Skocz do zawartości

Champions League

Featured Replies

Opublikowano

561099_358067470896807_356155884421299_923921_819513592_n.jpg

jaram się :)

Real z Bayernem. Będa dobre mecze, pewnie jednak real przejdzie dalej. Niech wygra lepszy.

Para druga- jessu oby ten kataloński %&%^&%& odpadł wreszcie. To nie chodzi o Chelsea tylko by ich juz nie oglądać.

Serio z Barcą to jak z Leninem w serii kawałów , gdzie towarzysz wyglądał z każdej lodówki. Rzygac aż się chciało. Tak też mam z Barceloną.

Edytowane przez Orson

• Odpowiedzi 22,4 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano
  W dniu 16.04.2012 o 13:59, Orson napisał(a):

78854130.png

fixd

;)

@down

nie znalazłem ładnego logo funta szerloku :)

Edytowane przez Vinny

Opublikowano

żeby nie wiedzieć jaki jest symbol funta , no no

Edytowane przez Orson

Opublikowano

25w09.jpg

Biedny Bayern i Barca. Gdyby Termalica Bruk-Bet Niecierza walczyła z tymi symbolami euro i dolara, byłoby to mniej Dawidowe starcie.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Jeśli chodzi o BM-RM to mi jest obojętne kto przejdzie dalej, nie jaram się ani nie gnębię żadnej drużyny. Co do środy to nie wymaga komentarza...

Opublikowano

Za te teksty Barcelona was ukarze w imieniu księżyca.

Chelsea już się wystrzelała w ostatnim meczu, Barcelona oszczędzała siły. Stawiam na wynik 2-4.

Real pokona Bayern, chyba, że stanie się to co zatrzymywało Galaktyczny Real w starciu z Bayernem, czyli Great Kahn powróci w formie Neuera.

Opublikowano

oj tam, oj tam, jeden błąd i wiele genialnych interwencji w tamtych meczach. Filmiki dostępne na youtube.

Opublikowano

ja postawilem stowke na remis chelsea z barca.

"la bestia negra" dzisiaj wypie.rdala real z LM, trzymac kciuki. dla dobra futbolu zebysmy nie musieli ogladac GD w finale.

Opublikowano
  W dniu 17.04.2012 o 06:23, Ölschmitz napisał(a):

ja postawilem stowke na remis chelsea z barca.

"la bestia negra" dzisiaj wypie.rdala real z LM, trzymac kciuki. dla dobra futbolu zebysmy nie musieli ogladac GD w finale.

ciekawi mnie tylko jakim cudem krol strzelców CL(narazie) tak kiepsko sobie radzi w Bundeslidze?

czyzby nie potrafil strzelac przeciwko mocniejszym zespołom ? ;D

Opublikowano

Na razie to Messi jest królem strzelców CL.

Opublikowano
  W dniu 17.04.2012 o 07:55, szpic napisał(a):

ciekawi mnie tylko jakim cudem krol strzelców CL(narazie) tak kiepsko sobie radzi w Bundeslidze?

czyzby nie potrafil strzelac przeciwko mocniejszym zespołom ? ;D

No tam też ma najwięcej strzelonych goli, tak że faktycznie kiepściutko.

A że w LM mieli na razie dość łatwo, to już powiedziano wiele razy. W grupie mieli słabujące Napoli i Villarreal oraz debiutantów z City, później mało doświadczony Basel, który przegrywając odpuścił sobie obronę i pozwolił na nabicie myląco wyglądającej ilości goli, wreszcie Marsylia, również w trybie kryzysowym, a i tak pokonana z największym udziałem Neuera i sędziego, dopiero później graczy z pola.

No ale taki już jest system LM i taka jest cała stawka. Inni też supertrudno nie mieli. Tym zespołom kryzysowym czy mało doświadczonym nikt nie broni mieć rok w rok wysokiej formy, jak Bayern. Teraz w finałowej czwórce LM mamy cztery, poza United i moooże Arsenalem, najbardziej regularne zespoły ostatnich lat w Europie. Nikt tutaj się nie dostał za darmo... dosłownie i w przenośni.

Opublikowano

Obstawiłem remis Bajernu z Realem. Na luzie wejdzie. Na Allianz Arena remisik, na Bernabeu Real ogra Bawarczyków i awansuje. Ciężko wytypować wynik jutrzejszego meczu w Londynie ale wiadome jest że awansuję Barca. Przewidywalna ta LM do bólu.

Opublikowano

Powiedzcie mi, jest jakaś możliwość, żeby obejrzeć dzisiejszy mecz w jakichś przyzwoitych warunkach nie mając dostępu do nki? Nawet bym zapłacił za możliwość oglądania jakiegoś dobrego streama, najważniejsze, żeby nie było lagów.

Opublikowano

Jaką mam gwarancję, że nie będzie rwało? Oni mają jakieś swoje źródła transmisji czy to tylko linki ze streamów tych co na meczyki.pl pod szyldem onetu...

Opublikowano
  W dniu 17.04.2012 o 16:09, winner napisał(a):

Nie ma szans, dlatego szukam dobrego streama.

Jak nie szkoda Ci hajsu, to weeb.tv. 15 zl za miesieczny dostep do 70 kanalow, rowniez nka;)