Opublikowano 17 kwietnia 201212 l Właśnie browar kupiony zaraz zabieram się za pieczenie bagietek i robienie wypasionych sandwichy i jestem gotowy na oglądanie LM
Opublikowano 17 kwietnia 201212 l Nie ma szans, dlatego szukam dobrego streama. Jak nie szkoda Ci hajsu, to weeb.tv. 15 zl za miesieczny dostep do 70 kanalow, rowniez nka;) Można tez za grosze na 3 dni wykupić,nie konieczne na 30.
Opublikowano 17 kwietnia 201212 l Jeeest!!!!!!!!!! RIBERY!!!!!! Jeszcze Bayern - Czelsi będzie finał,nie zdziwiłoby mnie to Edytowane 17 kwietnia 201212 l przez Ader
Opublikowano 17 kwietnia 201212 l Jak ja bym chciał ,żeby dzisiaj Bayern tak zdrowo prze(pipi)ał Madryt. Prosze
Opublikowano 17 kwietnia 201212 l Jak na razie świetne zawody rozgrywa Ribery oby tak dalej w 2 połowie
Opublikowano 17 kwietnia 201212 l Gol po asyście ręką przy możliwym spalonym w tej samej akcji. Webb nigdy nie zawodzi
Opublikowano 17 kwietnia 201212 l W meczu Barcy by się przytrafiło,to zaraz chmara ludu by obrazki wklejała jacy to drukarze itp. A o tym golu Bayernu jutro już nikt nie będzie pamiętał
Opublikowano 17 kwietnia 201212 l Laluś Ronaldo coś często się wywraca Widać każda okazja dobra dla Realu
Opublikowano 17 kwietnia 201212 l Zobaczymy co będzie po przerwie, nie powiem, że fana Barcy taki obrót sprawy jakoś specjalnie nie martwi, chociaż ja bym jeszcze Bayernu nie wysyłał na finał. Na temat gola się nie wypowiadam.
Opublikowano 17 kwietnia 201212 l Ribery chyba liczy na transfer do Barcy. Takiego aktora dawno nie bylo wiatr zawieje to sie przewraca
Opublikowano 17 kwietnia 201212 l Przyznam, nie wierzyłem w Bayern, ale jak widać, jednak przy pomocy sędziego są w stanie wyciągnąć wynik na poziomie CSKA Moskwa.
Opublikowano 17 kwietnia 201212 l Zastanawiam się czy oglądamy ten sam mecz ? chyba że oglądacie livestream w nędznej jakości ?. Przecież po każdym pseudo faulu Bayernu sędzia podbiega do piłkarza Realu czy broń boże lalusiom coś się nie stało...
Opublikowano 17 kwietnia 201212 l Zastanawiam się czy oglądamy ten sam mecz ? chyba że oglądacie livestream w nędznej jakości ?. Przecież po każdym pseudo faulu Bayernu sędzia podbiega do piłkarza Realu czy broń boże lalusiom coś się nie stało... ty tak na serio?
Opublikowano 17 kwietnia 201212 l Yeeeeeeee. Za(pipi)iscie. 2:1 - Swietny mecz zapowiada sie w Madrycie
Opublikowano 17 kwietnia 201212 l Nawet nie patrząc na wynik to świetny mecz , żal tylko straty jednej głupiej bramki przez Bayern. Ale cóż