Lipa 508 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Bayern z tego co wiem gra z FC Basel. A Bayer gra z Barcą Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 (edytowane) Mój skład na UEFA Fantasy LM: BR: Szczęsny, Lloris DF: Cissokho, Kościelny, Garay, Luisao, Marcelo MF: Shaqiri, Ozil, Chamberlain, Valbuena, Gonalons N: Cardozo, Ronaldo, Sturridge Co o tym sądzicie. Kogo polecacie na kapitana i dlaczego Ronaldo. Edytowane 13 Lutego 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 całkiem:) u mnie: szczęsny/cissokho,ivanovic,morel/kross,mata,boateng,alonso/messi,ronaldo,gomez i mimo wszystko messi kapitanem. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 (edytowane) W sumie uznałem, że nędza obrony Chelsea plus bardziej przewidywalny strzelec w Napoli oznacza zmianę Sturridge'a na Cavaniego. Dość popularny zawodnik, ale brak Messiego (i zmiana Ronaldo na Benzemę) będzie musiał zapełnić moją potrzebę alternatywności. Długa przerwa między kolejnymi meczami pewnie pozwalałaby to jakoś lepiej strategicznie zaplanować, no ale niech już zostanie. Edytowane 13 Lutego 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 No hej, wraca Liga Mistrzów, macie jakieś przemyślenia? Moje typy spisałem na blogu http://ballman.blox.pl/2012/02/Zapowiedz-116-finalu-Champions-League-2011-12.html to nie będę się powtarzał. Dzisiaj Bayer-Barcelona i patrząc na historię, można dzisiaj widzieć szanse na dobry wynik dla Niemców. Mecz Lyonu z Apoelem będzie z kolei pewnie okazją do pierwszego (i przedostatniego) zobaczenia Apoelu w akcji przez większość ludzi. Pomijając Derby Europy z Wisłą ofkoz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 przemyślenie nr 1: barca już wiadomo gra dalej przemyślenie nr 2 : Chelsea będzie miało bardzo trudno z napoli, szanse na awans 50 /50 (obrona drużyny z Londynu robi niezłe jaja) przemyślenie nr 3: jutro (miejmy nadzieję) Arsenal pozbawi złudzeń Milan przemyślenie nr 4: real, podobnie jak Barca gra dalej Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 (edytowane) Xavi tym razem nawet nie na ławie. Coś cięższego. Ogólnie wszystkie cztery ekipy dziś grające dość wybrakowane. Mam wrażenie, że - o ironio - w tym tygodniu nagrodę za najbardziej kompletny skład może zgarnąć Arsenal, w którym może brakować tylko 1-2 podstawowych graczy. Edytowane 14 Lutego 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
borys772 0 Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Barcelona jest wybrakowana bo Xavi nie gra. Milan gra słabo przez wakacje połowy składu w szpitalu - znaczy europejski średniak. AHA. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 (edytowane) No wiadomo, Milan tak generalnie jest królem Polski, ale sezon w sezon gra jak średniak, bo wiecznie sędziowie i kontuzje. Ciekaw jestem, kto tym razem się składa na połowę składu Milanu, bo ostatnio jak patrzyłem, to z graczy podstawowej jedenastki w szpitalu leżą MOŻE Nesta (w sumie już zdrowy) i ewentualnie jeden napastnik (Pato albo Cassano, ale przy formie sprzed kontuzji raczej i tak by jutro zasiedli na ławie). Powtórzmy więc całą listę: Pato, Cassano, Yepes, Flamini. Dla porówniana, FCB: Xavi, Villa, Pique, Pedro, Afellay. No żadna strata w sumie. Leverkusen: Adler, Barnetta, Ballack, Sam, Derdiyok. Można by się upierać, że to pięciu z sześciu ich najlepszych piłkarzy. No ale sędziowie wyrównają. Edytowane 14 Lutego 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Ale Barcelona ma szpetne koszulki... Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Macie jakiś link co się nie tnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 http://www.drhtv.com.pl/drhtv1.html Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Tu mi się właśnie przycina Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 (edytowane) http://www.rojadirec...p/canal-1.html ? Edytowane 14 Lutego 2012 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Tu mi się właśnie przycina to meczyki.pl i dopasuj sobie do lacza Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Mega gówniany mecz, Messi znowu robi za rozgrywającego, Iniesta chyba umarł, bo go nie widać, ech... Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 ale na tych farmaceutów jednak wystarcza Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 (edytowane) Bo Bayeru nie interesuje wygranie meczu na swoim boisku, liczą na to, że na rewanż Katalończycy się nie stawią. edit. no i dup, 1-1. Na całe szczęście Sanchez ma dzisiaj dobry dzień 2-1 Edytowane 14 Lutego 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Slupek. Fart im sprzyja Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 No wiadomo, Milan tak generalnie jest królem Polski, ale sezon w sezon gra jak średniak, bo wiecznie sędziowie i kontuzje. Ciekaw jestem, kto tym razem się składa na połowę składu Milanu, bo ostatnio jak patrzyłem, to z graczy podstawowej jedenastki w szpitalu leżą MOŻE Nesta (w sumie już zdrowy) i ewentualnie jeden napastnik (Pato albo Cassano, ale przy formie sprzed kontuzji raczej i tak by jutro zasiedli na ławie). Powtórzmy więc całą listę: Pato, Cassano, Yepes, Flamini. No, widac jak sie "znasz". Kontuzjowani: Abbiati, Nesta, Yepes, Gattuso, Boateng, Flamini, Aquilani, Merkel, Pato, Cassano (tak dla twojej informacji to nie zasiadlby na lawie z forma sprzed kontuzji, bo byl wtedy najlepszym pilkarzem MIlanu i najlepszym asystentem w calej lidze). Sklad na ostatnim meczu z Udine. Zawodnicy pierwszego skladu zostali zaznaczeni ciemniejszym kolorem: Amelia; Abate, Mexes, Thiago Silva, Mesbah; Emanuelson, Ambrosini, Nocerino; Seedorf; Robinho, El Shaarawy. Na mecz z Arsenalem ma byc gotowy Abbiati od pierwszej minuty. Nesta byc moze tez. Boateng i Pato dopiero sie wykurowali i nie sa w stanie zagrac calych 90 minut. Przestan czerpac wiedze o pilce noznej wylacznie z livescore;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 No ! Wyjdz z domu ! Pojedz na sansiro ! Popytaj sie klubowych medykow ! Sledzenie meczow przez neta/tv jest pedalskie.. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 (edytowane) Powinieneś jednak ogłosić pierwszą jedenastkę Milanu, bo ciągle się zmienia w zależności od tego, kto ma kontuzję. Ale nawet według twojej metody, wymieniłeś czterech graczy z podstawowej jedenastki. Trzech powinno zagrać z Arsenalem (Abbiati, Boateng, może Nesta). Plus oczywiście Zlatan. No to razem osiem graczy podstawowej jedenastki zagra. Rozumiem, że na co dzień w Milanie jest jakiś lepszy lewy obrońca, a Pato i Cassano na pewno graliby z przodu ze Zlatanem i z tego wychodzi trzech pozostałych. Tak czy siak, fani Barcelony jakoś nie płaczą, chociaż stracili nie lidera asyst włoskiej ligi, lecz trzech graczy, którzy w ostatnich latach w znaczącej mierze przyczyniali się do zdobywania klubowych i narodowych mistrzostw świata i Europy. Zamiast, y'know, przegrywać. No ale w sumie co to za różnica, jak nie kontuzje to sędzia będzie winny. Oczywiście (uwaga, piszę serio!) nie wykluczam na 100% niespodzianki, ale niestety pech trafił, że Arsenal będzie w miarę zdrowy, a to akurat naprawdę jest klub, który bez plagi kontuzji należy do europejskiej czołówki. Na pewno bardziej niż Tottenham sprzed roku... Edytowane 14 Lutego 2012 przez ogqozo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 (edytowane) dziś kanonierzy zbombardują defensywę Milanu, odprawiając włochów poza landy LM. Tzn mam takową nadzieję ok, serio to choć sprzyjam Kanonierom to liczę na ciekawy mecz , na piękne widowisko. To nei barca , może nie będą się tarzali po ziemie a pięknie grali w piłkę no a potem pozostaje czekac na Chelsea- Napoli , to druga ciekawa para tej rundy Edytowane 15 Lutego 2012 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Nie liczylbym na show. Trener, dyrektor sportowy oraz pilkarze Milanu mowia glownie o tym, by wyjsc na 0 z tylu i bedzie ich satysfakcjonowal nawet remis 0-0. Ma to sens, jezeli zalozy sie, ze na rewanz wszyscy pilkarze zlapia forme po odbytych urazach, ale rownie dobrze moze byc powtorka z rozrywki i totalna plaga kontuzjowanych. Biorac pod uwage statystyki w Serie A, to bym obstawial to drugie: Srednia: 21 kolejek i 12 kontuzji Milan: 21 kolejek i 41 kontuzji Majac na wzgledzie obecna sytuacje kadrowa to Arsenal jest i moze faworytem, ale w sumie wystapi az 7 graczy Milanu z podstawowego skladu, co jest w tym sezonie dosc niesamowitym wyczynem. Zobaczymy jak sie czuje Boateng i jego magiczne nakur,wianie z daleka. Ogqozo, masz i ucz sie: Abbiati; Zambro, Silva, Nesta, Abate; Van Bommel, Gattuso/Aquilani (w zaleznosci od wariantu defensywnego/ofensywnego), Nocerino, Boateng; Ibra, Cassano Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Już zmiana w Milanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi