Opublikowano 18 kwietnia 201212 l Trzymam dziś mocno kciuki za Chelsea, choć wiadomo - Barcelona zdecydowanym faworytem. Wczorajsza porażka Realu troszkę boli, ale myślę, że mają i tak bardzo duże szanse na awans.
Opublikowano 18 kwietnia 201212 l Śniło mi się 5:1 dla srarcy, ale śniło mi się też, że zostałem powieszony przez szwabów i że zjadłem kaloryfer więc jestem dobrej myśli.
Opublikowano 18 kwietnia 201212 l Ja postawiłem na niski wynik. Mimo ze jestem kibicem Barcy to uważam ze mecz zakończy się niskim remisem 0:0 lub 1:1
Opublikowano 18 kwietnia 201212 l Haha czytam sobie onet, a tam taki artykuł: http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-mistrzow/sedzia-meczu-chelsea-barcelona-nadal-dostaje-pogro,1,5107584,wiadomosc.html - Każdy, kto zna się na piłce nożnej, wie, że powinienem podjąć inne decyzje, ale takie jest życie sędziego - Czyli sprzedajemy mecze i udajemy, że nic się nie stało, "bo takie życie sędziego"?
Opublikowano 18 kwietnia 201212 l Na pewno nie będzie to łatwy mecz dla piłkarzy Barcy,bo z Chelsea nigdy łatwo się nie grało.Ale brak Terrego i słaba forma w Czelsi w tym sezonie skłaniają mnie do optymizmu.Jak Barca szybko strzeli gola,to potem już z górki @up wyobraź sobie,że wrzucili. Edytowane 18 kwietnia 201212 l przez Ader
Opublikowano 18 kwietnia 201212 l Frank Lampard dla samej Chelsea strzelił więcej goli niż Xavi i Iniesta razem wzięci. Dzisiaj też coś strzeli.
Opublikowano 18 kwietnia 201212 l Iwanow na komentarzu trochę bardzo źle :confused:. Edyta u fuks uf x2 Golllllllllllllll!!!!! Edytowane 18 kwietnia 201212 l przez Darude
Opublikowano 18 kwietnia 201212 l Chelsea ponoć już wczoraj sie odwołała do czerwonej kartki, którą dostaną w dzisiejszym meczu... btw. teraz Farsa 2 karne i porobione... -.-
Opublikowano 18 kwietnia 201212 l I mówi to wódz grupy katalońskich onanistów z forum PSX? litosci btw kim ty jesteś randomie? Rzeklo popychadlo wodza madrilow. A Ty kim jestes ? lol. Nic nie warty 20letni trolik. Kto jest tym wodzem? BTW. CHELSEA CHELSEA CHELSEA! ale nie ma co się jarać jeszcze druga połowa ;P
Opublikowano 18 kwietnia 201212 l nawet nie jesteście sobie w dtanie wyobrazić mego wybuchu radości po golu Drogby
Opublikowano 18 kwietnia 201212 l No gdyby nie gol, to Drogba grał przeciętnie, a te jego upadki tylko irytowały.