Pelipe 236 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Wszyscy teraz posłusznie włączamy Apoel i kibicujemy im. Cytuj
Gość Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Takie tam 5 goli? Widziałem gola dla Bayeru i minę Pepa "nice goal" (zdawał się powiedzieć) Cytuj
Grabar 5 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 ważne, że leverkusen uratowało rekord bayernu 7-1 (dwumecz 12-1) ze sportingiem oby apoel - lyon skończyło się na karnych, chyba dawno nie było Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Większość ludzi ma w składzie Messiego, tak że wejście jutro na tabelę fantasy będzie bolesne. "Sprzedam Messiego, kupie Zlatana, ktory na pewno cos ustrzeli z kontry i za reszte kasy wzmocnie linie pomocy, dzieki czemu nadrobie nieco punktow" HE HE To jest troche nieuczciwe, bo w Football Managerze normalna zasada jest, ze jak pierwsze spotkanie dwumeczu o wszystkim rozstrzygnelo, to na drugie wystawia sie rezerwy, by zawodnicy zdobyli expa i nabrali wartosci. Jakbym wiedzial, ze zawodnicy leverkusen tez graja w fantasy league i chca wygrac plejstejszyn biorac Messiego na kapitana, to bym go nie sprzedawal. Afera grubymi nicmi szyta. 3 Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 (edytowane) W 2010 roku wyborcy mieli na to niestety wyj.ebane kto wygrał LM ogqozo. Jeśli w tym roku wygra Inter, to też będą mieć. Najwyżej rzucą nagrodę trenera roku dla Ranieriego, bo z taką ekipą wygrać LM to naprawdę osiągnięcie. Ale jeśli wygra Real, to będzie to uznane za symboliczne przekazanie pałeczki, jestem pewien. Wiadomo, Złotą Piłkę i inne popularne nagrody dostaje się głównie za renomę, już teraz wiadomo, że szanse ma tylko dwóch zawodników. Bezpośrednie starcie będzie oglądane przez każdego i to będzie jedyny moment, w którym będzie można zmienić decyzję. A że Messi już tyle razy wygrał, to triumf Realu powinien wystarczyć... Edytowane 7 marca 2012 przez ogqozo Cytuj
Gość Oran Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Pajgi a jak myslisz Tak to znowu on, Atomowa pchła. 1 weszło , Teraz tylko Awans APOEL i kolejna kaska. Lubie LM Uploaded with ImageShack.us nie weszło ci to już? Postawiłeś na wygraną w dwumeczu? Bo nie widać tam Cytuj
Karol_1985 17 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Nie zrobiła sie aktualizacja jak pykałem fote.. Ale kasa jest Ten kupon juz wszedł Teraz mam drugi . Awans Apoel i Barca wygra strzelajac conajmniej 3,5gola. Kurs razem 9,5 postawiłem 100 950zł czeka na podniesienie Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 ważne, że leverkusen uratowało rekord bayernu 7-1 (dwumecz 12-1) ze sportingiem oby apoel - lyon skończyło się na karnych, chyba dawno nie było Dwa lata. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 (edytowane) masakra, tak chciałem na apoel postawić ;/ Ale nie miałem co, masakraaaa, ale se w brode teraz pluć mogę Włączyłem końcówkę ale ten bramkarz to nadal taka piz.da (Apoelu) ? Nie wiem jak grał dziś w meczu, ciekawi mnie bo Lloris to jednak kozak i w karnych powinien zarządzić. Ailton (pipi)a miszcz Co on je.bie sytuacje Edytowane 7 marca 2012 przez Oran Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Ile razy Busquets się kladl, bo nie ogladalem? Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 apoel mnie zawiodl.. dalem na remnis w tym spotkaniu i over 3,5 barrcelony ;( Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Myslalem, ze juz naprawde wszyscy pilkarze zdaja sobie sprawe, ze robienie zerowych rozbiegow przy karnym zwykle konczy sie zle, ale jednak... Cytuj
Karol_1985 17 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 (edytowane) APOEL !!!!!! Edytowane 7 marca 2012 przez Karol_1985 Cytuj
Stona 569 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Oni nie wiedzieli że czarni nie powinni strzelać rzutów karnych? ;> Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Myslalem, ze juz naprawde wszyscy pilkarze zdaja sobie sprawe, ze robienie zerowych rozbiegow przy karnym zwykle konczy sie zle, ale jednak... No Bastos zrobił kilometrowy rozbieg i też się źle skończyło. Dude, z mojego zdania nie wynika a contrario, ze robienie duzych rozbiegow konczy sie zawsze dobrze. Robienie "zerowych" zwykle konczy sie zle, tylko tyle. Nie tak dawno sie zbijalismy na tym forum z podobnej glupoty przy wykonywaniu karnego na jakiejs wiekszej imprezie. Ktos kojarzy? Chyba na mistrzostwach swiata ktos tak sobie "z miejsca" strzelil i sie zdziwil, ze nie wpadlo. APOEL = 8 spotkan, 7 bramek, cwiercfinal LM HE HE Cytuj
Karol_1985 17 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Podsumowujac dzisiejsze spotkania. Barcelona zmiotła Niemców ale tu nie ma specjalnie duzo do opowiadania./ Messi wygrał mecz. Jak zwykle zresztą APOEL jednak to mimo wszystko ogromna niespodzianka. Ale z przebiegu meczu to powinni to wygrac w 90 minutach, Gdyby Ailton nie bał sie oddawac strzałow to by bylo po wszystkim w regulaminowym czasie Czekam teraz na Hit APOEL - BASEL Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Δώστε Βαρκελώνης! Μην έχετε την ευκαιρία με εμάς! Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Zemściło się na Lyonie kupienie meczu z Dynamem :] 3 Cytuj
Gość Opublikowano 8 marca 2012 Opublikowano 8 marca 2012 (edytowane) Tak na chłodno. Można psioczyć na Bayer, który nie stawił wczoraj oporu Barcelonie, ale to co zdecydowało o wyniku, to nienormalna skuteczność Katalończyków, którzy praktycznie wszystkie setki wykorzystali. To, że Barca jest w stanie stworzyć ok 10 dogodnych sytuacji strzeleckich w obrębie jednego meczu, to żadna nowość, problemem zawsze była skuteczność (nie licząc ostatnich meczów z Realem, to trochę inna bajka).W przeciwieństwie np. do postawy Milanu, który zupełnie nie przejmował się atakami Kanonierów, aż do 20 metra przed własną bramką, Bayer przynajmniej próbował stosować pressing, zagęszczać środek pola, od czasu do czasu wyprowadzać jakiś atak (wychodził z własnej połowy). Wynik 7-1 faktycznie imponujący, ale gra wcale nie była idealna. Pique nadal gra niepewnie, gdyby nie asekurujący go Mascherano, wynik mógłby być ciut inny. Adriano gra poprawnie, ale nawet nie ma co porównywać do swojego vis a vie. Pedro, trochę się obudził, ale na razie oprócz chęci z jego gry niewiele wynika. W ogóle mogliby strzelić jeszcze ze 2 gole, ale chorobliwa skłonność do wchodzenia z piłką do bramki na to nie pozwoliła. Jeszcze tylko trochę statystyk z okazji historycznego przecież wyczynu Leo. -W wieku 24 lat wskoczył na 6 miejsce w łącznej klasyfikacji strzelców PM/LM -obecnie jego ratio w golach na mecz w PM/LM wynosi 0.77, co nie licząc prehistorycznej piłki spacerowej w wykonaniu Puskasa i Di Stefano, jest wynikiem przynajmniej najlepszym (a wliczając tą erę, daje mu 2 miejsce). -5 goli w jednym meczu jeszcze żaden zawodnik w PM/LM (co biorąc pod uwagę nawet futbol lat 50/60, wydaje się jeszcze bardziej niesamowite) nie strzelił. -jako drugi piłkarz w historii ma szanse na zdobycie 4 tytułu króla strzelców PM/LM, a jako pierwszy w historii, ten który zdobędzie je z rzędu. -jest samotnym liderem klasyfikacji strzelonych bramek w fazie pucharowej PM/LM, ze sporą przewagą 6 bramek nad druim miejscem Koniec spustu Edytowane 8 marca 2012 przez Gość Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 8 marca 2012 Opublikowano 8 marca 2012 Wisła = Lyon Wisła > Lyon, bo strzeliła bramkę na Cyprze ;] Cytuj
goldzor 37 Opublikowano 8 marca 2012 Opublikowano 8 marca 2012 Czyli jak zwykle okazuje się, że Wisła trafiła na najmocniejszego z możliwych przeciwników w IV rundzie kwalifikacji LM.. jak pech to pech.. 2 Cytuj
gork 19 Opublikowano 8 marca 2012 Opublikowano 8 marca 2012 No, jakby Wisła przeszła APOEL to teraz oni by byli w 1/8. Cytuj
goldzor 37 Opublikowano 9 marca 2012 Opublikowano 9 marca 2012 Bez przesady z tą 1/8 , btw. czemu mnie lukas minusujesz cały czas? Nie lubisz Wiślaków, nie? Żałosne to jest. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi