Opublikowano 27 marca 201213 l Ja uważam ,ze jest w dołku i niestety polegnie. Ale Mysza, jak przegraja będzie więcej emocji w Barcelonie . Ty kibicem piłkarskim jesteś w pierwszej kolejności, w drugiej dopiero kibicem Realu Za powtórkę z 2007 roku to ja podziękuje
Opublikowano 28 marca 201213 l Jeeej oglądałem mecz Benfica - Chelsea i to był najnudniejszy mecz oglądany przeze mnie w tym roku A jak przełączyłem na Apoel - Real bo ostatnio było tam 0-0, to nagle patrzę a tu już 0-2 :confused: Swoją drogą miałem już stawiać na Chelsea w Betclic po raz pierwszy w życiu na bezpiecznym zakładzie. Kuźwa nie zdążyłem :confused: Swoją drogą czy to serio takie jak piszą? W sensie wiem że ponoć zwracają kasę jak się nie wygra, ale czy jak się wygra to można też wypłacić bez obracania? Teraz trochę wspominień. Pamiętam jak byłem kiedyś dzieciakiem i kibicowałem Ajaxowi. Ale z biegiem czasu Ajax się popsuł, niemniej zawsze oglądało się i kibicowało mu. Jak już odchodziła jego chwała, to czuło się pewien smutek gdy przychodził mecz z kimś kto go miał rozjechać w pył. Bo to była zapowiedź końca marzeń. Cóż, kiedyś tam dorosłem ale nie zdziwiłbym się gdyby kibice Milanu czuli się dziś tak samo.
Opublikowano 28 marca 201213 l Ja bym powiedział, że to uczucie będzie coraz częściej towarzyszyć kibicom Barcy. Musisz zacząć szukać nowego klubu do kibicowania.
Opublikowano 28 marca 201213 l gdyby para podstawowych stoperów milanu była sprawna, to mogliby powalczyć o dobry rezultat z karłami i piątką sędziowską, a tak to 0 z tyłu będzie można rozpatrywać w kategoriach cudu
Opublikowano 28 marca 201213 l Jestem przekonany, że piłkarze Milanu już ćwiczą wywracanie się po zderzeniu się z tunelami aerodynamicznymi wytwarzanymi przez nieosiągalną dla nich prędkość piłkarzy Barcy. Wiadomo, w razie czego trzeba wytworzyć kilka kontrowersyjnych sytuacji sędziowskich, co by wyjść z twarzą i rzucić śpiewką: "Sędziowie pomogli Barcelonie". Ps. Barcie zacząłem kibicować też jak przeszli tam bracia de Boer, oraz Van Gaal, moi idole A także przestałem lubić Ajax gdy wypuścili Edwina van der Sara do znienawidzonego wtedy przeze mnie Juventusu Turyn. To dla mnie była zdrada na równi z Luisem Figo w Realu Madryt
Opublikowano 28 marca 201213 l Mendrek, piszesz jakby to Barcelona była święta. No ja mam nadzieję, że nie będę oglądał takiego cyrku
Opublikowano 28 marca 201213 l gdyby para podstawowych stoperów milanu była sprawna, to mogliby powalczyć o dobry rezultat z karłami i piątką sędziowską, a tak to 0 z tyłu będzie można rozpatrywać w kategoriach cudu Ano, Milan zwykl przegrywac tylko przez kontuzje lub sedziow. NIestety w dzisiejszym meczu: - w szeregach MIlanu jest szpital, - gra przeciwko Barcelonie czyt. Barcelonie i sedziom. W dodatku dziura w obronie jest na tyle duza, ze na 99% wystapi Daniele Bonera, by siac groze w szeregach swojej druzyny.
Opublikowano 28 marca 201213 l Wyniki obstawiam takie same jak wczoraj, Czyli 2 zwycięstwa gości. Niestety Milan jest bardzo osłabiony wiec nie wróże mu sukcesów w dzisiejszym starciu. OM jest w dołku a rozpedzony BM napewno zgarnie pełna pule. Mało tego ze oba zwycięstwa gości , to w obu meczach powyzej 2,5 Gola. O tak sobie wymyśliłem dzisiaj.
