MaZZeo 14 180 Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Didier Busqets. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 (edytowane) W drugą stronę. Drogba był fantastycznym aktorem, kiedy po boiskach biegał jeszcze ojciec Busquetsa. Ale generalnie to świetny zawodnik i Chelsea zagrała dziś bardzo dobrze. Nie był to pokaz powalającego futbolu, ale determinacji i solidności. Tak jak myślałem, runda rewanżowa z racji samej stawki była ciekawsza, niż pierwsza, o czym świadczą ciekawe przebiegi meczów nawet tak słabych ekip, jak Inter czy Chelsea. Edytowane 14 Marca 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 (edytowane) Kibice Chelsea się cieszą...a tu z Barceloną w ćwierćfinale. Edytowane 14 Marca 2012 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 W ćwierćfinale Barcelona będzie grała z APOELem. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 M i pierwsza myśl nasunęła 4:1 dla CFC i obstawiam coś koło tego. KE?! WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. Orson święto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Kibice Chelsea się cieszą...a tu z Barceloną w ćwierćfinale. Lepiej się módl, żeby Real nie trafił, bo skończy się jak zawsze na nadziei, że może teraz są mocni by powalczyć o wygraną. ;] Chelsea dzisiaj pokazała klasę, trudne było przed nimi zadanie z racji syfu jakiego narobił AVB i dzisiaj jakby dla potwierdzenia tezy, że Portugalczyk był w tej ekipie 5 kołem u wozu, gole strzelali piłkarze z którymi był w konflikcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 (edytowane) No Barca ma to do siebie, że jest silna, więc sekretem nie jest, że wszyscy się modlą, żeby na nich nie trafić. Poza Manchesterem United, oni się modlą, żeby nie trafić na zespół tracący do Barcy 23 punkty, bo i z nim będzie im ciężko. Edytowane 14 Marca 2012 przez ogqozo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czimeq 43 Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 ja też chelsea bym nie przekreślał, bo mimo że ma teraz kryzys to imo jest w stanie powalczyć nawet z barcą, tak jak milan. jak w chelsea był grant to też nie dawali im szans a doszli do finału i zajęli 2. miejsce w PL. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 (edytowane) Kibice Chelsea się cieszą...a tu z Barceloną w ćwierćfinale. Lepiej się módl, żeby Real nie trafił, bo skończy się jak zawsze na nadziei, że może teraz są mocni by powalczyć o wygraną. ;] Chelsea dzisiaj pokazała klasę, trudne było przed nimi zadanie z racji syfu jakiego narobił AVB i dzisiaj jakby dla potwierdzenia tezy, że Portugalczyk był w tej ekipie 5 kołem u wozu, gole strzelali piłkarze z którymi był w konflikcie. Akurat ja nie jestem jakoś specjalnie podjarany tym awansem Realu. I oczywiście nie chciałbym,żeby Real trafił na Barcelonę w ćwierćfinale,bo w tym momencie jakiś większych szans Realowi w pojedynku z Barceloną bym nie dawał. Nie dość,że obrona kuleje od jakiegoś czasu to jeszcze brakuje dwóch...a w sumie to już jednego jakże ważne ogniwa w ataku jakim jest Angel Di Maria. Choć i tak bez niego potrafią radzić sobie świetnie w grze ofensywnej. Edytowane 14 Marca 2012 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 taaaa...za zwcięstwo Ruskich płacą 15 zł, za x2 4,3 (a chyba z 5 było) Grajcie więc jak nie takie pewne zwycięstwo Realu.... Z twoich postów można wysunąć tylko wniosek, że postawiłeś kasę na awans Chelsea. Nie no, świetny ruch. zastanawiałem sie czy cytować, ma próżność wygrała Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 (edytowane) ja też chelsea bym nie przekreślał, bo mimo że ma teraz kryzys to imo jest w stanie powalczyć nawet z barcą, tak jak milan. jak w chelsea był grant to też nie dawali im szans a doszli do finału i zajęli 2. miejsce w PL. Naprawdę nie dawali im szans w starciach z Olympiakosem i Fenerbahce? To jednak trochę inny poziom, niż dzisiejsza Barcelona. Edytowane 14 Marca 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Ahh ta nasza mentalność...awansowali po co by nie było niesamowitym spotkaniu i już myślą,że mogą wszystkich roz(pipi). Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Czuję w kościach takie pary: Barcelona - Milan Real - Bayern Apoel - Marsylia Benfica - Chelsea Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Real wczoraj mial szczescie. Ich linia obrony jest troche slaba. Marcelo to bardziej do napadu sie nadaje niz do obrony. Arbeloa nie wiem po co biega do przodu jak to drewienko. A potem na prawej stronie zostalo puste pole i Pepe juz tego nie wyciagnal i padł gol ;p za to Abramowicz dostaje moje gratulacje za transfer roku. Torres jest moim bohaterem Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 z potencjalnych rywali tylko barcelona moze sprawic klopoty bajernowi. moze troche real. reszta to spacerek. licze na latwa drabinke do finalu na allianz arenie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 (edytowane) Myślę, że najlepszym, co można dostać w losowaniu (poza Milanem), jest rewanż na własnym boisku. W tej fazie rozegrano 16 meczów i 14 z nich skończyło się zwycięstwem gospodarzy (zgadnijcie, które dwie ekipy się tutaj wyróżniły). To generalnie określa, na co będą wszyscy liczyć w losowaniu: nie trafić na Real i Barcę i mieć rewanż u siebie. Edytowane 15 Marca 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 No to zadne odkrycie, ze 1 mecz lepiej grac na wyjezdzie. Zawsze tak bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 z milanem to nawet i rewanz na wyjezdzie jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 No ostatnim razem jak sie te dwa zespoly spotkaly w fazie pucharowej LM, to Bayern zostal zmiazdzony, takze... Zreszta to tylko gdybanie. Juz zostalo ustalone, ze jednak czesc drabinki to Milan, APOEL, Benfica i OM a druga to Real, Barca, Chelsea i Bayern Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Menedżer Bayernu Monachium Uli Hoeness skrytykował zachowanie włodarzy Realu Madryt i FC Barcelony. Jego zdaniem kluby wydają zbyt wiele pieniędzy i za nic mają sobie kryzys finansowy w Europie. - To nie do pomyślenia - stwierdził Niemiec. - To, co robią te kluby, jest śmieszne - grzmiał Hoeness. - Niemcy dają Hiszpanii miliony euro, by wydostać je z finansowego bagna, a oni zamiast spłacać swoje ogromne długi, wydają pieniądze na gwiazdy typu Cristiano Ronaldo czy Lionel Messi. Tak nie może być - burzył się menedżer Bayernu. - Sam Real ma większe długi niż wszystkie kluby Bundesligi razem wzięte - zakończył Niemiec. HE HE Bayern juz sie zielony robi na mysl o FCB albo Realu Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Chciałbym, żeby Real spotkał się z Chelsea w finale. Byłoby piękne widowisko. Cytuj Odnośnik do komentarza
butch.stein 251 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Chciałbym żeby w końcu ktoś pojechał dobrze Barcelonę i utarł im dobrze nosa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Apoel - Real Marsylia - Bayern Benfica - Chelsea Milan - Barcelona Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 2 we wszystkich typach lipy awansuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Najprawdopodobniej Pary pólfinałowe: Marsylia/Bayern - Apoel/Real Benfica/Chelsea - Milan/Barcelona Hiszpański finał ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi