Opublikowano 24 kwietnia 201212 l Lepsze to niz murowanie bramki. Wychodzi na to, że dla większości jednak lepsze.
Opublikowano 24 kwietnia 201212 l Ahhh ci fani od czasów stoichkova albo przynajmniej kluiverta.... Miałem dawno temu koszulke Kluiverta z ryneczku, więc wiem co to Catalunya dzifko!
Opublikowano 24 kwietnia 201212 l Klub, ktory nie przymierzajac jest lepszy niz jakakolwiek polska druzyna (wlacznie z reprezentacja), potrafi pokazac ladna gre i skladne akcje dostaje baty za to, ze jest dobry. Takie rzeczy tylko w Polsce ;/
Opublikowano 24 kwietnia 201212 l Zaraz przyjdzie tutaj forumowa odsiecz PRAWDZIWYCH, WIERNYCH i ODDANYCH kibiców klubu z drugiego końca europy, którzy będą walczyć o dobre imie hiszpanów. ehh...
Opublikowano 24 kwietnia 201212 l Liczy sie styl czy wynik?. To Chelsea przeszła i oni grają w finale, plan żeby Gran Derbi były w finale LM nie wypalił.
Opublikowano 24 kwietnia 201212 l Ahhh ci fani od czasów stoichkova albo przynajmniej kluiverta.... Miałem dawno temu koszulke Kluiverta z ryneczku, więc wiem co to Catalunya dzifko! Ja miałem Overmarsa. Lionel wiesz kto to taki?
Opublikowano 24 kwietnia 201212 l Czy ktoś już wspomniał, że Czelsi w 10-tkę zaje.bała 2 bramki barcelonie na kał-mp-noł? Edytowane 24 kwietnia 201212 l przez Royal
Opublikowano 24 kwietnia 201212 l Gwoli ścisłości, prosta matematyczna formuła: Chelsea w 10 na Camp Nou > Barcelona + Gol Torresa => Premier League >>>>>> La Liga.
Opublikowano 24 kwietnia 201212 l polew z Barcy jak 100 uji . Karny z dup.y, czerwo takie też na siłe i nie sali rady ehe he he
Opublikowano 24 kwietnia 201212 l Liczy sie styl czy wynik?. To Chelsea przeszła i oni grają w finale, plan żeby Gran Derbi były w finale LM nie wypalił. Ku.rwa przeciez nikt nie odbiera czelsi zwyciestwa. Barca sama sobie winna. Chodzi o ogolny najazd na druzyne. Nagle 95% ludzi na forum to fani czelsi. Troche cos nie teges.
Opublikowano 24 kwietnia 201212 l Gdybym był kilka lat starszy to chyba przeżyłbym zawał, nigdy się tak nie stresowałem. Nigdy
Opublikowano 24 kwietnia 201212 l Zaraz przyjdzie tutaj forumowa odsiecz PRAWDZIWYCH, WIERNYCH i ODDANYCH kibiców klubu z drugiego końca europy, którzy będą walczyć o dobre imie katalończyków(czyli el polacos). ehh... Poprawione.
Opublikowano 24 kwietnia 201212 l polew z Barcy jak 100 uji . Karny z dup.y, czerwo takie też na siłe i nie sali rady ehe he he No akurat karny był, trzeba przyznać. Terry'emu też psycha siadła. Dlatego awans Czelsi cieszy jeszcze bardziej, po takich prezentach.
Opublikowano 24 kwietnia 201212 l Liczy sie styl czy wynik?. To Chelsea przeszła i oni grają w finale, plan żeby Gran Derbi były w finale LM nie wypalił. Ku.rwa przeciez nikt nie odbiera czelsi zwyciestwa. Barca sama sobie winna. Chodzi o ogolny najazd na druzyne. Nagle 95% ludzi na forum to fani czelsi. Troche cos nie teges. Fani Fair Play.
Opublikowano 24 kwietnia 201212 l Lionel ma plakat messiego wiec nie jest sezonowcem! przecztaj mój post w temacie premiera division gdzie pisałem o plakatach. cytuje moja wypowiedź: plakaty które nie są przyklejone i widnieja na nich byli gracze barcy(Deco,Petit,Giuly,Ronaldinho,Romario itd) swoją droga za niektore plakaty na aukcjach wydawałem po 100zl(Romario) więc jeszcze jakiś problem?
Opublikowano 24 kwietnia 201212 l Lionel ma plakat messiego wiec nie jest sezonowcem! przecztaj mój post w temacie premiera division gdzie pisałem o plakatach. cytuje moja wypowiedź: plakaty które nie są przyklejone i widnieja na nich byli gracze barcy(Deco,Petit,Giuly,Ronaldinho,Romario itd) swoją droga za niektore plakaty na aukcjach wydawałem po 100zl(Romario) więc jeszcze jakiś problem? kurna Ty naprawde jestes tu nowy i nic nie kumasz
Opublikowano 24 kwietnia 201212 l piłkarsko cudowny dzień trochę mi niewsmak Legia ale co tam, już nieważne
Opublikowano 24 kwietnia 201212 l CZEKAMY NA MENDRKA. Dla niego to jeden z FAILI ROKU. 1, PS3 -> 1 RDZEŃ 2. Przeje.bana LIGA Z REALEM !!! (pipi)A REALEM !!!!!!!!!!!!!! 3. Przeje.bana LIGA MISTRZOW Z CHELSEA!!! druzyna ktora ma 6 misjce w PL i nowego trenera oraz Torresa, ktory nie trafia do pustej bramki ale... teafia WILEKIEJ BARCELONIE
Opublikowano 24 kwietnia 201212 l Najlepsze i tak jest to, że Mendrek twierdzi, że jeśli jakimś cudem Real jutro awansuje to obie drużyny zagrają "autobusem" w finale Tylko przeciwko Barcelonie gra się w ten sposób kochaniutki Edytowane 24 kwietnia 201212 l przez MYSZa7
Opublikowano 24 kwietnia 201212 l Ten remis z FCB to NAJWIĘKSZA WYGRANA Di Mateo w całym jego życiu. Strzelić 2 bramki, w 10, po stracie 2 najlepszych stopperów, kapitana, po podyktowanym karnym, na Camp Nou, w 46 i 92 minucie. To jak kopniak wkrętem w gołe jaja Guardioli.