Opublikowano 28 marca 201213 l O FCB się nie boję, bo Milan jest mimo wszystko słaby, a Bayern ma dobrą passę i ją powinien kontynuować. Jak wygrają to 44zł moje.
Opublikowano 28 marca 201213 l licze na milan i bajern. tzn na bajern nie musze liczyc bo wynik 2:0 dla bawarczykow to pewniak.
Opublikowano 28 marca 201213 l A wiecie, że jak/jeśli/o ile Barca pokona Milan, to po raz 5 z rzędu zagra w półfinale? Fajnie no nie? Jak zawsze w wypadku potyczek z Milanem obstawiam min. 0-5.
Opublikowano 28 marca 201213 l dokładnie. Ten cały Barcelono-szał wychodzi bokiem, to już czasem wolałbym by z lodówki Lenin wyzierał niż ta katalońska &&%&^%&^%&
Opublikowano 28 marca 201213 l A wiecie, że jak/jeśli/o ile Barca pokona Milan, to po raz 5 z rzędu zagra w półfinale? Fajnie no nie? Fajnie to by bylo, jakby chociaz raz zrobili to bez pomocy sedziow. Sklady: AC MILAN: Abbiati, Bonera, Nesta, Mexes, Antonini, Nocerino, Ambrosini, Seedorf, Boateng, Ibrahimovic, Robinho. FC BARCELONA: Valdes, Dani Alves, Piqué, Mascherano, Puyol, Xavi, Busquets, Keita, Messi, Iniesta, Sanchez. Czyli Allegri wolal wystawic Neste, ktory nie jest w pelni sil po kontuzji, niz zdrowego Bonere na srodku i Zambro na boku. W sumie jestem w stanie to zrozumiec, ale tak czy siak obrona wyglada zle. Jezeli Seedorf i Ambrosini beda sie prezentowac tak srednio jak ostatnio, to juz w ogole pozamiatane. No, moze jeszcze cos Holender wyciagnie, bo zdarza mu sie zagrac dobrze w duzych meczach o stawke.
Opublikowano 28 marca 201213 l Guradiola ogłosił, że w obawie o zdrowie graczy Milanu znanych ze swojej nadwrażliwości na dotyk (w końcu nie chcemy ogladać w rewanżu babci Allegriego wystawionej na stoperze), deleguje swoją jedenastkę do gry w gumiakach.
Opublikowano 28 marca 201213 l No zdarza sie, ze pilkarz doznaje kontuzji, gdy ktos go sfauluje, czy "dotknie". Pilkarze Barcy o tym nie wiedza, bo upadaja sami z siebie.
Opublikowano 28 marca 201213 l Pilkarz Milanu doznaje kontuzji, gdy ktos go dotknie W sumie racja Edytowane 28 marca 201213 l przez Gość
Opublikowano 28 marca 201213 l Pilkarz Milanu doznaje kontuzji, gdy ktos go dotknie W sumie racja za to piłkarze Barcelony doznają kontuzji samoistnie, nie potrzebują, zdanej formy dotyku
Opublikowano 28 marca 201213 l Pilkarz Milanu doznaje kontuzji, gdy ktos go dotknie W sumie racja za to piłkarze Barcelony doznają kontuzji samoistnie, nie potrzebują, zdanej formy dotyku A na boisku będą praktycznie wszyscy, brakuje Pedro i Fabregasa do kompletu.
Opublikowano 28 marca 201213 l Boateng nie lepszy, przymierza się tyle do strzału i prosto w obrońcę. ;]
Opublikowano 28 marca 201213 l cudowne dośrodkowanie messiego Już człowiek poślizgnąć się nie może przecież (pipi) nie lewituję w powietrzu