Camillus 242 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Lepsze to niz murowanie bramki. Wychodzi na to, że dla większości jednak lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ahhh ci fani od czasów stoichkova albo przynajmniej kluiverta.... Miałem dawno temu koszulke Kluiverta z ryneczku, więc wiem co to Catalunya dzifko! Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 263 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Klub, ktory nie przymierzajac jest lepszy niz jakakolwiek polska druzyna (wlacznie z reprezentacja), potrafi pokazac ladna gre i skladne akcje dostaje baty za to, ze jest dobry. Takie rzeczy tylko w Polsce ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wściekły Pies Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zaraz przyjdzie tutaj forumowa odsiecz PRAWDZIWYCH, WIERNYCH i ODDANYCH kibiców klubu z drugiego końca europy, którzy będą walczyć o dobre imie hiszpanów. ehh... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Liczy sie styl czy wynik?. To Chelsea przeszła i oni grają w finale, plan żeby Gran Derbi były w finale LM nie wypalił. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 o (pipi)a xD jeden z lepszych dni w roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ahhh ci fani od czasów stoichkova albo przynajmniej kluiverta.... Miałem dawno temu koszulke Kluiverta z ryneczku, więc wiem co to Catalunya dzifko! Ja miałem Overmarsa. Lionel wiesz kto to taki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Royal 620 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 (edytowane) Czy ktoś już wspomniał, że Czelsi w 10-tkę zaje.bała 2 bramki barcelonie na kał-mp-noł? Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez Royal Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Gwoli ścisłości, prosta matematyczna formuła: Chelsea w 10 na Camp Nou > Barcelona + Gol Torresa => Premier League >>>>>> La Liga. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 polew z Barcy jak 100 uji . Karny z dup.y, czerwo takie też na siłe i nie sali rady ehe he he Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 263 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Liczy sie styl czy wynik?. To Chelsea przeszła i oni grają w finale, plan żeby Gran Derbi były w finale LM nie wypalił. Ku.rwa przeciez nikt nie odbiera czelsi zwyciestwa. Barca sama sobie winna. Chodzi o ogolny najazd na druzyne. Nagle 95% ludzi na forum to fani czelsi. Troche cos nie teges. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Gdybym był kilka lat starszy to chyba przeżyłbym zawał, nigdy się tak nie stresowałem. Nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zaraz przyjdzie tutaj forumowa odsiecz PRAWDZIWYCH, WIERNYCH i ODDANYCH kibiców klubu z drugiego końca europy, którzy będą walczyć o dobre imie katalończyków(czyli el polacos). ehh... Poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza
sir_ryszard 80 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Najważniejsza jest... strategia. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zawsze kibicowałem Chelsea. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 polew z Barcy jak 100 uji . Karny z dup.y, czerwo takie też na siłe i nie sali rady ehe he he No akurat karny był, trzeba przyznać. Terry'emu też psycha siadła. Dlatego awans Czelsi cieszy jeszcze bardziej, po takich prezentach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabar 5 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Liczy sie styl czy wynik?. To Chelsea przeszła i oni grają w finale, plan żeby Gran Derbi były w finale LM nie wypalił. Ku.rwa przeciez nikt nie odbiera czelsi zwyciestwa. Barca sama sobie winna. Chodzi o ogolny najazd na druzyne. Nagle 95% ludzi na forum to fani czelsi. Troche cos nie teges. Fani Fair Play. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Lionel ma plakat messiego wiec nie jest sezonowcem! przecztaj mój post w temacie premiera division gdzie pisałem o plakatach. cytuje moja wypowiedź: plakaty które nie są przyklejone i widnieja na nich byli gracze barcy(Deco,Petit,Giuly,Ronaldinho,Romario itd) swoją droga za niektore plakaty na aukcjach wydawałem po 100zl(Romario) więc jeszcze jakiś problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Lionel ma plakat messiego wiec nie jest sezonowcem! przecztaj mój post w temacie premiera division gdzie pisałem o plakatach. cytuje moja wypowiedź: plakaty które nie są przyklejone i widnieja na nich byli gracze barcy(Deco,Petit,Giuly,Ronaldinho,Romario itd) swoją droga za niektore plakaty na aukcjach wydawałem po 100zl(Romario) więc jeszcze jakiś problem? kurna Ty naprawde jestes tu nowy i nic nie kumasz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 piłkarsko cudowny dzień trochę mi niewsmak Legia ale co tam, już nieważne Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 CZEKAMY NA MENDRKA. Dla niego to jeden z FAILI ROKU. 1, PS3 -> 1 RDZEŃ 2. Przeje.bana LIGA Z REALEM !!! (pipi)A REALEM !!!!!!!!!!!!!! 3. Przeje.bana LIGA MISTRZOW Z CHELSEA!!! druzyna ktora ma 6 misjce w PL i nowego trenera oraz Torresa, ktory nie trafia do pustej bramki ale... teafia WILEKIEJ BARCELONIE 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 (edytowane) Najlepsze i tak jest to, że Mendrek twierdzi, że jeśli jakimś cudem Real jutro awansuje to obie drużyny zagrają "autobusem" w finale Tylko przeciwko Barcelonie gra się w ten sposób kochaniutki Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Przemyślałem sprawę i jednak zanosi się w finale na w(pipi). Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ten remis z FCB to NAJWIĘKSZA WYGRANA Di Mateo w całym jego życiu. Strzelić 2 bramki, w 10, po stracie 2 najlepszych stopperów, kapitana, po podyktowanym karnym, na Camp Nou, w 46 i 92 minucie. To jak kopniak wkrętem w gołe jaja Guardioli. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Jutro będzie radocha z awansu Bayernu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi