Skocz do zawartości

Champions League

Featured Replies

• Odpowiedzi 22,4 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

OBSO JUŻ­ OBS.RANY PO PĘPEK, BĘDZIE AWANS KANONIERUF!

POZIOM S.RAKUNI WZRÓSŁ DO WYSOKOŚCI PACH.

Opublikowano

Wow, Milan przy stanie 0-3 stworzył sobie nawet JEDNĄ SYTUACJĘ. Obso jak zawsze miał rację, wynik jest przesądzony.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Szkoda tylko,że jedna bramka Milanu nawet przy 5-0 daje Włochom awans :(

Opublikowano

co ten milan odpyerdala o.O

z jednej strony fajnie dla widowiska, będzie ciekawa druga połówka, ale jak arsenal przejdzie dalej i znowu trafi na barcę to uj mnie strzeli ;/ milan miałby większe szanse z barcą imo

benfika prowadzi 1:0 z zenitem (3:2 w pierwszym dla zenita)

Edytowane przez Czimeq

Opublikowano

co ten milan odpyerdala o.O

z jednej strony fajnie dla widowiska, będzie ciekawa druga połówka, ale jak arsenal przejdzie dalej i znowu trafi na barcę to uj mnie strzeli ;/ milan miałby większe szanse z barcą imo

Faza grupowa pokazala, ze nie ma. Tzn ma, ale sedzoiwie nie pozwola mu wygrac.

Opublikowano

Fajna parodia dwumeczu piłkarskiego :rofl2:

Obso, zamilknij przynajmniej do końcowego gwizdka, bo Ci wiatr nie sprzyja w trolowaniu

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Musialem usunac wpisy niezwiazane z tematem Ligi Mistrzow. Prosze o zachowanie minimum szacunku dla regulaminu.

Opublikowano

co za troll

milan przejdzie bo ktos zasymuluję w polu karnym i będzie gol. zobaczycie

Opublikowano

albo sedzia w końcu nie odgwiżdże spalonego na zlatanie :D (już 5. spalony jego chyba był)

van persie - jak on tego nie strzelił??? zajo mecz ;]

Edytowane przez Czimeq

Opublikowano

Co ten v. Persie zrobił... przecież tego się nie dało zmarnować, miał piłkę meczową na 3. metrze...

Opublikowano

ZLATAN!!!! 10/10 za ten mecz

ciekawe jakby jeszcze gattuso grał i seedorf ;)

Edytowane przez Czimeq

Opublikowano

Milanowi chyba nie udało się przekupić sędziego, ale Wojtek Szczęsny coś nie tym graczom podaje, co powinien...

Opublikowano

Czy ktoś oprócz mnie zauważył zarzyganą kartonową ściankę/baner CL jak było zbliżenie na Wengera? :D

Opublikowano

ale przynajmniej ciekawe widowisko i super się ogląda. aptekarskie mecze barcy już mnie trochę znudziły.

Opublikowano

Ibrahimović znowu gra jak zawsze. Czyli generalnie ten pierwszy mecz był po prostu jedynym udanym w jego pucharowej karierze, a nie początkiem nowej drogi życia.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

o ja (pipi)ę jaki z tego Ibry muł. jak nie spalony to zamula akcje :confused: to już niech Wojtek awansuje

edit: @ogqozo wpis quva

edit2: whohohoho WOJTEK!!

Edytowane przez Kalinho_PL