Opublikowano 7 marca 201213 l Ja pindole, ten Messi jest niewiarygodny. Ta pierwsza bramka to mega cacko. Dobre podanie, ale przede wszystkim wyjście na pozycję, potem przyjęcie spodem stopy, jeszcze zdążył się popatrzeć za siebie i lobik no kto by na świecie tak strzelił? Cristiano by się kiwał, a Ibrahimovic strzelił z całej pyty.
Opublikowano 7 marca 201213 l Sądząc pod wczorajszym meczu, Ibrahimović kapnąłby się o wszystkim kilka sekund po tym, jak piłka odbiłaby się od niego na aut.
Opublikowano 7 marca 201213 l Wymienienie Messiego na Ibre w fantasy chyba nie bylo najlepszym pomyslem. [*]
Opublikowano 7 marca 201213 l Messi 4- Bayer 0, a ogólnie 5-0 dla Barcy, więc nie, nie był to dobry pomysł edit. 6-0, zaczyna się robić mały pogrom Edytowane 7 marca 201213 l przez Gość
Opublikowano 7 marca 201213 l 6-0 . Kosmos. Btw . Postawiłem na + 3,5 gola barcelony i na awans APOELu:D Trzymam kciuki nadal
Opublikowano 7 marca 201213 l Ja rozumiem,że Aptekarze przyjechali na wycieczkę krajoznawczą na Camp Nou...no ale bez przesady
Opublikowano 7 marca 201213 l W Nikozji bardzo ciekawa druga połowa. Przynajmniej grają dwie drużyny, a nie jak to jest na Camp Nou. APOELowi ładnie kleją się akcje, praktycznie nie odstają od Lyonu i cały czas atakują. Lyon gra przede wszystkim kontry, ale APOEL na razie bezbłędnie w obronie. Obie drużyny miały już w drugiej połowie świetne okazje na zmianę wyniku. Szykuje się dogrywka... Edit: A Messi właśnie zapewnił sobie koronę króla strzelców. Edytowane 7 marca 201213 l przez Mathiu
Opublikowano 7 marca 201213 l Ja pier.dole... jednym meczem Messi sobie zapewnił tytuł Króla Strzelców i piłkarza roku. Edytowane 7 marca 201213 l przez MYSZa7
Opublikowano 7 marca 201213 l Ja pier.dole... jednym meczem Messi sobie zapewnił tytuł Króla Strzelców i piłkarza roku. Losy Złotej Piłki i paru innych tego typu wyróżnień będą raczej zależeć tylko od jednego - kto wygra LM, Barca czy Real.
Opublikowano 7 marca 201213 l Czekamy na karne, w końcu w LM karne! Jak ja to lubie Niech tylko nie SZCZELOM nic te cypriany
Opublikowano 7 marca 201213 l kto strzelił 7 bramkę dla Barcy, bo nie widziałem ostatnich 30 minut? Strzelec pozostałych 4
Opublikowano 7 marca 201213 l Pajgi a jak myslisz Tak to znowu on, Atomowa pchła. 1 weszło , Teraz tylko Awans APOEL i kolejna kaska. Lubie LM Uploaded with ImageShack.us Edytowane 7 marca 201213 l przez Karol_1985
Opublikowano 7 marca 201213 l Ja pier.dole... jednym meczem Messi sobie zapewnił tytuł Króla Strzelców i piłkarza roku. Losy Złotej Piłki i paru innych tego typu wyróżnień będą raczej zależeć tylko od jednego - kto wygra LM, Barca czy Real. Jeszcze Euro wypada w tym roku. Jak ktos tam w sposob wyrazny zapewni ktorejs z druzyn mistrzostwo, to zaslugi z LM moga pojsc w odstawke. Zobaczymy jak pojdzie cwaniaczkowi Messiemu.
Opublikowano 7 marca 201213 l Mało prawdopodobne. Euro prawie nigdy nie ma większego wpływu na głosowanie. Ostatnio nawet Mundial nie miał. Większość ludzi ma w składzie Messiego, tak że wejście jutro na tabelę fantasy będzie bolesne. Edytowane 7 marca 201213 l przez ogqozo
Opublikowano 7 marca 201213 l W 2010 roku wyborcy mieli na to niestety wyj.ebane kto wygrał LM ogqozo. Edytowane 7 marca 201213 l przez MYSZa7