałem się ostatniego miejsca w grupie, ale baty, jakie zbierają Hiszpanie od każdego w tej grupie, są okrutne. Bayern na pewno awansuje. Szykuje się więc ostra walka o drugie miejsce w następnej kolejce - Napoli-City, kto wygra, ten awansuje. Cytuj
Shago 3 569 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 (edytowane) Real idzie jak burza. Uda im sie nie stracic gola w grupie LM. Czy wygraja cala LM ?. Na dzis dzien zadna druzyna nie jest w takiej formie, by im przeszkodzic, ale do konca jeszcze daleka droga. Edytowane 6 listopada 2011 przez Shagohad Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 22 listopada 2011 Opublikowano 22 listopada 2011 (edytowane) Lille chyba tym razem dociągnie 2-0 z CSKA. Tak więc tytuł najbardziej nieefektywnej drużyny LM wraca do Borussii. Chociaż Lille wygrało po raz pierwszy, teraz ma już prostą drogę do awansu: muszą po prostu wygrać u siebie z drużyną Arka Głowackiego. Już niedługo dwa hiciory o awans: Napoli-Man. City i Lyon-Ajax. Edytowane 22 listopada 2011 przez ogqozo Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 22 listopada 2011 Opublikowano 22 listopada 2011 Poki co w meczu Realu zapowiada sie dwucyfrowka. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 22 listopada 2011 Opublikowano 22 listopada 2011 Fakt, napier.dalają w Madrycie ostro. Mou z drużyny odpadającej w 1/16 zrobił maszynkę do zabijania. Geniusz. Zarozumiały jak sto diabłów ale geniusz. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 22 listopada 2011 Opublikowano 22 listopada 2011 Ja (pipi)e co ten Real wyprawia ;o no i ManU w dupke. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi