Obsolete 973 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 Polski Baresi. A Wlosi w tym roku radza sobie przyzwoicie. Inter zaczal od kompromitacji a wygral grupe. Napoli ladnie pocisnelo City i do pewnego awansu wystarczy im nie dac pierwszych punktow Villareal. Milan tez juz awansowal a dzis sprobuje objac prowadzenie w grupie (chociaz znajac zycie, to nawet jak wygraja z Barca, to pewnie zgubia punkty z Czechami). Moze za 10 lat wyprzedza Niemcow w rankingu. Jak ta slaba Borussia bedzie sie kwalifikowac rok w rok do LM, to na pewno. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 bajern z 1 miejsca w najtrudniejszej grupie. no coz, sa najlepsi. Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 (edytowane) Moze za 10 lat wyprzedza Niemcow w rankingu. Jak ta slaba Borussia bedzie sie kwalifikowac rok w rok do LM, to na pewno. Teraz jesteś odważny, ale wszyscy wiemy, o co się modliłeś podczas losowania grup. Tym razem modły zostały wsłuchane, Milan dostanie lanie dopiero w 1/8, ale nie będą co roku tak trafiać. Edytowane 23 listopada 2011 przez ogqozo Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 Nie chce mi sie sprawdzac kiedy bylo losowanie, ale pisalem wtedy, ze chcialbym by Milan trafil na jakis co najmniej sredniej klasy zespol, bo maja czesto problemy, by sie zmobilizowac ze slabymi rywalami (Real, Spurs, BATE). Wpadla Barca, wiec ok. Nie wiem czy o to Ci chodzi, bo mam wrazenie, ze piszesz, ze wolalem latwych przeciwnikow, a prawdom to nie jest. Jezeli kontuzje i sedziowie nie przeszkodza, to Milan wygra Lige Mistrzow. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 (edytowane) choc Arsenalowi wystarczy remisik to jestem pewny, że rozbiją BVB, Postawiłem na nich 100 zł co przy kursiku 2,15 zapewni stóweczkę niemal "za darmo" Edytowane 23 listopada 2011 przez Orson Cytuj
Gość Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 A właśnie. Z powodu wachań formy moich pupilków, obstawiam marne 3:0 dla Barcelony. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 A właśnie. Z powodu wachań formy moich pupilków, obstawiam marne 3:0 dla Barcelony. wahan Nie. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 postawiłes Obso na Milan? kursik 4,0 kusi Cytuj
Gość Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 (edytowane) Wpadla Barca, wiec ok. Nie wiem czy o to Ci chodzi, bo mam wrazenie, ze piszesz, ze wolalem latwych przeciwnikow, a prawdom to nie jest. prawdą Edytowane 23 listopada 2011 przez Gość Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 W pierwszym meczu obstawilem przy kursie 13, kurs 4 jest zbyt mainstreamowy chociaz... jeszcze pomysle, gdyby gral Cassano bylbym bardziej zdecydowany. Wpadla Barca, wiec ok. Nie wiem czy o to Ci chodzi, bo mam wrazenie, ze piszesz, ze wolalem latwych przeciwnikow, a prawdom to nie jest. prawdą No, ale u mnie to byl zart a u Ciebie niewiedza :potter: Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 (edytowane) Nie chce mi sie sprawdzac kiedy bylo losowanie, ale pisalem wtedy, ze chcialbym by Milan trafil na jakis co najmniej sredniej klasy zespol, bo maja czesto problemy, by sie zmobilizowac ze slabymi rywalami (Real, Spurs, BATE). Wpadla Barca, wiec ok. Nie wiem czy o to Ci chodzi, bo mam wrazenie, ze piszesz, ze wolalem latwych przeciwnikow, a prawdom to nie jest. Jezeli kontuzje i sedziowie nie przeszkodza, to Milan wygra Lige Mistrzow. No ja lubię dobry żart, choćby powtarzany setki razy, ale jednak tak pod spodem wszyscy wiemy, że z takiej grupy, jaką ma Borussia, Bayer czy Bayern, Milan by nigdy nie wyszedł. Edytowane 23 listopada 2011 przez ogqozo Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 No nie wiemy. To hipotetyczna dyskusja, ktora nie ma sensu. Rownie dobrze mozna napisac, ze Milan wyszedlby z 18 punktami, bo jest na tyle mocny, ze zremisowal w rezerwowym skladzie z Barca na wyjezdzie. Przy ewentualnym zwyciestwie lub remisie mniejszym niz 2-2 na San Siro, w ogole bedzie mozna obwiescic, ze obecnie silniejszego klubu nie ma. Nikt nie kazal Dortmundowi byc na tyle slabym zespolem, by byl losowany z 4 koszyka. Mogli wygrac 3 puchary LM ostatnimi czasy i byc raz w finale, tak jak to zrobil Milan i byloby po problemie. Kurs 1X za 2.05 przy stawce rzedu 500 zl wydaje sie kuszacy... Cytuj
Gość Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 W pierwszym meczu obstawilem przy kursie 13, kurs 4 jest zbyt mainstreamowy chociaz... jeszcze pomysle, gdyby gral Cassano bylbym bardziej zdecydowany. Wpadla Barca, wiec ok. Nie wiem czy o to Ci chodzi, bo mam wrazenie, ze piszesz, ze wolalem latwych przeciwnikow, a prawdom to nie jest. prawdą No, ale u mnie to byl zart a u Ciebie niewiedza żartownisiu, wygrałeś miejsce w składzie Milanu na dzisiejsze spotkanie. Cytuj
KOŁD 1 097 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 Kurs 1X za 2.05 przy stawce rzedu 500 zl wydaje sie kuszacy... Coś niewyraźnie piszesz o kursie 1.80 na Barcę Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 Przeciez Barca nie wygra, wiec nawet nie zagladalem po ile stoi kurs na nia ;] Cytuj
KOŁD 1 097 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 Tez chciałbym zeby Milan wygrał ale to dziś niemożliwe jakiś remis 1:1 będzie góra. No i oby Ibra strzelił Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 Jak dla mnie przeceniasz Barcelone. Pewnie znowu beda okupowac bramke Milanu przez wiekszosc spotkania i nic efektywnego z tego nie bedzie wynikalo. Abate nie bedzie im w kolko prezentowal bramek. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 nie da sie przecenic Barcelony, niestety (nie lubię ich) Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 (edytowane) Barcelona gra w tym sezonie niemal na poziomie Realu. Są drugą najlepszą ekipą w Europie. Jak im się będzie chciało, to rozjadą mediolańczyków 8-0, ale pewnie będą oszczędzać siły przed ważniejszymi pojedynkami w lidze hiszpańskiej. Zresztą dość gadania o sparingach, dzisiaj prawdziwe hiciory: Arsenal-Borussia czy Bayer-Chelsea. No i Zenit-APOEL, to dopiero jest mecz o stawkę. Edytowane 23 listopada 2011 przez ogqozo Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 I nsport i polsat pokazują ten sam mecz... ja pie.rdole. Gdzie Milan vs. Barcelona? Cytuj
Linek 187 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 Ostatnio było tak samo - nsport i polsat pokazywały BVB - Arsenal. Ja tam sobie odpalam w tv ten mecz, z neta Milan - Barca i Bayer - Chelsea i luz. Na 3 okienka można oglądać. Cytuj
Gość Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 Obrona Częstochowy w wykonaniu APOELu. Na razie (80 minuta) całkiem skuteczna i w cholerę fartowna. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 AC MILAN: Abbiati , Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Van Bommel, Aquilani, Boateng, Seedorf, Robinho, Ibrahimovic. FC BARCELONA: Víctor Valdés, Puyol, Busquets, Mascherano, Abidal, Thiago, Xavi, Keita , Fábregas, Messi , Villa. Chce zobaczyc tego Seedorfa, ktory te 3 razy w sezonie jeszcze mobilizuje sie na wazne mecze i rozgrywa bardzo dobre spotkanie. Cytuj
Gość Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 (edytowane) Teraz Seedorf musi się starać jeszcze bardziej to się postarał kto inny Edytowane 23 listopada 2011 przez Gość Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 Arsenal nie ma nic do powiedzenia. Valencia już 2-0 hehe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi