Ölschmitz 1 521 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 mecz bardzo fajny, dawno sie tak nie emocjonowalem futbolem w telewizorze. ogolnie taki mecz na remis, bazel w drugiej polowie juz nie bylo tak grozne jak w pierwszej, bajern cale spotkanie walil glowa w mur. ladna gra do pola karnego a potem du.pa. szkoda tego nieodgwizdanego karnego pod koniec. najwyrazniej dla sedziego kopniecie przeciwnika w twarz nie trafiajac w pilke to zwykla, meska gra zgodna z przepisami. podobnie jak grabar licze na zwolnienie dziada. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Nooo, to teraz OM i Basel niech sie spreza i awansuja do cwiercfinalu a Infantino niech zagrzeje pileczki do losowania, tak aby zestawic w 1/4 Real z Barca i Milan w polfinale. Cytuj
winner 183 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Ayew 4 celne próby miał po koniec i w końcu trafił. Zasłużone zwycięstwo jednak, aczkolwiek mecz do najwspanialszych nie należał. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Inter wyruchał się sam a niesamowita Bazylea pokonuje drużyne Olszmitza. Co za kolejka Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Straszna sprawa! Inter zginął od własnej broni. Stankovic miał pół szansy, po rzucie wolnym Sneijdera i zgraniu Forlana - to powinno wpaść...No nic odkują się na San Siro. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 (edytowane) Inter zagrał tak jak cały czas gra w tym roku (w sumie lepiej, tylko jeden gol w tył). Nie strzelili gola w czwartym kolejnym spotkaniu, co ostatnio zdarzyło im się w 1999 r. Bayern też trzyma formę. 2 pkt. w 4 meczach wyjazdowych w tym roku. Teraz nie grał o punkty, więc liczy się to, że ma niezły wynik przed meczem u siebie, gdzie gra lepiej. Jak z tego ma wynikać zwolnienie trenera, to nie ogarnę. Generalnie to była słaba i przewidywalna runda, ale w drugich meczach, gdy trzeba będzie się otworzyć, liczę na większą ilość wydarzeń. Edytowane 22 lutego 2012 przez ogqozo Cytuj
winner 183 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Ja tam bym chciał, żeby OM utrzymało prowadzenie w dwumeczu i awansowało (stać ich na remis w Mediolanie, a i tak są w bardzo komfortowej sytuacji, bo nie stracili bramki u siebie), bo ten Inter co teraz oglądamy to jakaś porażka, popłuczyny po tej fenomenalnej drużynie sprzed 2 lat. Temu zespołowi potrzebna jest rewolucja menadżerska i niewielki wkład finansowy w transfery, bo większych zażaleń w stosunku do składu nie mam. Bayern? No cóż, rozjadą tych szwajcarków u siebie tak, że im się odechce na długo grania w europejskich pucharach. Niech się cieszą póki mają z czego. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Straciłem 90 minut na oglądanie meczu Marsylia -Inter. Dobrze, że Francuzi dali radę strzelić. BAZYLEA MISTRZEM LIGI MISTRZÓW!! szkoda, że w rewanżu odpadną Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 6 marca 2012 Opublikowano 6 marca 2012 (edytowane) Już dzisiaj rewanż Arsenal-Milan. Z tej okazji przypomnijmy sobie jeszcze raz najwspanialszy moment dla każdego milanisty... http://www.youtube.com/watch?v=KPGzaS9lvUA Ciekawiej powinno być w Lizbonie. Tutaj zostało to raczej radośnie olane, ale pierwsze spotkanie w Petersburgu było jednym z dwóch w tej fazie, które dało się oglądać (pomińmy same bramki, które padały po żenujących błędach). A jednak Benfica ostatnio popadła w prawdziwy kryzys - po tak dobrej formie w pierwszej połówce sezonu teraz nie wygrała pięciu meczów z rzędu. Do grona kontuzjowanych dołączyli ostatnio m.in. Garay i Aimar. Jest to wymarzona okazja dla Zenitu, by awansować kosztem ekipy, którą jeszcze niedawno stawiałem na trzecim miejscu w rankingu faworytów LM. Edytowane 6 marca 2012 przez ogqozo Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 6 marca 2012 Opublikowano 6 marca 2012 Slynny final LM z Liverpoolem, gdzie sedziowie oje,bali Milan ze zwyciestwa dopuszczajac sprzeczne z przepisami pajacowanie Dudka w bramce byl bardziej frustrujacy niz Deportivo. Pewnie gdyby dzis Milan walczyl z jakims dobrym zespolem a nie z Arsenalem, to moznaby miec ten 1% obaw, ze odpadna. Milan je,bnie jakas szybka kontre i sie skonczy. 1 Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 6 marca 2012 Opublikowano 6 marca 2012 Miałem sen, którego głównym motywem było to, że dzisiaj padną dwie "jedynki", to może być szansa na spory zarobek - chyba postawię 100 złotych na przeczucie. Cytuj
Karol_1985 17 Opublikowano 6 marca 2012 Opublikowano 6 marca 2012 Miałem sen, którego głównym motywem było to, że dzisiaj padną dwie "jedynki", to może być szansa na spory zarobek - chyba postawię 100 złotych na przeczucie. Postawiłem tak własnie wczoraj 500zl postawione 1600 do wyjecia Cytuj
Gość slavssn Opublikowano 6 marca 2012 Opublikowano 6 marca 2012 1-0 dla Arsenalu, a nawet 10 minut nie minęło. Powtórka z Deportivo? Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 6 marca 2012 Opublikowano 6 marca 2012 1-0 dla Arsenalu, a nawet 10 minut nie minęło. Powtórka z Deportivo? Rotfl, no tak bo przeciez kolejne 4 bramki dla Arsenalu i 0 bramek dla Milanu to kwestia czasu. A teraz wracamy do rzeczywistosci i patrzymy kiedy Arsenalowi padnie kondycha i nastapi wypunktowanie. Fajny meczyk na razie, mimo, ze rozstryzgniety przed 1 gwizdkiem. Szkoda, ze MVB wylapal zolta juz w 4 minucie. Szykuje sie czerwona. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 6 marca 2012 Opublikowano 6 marca 2012 Gdyby nie wielka klasa Abbiatiego, było by już co najmniej 3-0. Wiadomo, że ja żadne hurraoptymista, no ale na razie atakuje tylko jedna strona... Wygląda to ciekawiej, niż myślałem, aczkolwiek wiadomo, że w Lizbonie mecz na wyższym poziomie. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 6 marca 2012 Opublikowano 6 marca 2012 No czasami kluby maja w zwyczaju kupowac dobrych bramkarzy. edit: kurewa;] Cytuj
Gość slavssn Opublikowano 6 marca 2012 Opublikowano 6 marca 2012 No i 2-0. Milan oczywiście czeka, by wypunktować rywali. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 6 marca 2012 Opublikowano 6 marca 2012 20 min - 2;0 90 min - 9;0 ? ;d Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 6 marca 2012 Opublikowano 6 marca 2012 OBSO JUŻ OBS.RANY PO PĘPEK, BĘDZIE AWANS KANONIERUF! Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 6 marca 2012 Opublikowano 6 marca 2012 No. Jeden gol sprawi, ze Arsenal musi zaczynac od poczatku jazde z 4 golami. Na razie niezly fart Arsenalu, usniecie Abate i (bez watpienia) najgorsza interwencja Silvy jaka mial i bedzie mial w zyciu. edit: w ogole to gol nie powinien byc uznany, bo pisalem wtedy posta;d Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 6 marca 2012 Opublikowano 6 marca 2012 Oglądam pół na pół więc ktoś oglądający pilniej mógłby zaspokoić moją ciekawość: czy Milan był w tym meczu z piłką na połowie rywala? Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 6 marca 2012 Opublikowano 6 marca 2012 Byl. Chlopaki obstawili u buka awans Milanu, wiec musieli nieco podwyzszyc kurs. Teraz juz moga grac na powaznie. Cytuj
Gość slavssn Opublikowano 6 marca 2012 Opublikowano 6 marca 2012 Karny jak najbardziej zasłużony, no i mamy 3-0! Niesamowicie gra Arsenal, obrońcy Milanu są już nieźle oszołomieni i szykuje się pasjonująca druga połowa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi